• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Aa!Niye ki...Ne diyor doktor ;çoğul gebeliğin getirdiği sıkntılardan biri miymiş?Normal miymiş?

Ne güzel;maşallah eşinle gideceksiniz;süper güzel bişey olacak olsa gerek...Ben tabi yalnızzede!mafoldumben Doktor ne zaman derse ben de OK diyorm...

Eşim de tel.de cinsiyet öğrenilecepğş zamanı tam öğren de ben de iznimi ona öre ayarlayıp geleyim dedi...boshayallersmile Ben de kesin zamanı olmaz ki;eğer o günleri gçrürsek bana erken söyleyecek olurlarsa seni beklemem dedim :1: sırnaşık şey
NAsılım ama.... sırnaşık şey GICIKLIK DEĞİLMİ AL SANA GICIKLIK :)))

İnşallah dediğin gibi güzel olur canım yani herşey kalp atışlarını duymamıza bağlı...
Ayy ne güzel bak senin kocişte cinsiyete yetişçek inşallah kız yapma öyle gıcıklık falan gelsin adamcağız onunda hakkı bugüne bugün 2aylık baba kendisiyerimseniben

acaba ben oğlumun neresını yesem yaaaaaaaaaaaa

mınnacıkk ellerını mıı , küçücük pipisinı mıı, ayyy mınnacık burnunu muu yok saa kepçe kulaklarını mı yaaaaaaaaaaa :1: :1: :1: :emir_bebek:

ahahhh delirdi yine bu yicek bi taraflarını illa bebikin alsanaalsanasmile

İkiz yok sanırım yaaa!CADIARZU Rüyanın o bökümü tutmayacak gibi! :1:
Ama olsa fena olamzdı hani;gerçi hayatım bşr anda çookkk değşirdi dayanabilirmiydim bu gezenti halimle bilemiyorum!akannehir
Çarşamba evet kısmetse akşam kalp atışlarını duyacağım;eğer duyarsam perşembe ablamlarla madoya falan gidip(ayarlayacağım) masaya iki mumlu pasta getirteceğim;
Yeğeninizin ikinci ay pastası;o şimdilik yiyemiyor;sizin için ısmarladı...Doğduğumda da onalr bana alsın dedi :)) dyeceğim ....
Anlamayacaklar tabiii ; ama çakarlar ardından!:1:
Hani eşime hiç zevkle söyleyemedim ya onlara bağri eğlenceli söylemiş oalyım anı oalrak :)))

Yanlış anlamayın benim eksiyle tatlıyla işim yok;ikisini de aramadım özellikle;ama bizim oaralarda böyle söyşerler. :)) Kendime yontmuyorum yaaniii Kız olsun diye naniknanik

süper bir plan bu!inşallah çarşamba akşamı bambaşka heyecanlar yaşarsın ve de perşembe günüde muhteşem bir sürpriz yapıcaksın ailene eminimkısa süreli şokun ardından uzun süre sana sarılıp o şekilde kalacaklarolumunekankayizsmile

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

mercan.a...................................Güzel haberlerini bekliyoruz :))
Gamzelikız..............................Güzel haberlerini bekliyoruz:))

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

pembedana..............................11EKİM
Hilmi_Ve_Fatma.......................11EKİM
Emos3985..................................12EKİM
hatunsultan..............................16 EKİM
yaren0144.................................17 EKİM
Yildiz10.....................................17 EKİM
Seliz.........................................31 EKİM

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK-OCAK-ŞUBAT-MART :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss // ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor // berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya // captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra
NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
su06 --SariLale--zonox

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle--smart_girl

EKİM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
Hilmi_Fatma--?

Destekçi Annelerimiz :nazar:
BenIpek
--sevtapduzyol

:emir_bebek:HOŞGELDİN BEBEK:emir_bebek:

kontes26a.s. 17.08.2010(Ecmel ve Elvin bebekler dünyaya gözlerini açtı):nazar:
tinkerbell09a.s. 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı):nazar:
e_packa.s. 27.09.2010 (Nilsu bebek dünyaya gözlerini açtı):nazar:

Son düzenleme:
oyyy kızlarr çok ağrım var beniimmmm kasıklarım değilde kasıklarımdan hafif yanlarıma gel hah işte ora ağrıyoo yaaa mafoldumben

rahim kasları mı geriliyor acaba bebiş büyüdükçe...
inşallah seni çok fazla rahatsız etmez canım..tek çare bol bol dinlenmek olsa gerek...

oyyy kızlarr çok ağrım var beniimmmm kasıklarım değilde kasıklarımdan hafif yanlarıma gel hah işte ora ağrıyoo yaaa mafoldumben

tamam geldim o dediğin yere...kasıklarından hafif yana ve hafif yukarıya ise aynı ağrı bende de var iki gündür,çıldırıyorum.. doktorum rahim kasların acıyor dedi..seninki de öle bişi olabilir ama tabi sen kendi doktoruna bi sor yerimseniben

süper bir plan bu!inşallah çarşamba akşamı bambaşka heyecanlar yaşarsın ve de perşembe günüde muhteşem bir sürpriz yapıcaksın ailene eminimkısa süreli şokun ardından uzun süre sana sarılıp o şekilde kalacaklarolumunekankayizsmile

