• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
arkadaşlar benide listeye eklermisiniz beklenen adet tarihi 13 ekim yada beklenmeyen herneyse .....herkese iyi geceler arkadaşlar Allah rahatlık versin hepimize ......yarın görüşmek üzere

canım bizim topiğimizin bir kuralı var...:lepi:
eğer hep bizimle olacaksan bizi bırakmıcaksan yazıyoruz listeye..:sm_cool:
ama sakın yanlış anlama cünki daha sonra adını yazdırıp birdaha gelmeyen var onlardan değilsen eğer yazarız..vereliniortak.

kızlarr ben ikinci testimi yapcaktım bu günn idrarı koydum bardağaa ayy içi resmen parça parça böle pecete parçacıkları kibim doluu sonra vazgeçtim dedim bu kadar pis idrardan bişi çıkmaz diyeeeekaydirigubbakcemile3

bu arada tatlışlarımmm yaa pardon iyi geceler demeyi selam vermeyi unuttumm:kedi:bu arada yeni katılan arkadaşlarada şans diliyorummmzemuszemus
bide pembecim kırmızılar erken gelimiş gülümm geçmiş olsunn gamzelim seninde gelmiş kırmızılarr sanada geçmiş olsunnn bidahaki aya inşallah ikiniz birden hamiş olduğunuzu öğrenirsiniz bol şansaklinialirimsmile

canım ilki 3 aylık kalp atışları durdu.
2. 5 aylık gelişim geriliği ve su azlığından gebelik sonlandı..
3. 2 aylık kalp atışları durdu..
4. kimyasal gebelik oldu gerci 4. saymıyorum bile..

canımbenim..Rabbim üç kez denemiş sabrını..dördüncüyede mükafatını versin inşallahhh...

kızlarr ben ikinci testimi yapcaktım bu günn idrarı koydum bardağaa ayy içi resmen parça parça böle pecete parçacıkları kibim doluu sonra vazgeçtim dedim bu kadar pis idrardan bişi çıkmaz diyeeeekaydirigubbakcemile3

hahahah allah senı napmasınn ayy cok guldum hrr gecmısı okurken gordum sen demıssın bulanık ıdrar dıye benım oleydı ıdrarım sabah özellıkle kyu sarı ve bunalık mat bı ıdrardı ümitlendırmek gıbı olmasın yanee ınsallah sende hamıssındır bebıkımolumunekankayizsmile

kızzzz ne alakası var pis idrarla gebeliğin hem onlar iltihap varsa onadan öyledir idrarın..
ama yapmadığın iyi olmuş ziyan etmemişsin testi dayan birkaç gün daha...

bu arada tatlışlarımmm yaa pardon iyi geceler demeyi selam vermeyi unuttumm:kedi:bu arada yeni katılan arkadaşlarada şans diliyorummmzemuszemus
bide pembecim kırmızılar erken gelimiş gülümm geçmiş olsunn gamzelim seninde gelmiş kırmızılarr sanada geçmiş olsunnn bidahaki aya inşallah ikiniz birden hamiş olduğunuzu öğrenirsiniz bol şansaklinialirimsmile

iyi geceler hoşgeldin...kaydirigubbakcemile3
evet canım geldi kırmızılar sağol..opuyorumnanaktan
inşallah senin gelmez bebik vardır göbüşte..:CüvCüv:

Hay deli kız seni yakaydirigubbakcemile3
Olsun yapsaydın ya sen belkide olumlu sonuç verirdi o pis görünen idrarın aşk olsun yani...
Bizi de çatlatma bekliyoruz yaniiiboshayallersmile

canım ultrasan aletı farklı demekkı vardır ama bız anlamıyoruz muhakkak doktor ona bakınca anlıyor sonuctaa takma kafanaolumunekankayizsmile

Vallahi canım iki kağıdımı karşılaştırdım ama sadece iki değer farklı.Biri çok anlamsız zaten de biri de cm olarak yazılmış anlaşılabilen bir o var ama 7cm çok büyük oluyor bu imkansız...
İlk işim bunu sormak olucakk aklıma takıldı çünkü...Doktoruma da kızdım benı böyle merakta bıraktıgı için...

Hay deli kız seni yakaydirigubbakcemile3
Olsun yapsaydın ya sen belkide olumlu sonuç verirdi o pis görünen idrarın aşk olsun yani...
Bizi de çatlatma bekliyoruz yaniiiboshayallersmile
ayy bende çatlıyorumm ama daha dün yaptım sonuçç negatiftii..ama ayanamadım niyeti bozduydum bu gün ama dedimya çişim çok kötü göründüğünde yapmadımm vazcaydımmmkaydirigubbakcemile3

kızzzz ne alakası var pis idrarla gebeliğin hem onlar iltihap varsa onadan öyledir idrarın..
ama yapmadığın iyi olmuş ziyan etmemişsin testi dayan birkaç gün daha...

iyi geceler hoşgeldin...kaydirigubbakcemile3
evet canım geldi kırmızılar sağol..opuyorumnanaktan
inşallah senin gelmez bebik vardır göbüşte..:CüvCüv:
ayy inaşalalhhh yaaaaa bu gün fal baktı boşa heveslenme bu aya kamamışsın dedi birieyvahedigeldismileama tabi ben inanmadım pek laf olsun torba dolsun diye baktırıyom çünküsempatiksalakcinni:CüvCüv:

evet o degıldır canım 7 cm olması ımkansızzmirmirmirmir

Kızlar hepiciğinizi tüm gücümüzle çekiyoruz inşallah hamişler arasına...En yakın ve hayırlı zamanlarda...kaydirigubbakcemile

hahahah allah senı napmasınn ayy cok guldum hrr gecmısı okurken gordum sen demıssın bulanık ıdrar dıye benım oleydı ıdrarım sabah özellıkle kyu sarı ve bunalık mat bı ıdrardı ümitlendırmek gıbı olmasın yanee ınsallah sende hamıssındır bebıkımolumunekankayizsmile

yaaaaaaaaadelikafadulden essahmıı kızzzzz:CüvCüv:kesin hamileyim o zamn benim idrar son 10 gündür bi tuhaf bi cam gibi parlak bide busbulanık bazende acayip tortulu ama hiç bugünkü kadar tortulu bi çiş görmedim ömrümdekaydirigubbakcemile3

Vallahi canım iki kağıdımı karşılaştırdım ama sadece iki değer farklı.Biri çok anlamsız zaten de biri