E ne zamandır söylemeyişimi ancak bu şekilde telafi edebilirim!akannehir
Hem benim için de alışma çalışması olmuş olur :)))

ay aman hep böyle ol işte fokur fokur kaynasın hep kanınkaydirigubbakcemile3
çocuk doğsunda her gün her dakika ye çocuğu bari :emir_bebek:

yicek zaten bu çocuğu ısıra ısıra büyütçek görenler aa morarmış bebişin şurası burası dicekler bu morartçak bebişi severken. vahşi kız bu yaa aklinialirimsmile

ben masayı hazırlamaya gidiyorum kızlarr
aşkitom gelir şimdi.. akşam giremem ama yarın görüşürüzzz
hepicinizi kocaman kocaman öptümmmzemuszemus

canım görüştüm doktorumla..üç tane bebek olduğu için rahimim normal gebeliklere göre daha çok büyümüş ve o acıyan şey,benim büyüyen rahimimin kaslarıymış..normal dedi doktorum.salı günü kontrolüm var..bebeklerimi de görücem,acıyan kaslarımı görücem boshayallersmile
Anladım canım!Dikkat et yine de sen kendine.... olumunekankayizsmile
lülülülülülülülülülülülü

inşallah Allah gönlüne göre versin canım! olumunekankayizsmile
:Saruboceq: AMİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNN!!! :Saruboceq:
allah gönlüne göre versın şekercımmm Şeniz

:Saruboceq:AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNN!!!!:Saruboceq:

rahim kasları mı geriliyor acaba bebiş büyüdükçe...
inşallah seni çok fazla rahatsız etmez canım..tek çare bol bol dinlenmek olsa gerek...

galiba topuklu gibim oldum bilmiyorumkismile

tamam geldim o dediğin yere...kasıklarından hafif yana ve hafif yukarıya ise aynı ağrı bende de var iki gündür,çıldırıyorum.. doktorum rahim kasların acıyor dedi..seninki de öle bişi olabilir ama tabi sen kendi doktoruna bi sor yerimseniben

ayy ivattt yaaaa çok finaaaaa kafamçokkarıştı rahim kasları demi tahmin etmiştim zaten. bide dün lönnnkkkk diye bi karnım gerildi yana kaydı yumurta gibi bi yana toplandı bişiler oldu döndümü naptı anlamadım o zamandan beri ağrıyo işte. geçer belki bilmoorumkiii bilmiyorumkismile

Bilmiyorum ki canım yaaa;seninle aynı ayda olanlar varsa onlara da oluyor mu ki daha ii bilirler.Ama istersen doktorunu ara çok rahatsız ediyorsa kafanı da vücudunuda....
İnşallah dediğin gibi güzel olur canım yani herşey kalp atışlarını duymamıza bağlı...
Ayy ne güzel bak senin kocişte cinsiyete yetişçek inşallah kız yapma öyle gıcıklık falan gelsin adamcağız onunda hakkı bugüne bugün 2aylık baba kendisiyerimseniben

Aman o bir günlük baba bile değil malum günü saymazsak!naniknanik sırnaşık şey
Beleşten baba olmak var mı yaa....!!!! akannehir Çeksin biraz bana ne bana neee!:1:

galiba topuklu gibim oldum bilmiyorumkismile

ayy ivattt yaaaa çok finaaaaa kafamçokkarıştı rahim kasları demi tahmin etmiştim zaten. bide dün lönnnkkkk diye bi karnım gerildi yana kaydı yumurta gibi bi yana toplandı bişiler oldu döndümü naptı anlamadım o zamandan beri ağrıyo işte. geçer belki bilmoorumkiii bilmiyorumkismile

olabilir canım...bebek hızla büyüyor rahimde buna uyum sağlamaya çalışıyor onun ağrısı olabilir muhtemelen.Ama senin dediğine göre bir de bebek dönmüşte olabilir hani bu durum ağrı yaparmı bilmiyorum ama o da olabilir.Tabii devam ederse yine de doktoruna danışmak en iyisi bence..

Bilmiyorum ki canım yaaa;seninle aynı ayda olanlar varsa onlara da oluyor mu ki daha ii bilirler.Ama istersen doktorunu ara çok rahatsız ediyorsa kafanı da vücudunuda....

Aman o bir günlük baba bile değil malum günü saymazsak!naniknanik sırnaşık şey
Beleşten baba olmak var mı yaa....!!!! akannehir Çeksin biraz bana ne bana neee!:1:

aa işte ne olduysa zaten o malum günde oldu ki amakaydirigubbakcemile3
illaki çektiricen dimi adama ahh gidi ahhsempatiksalakcinni

Back
X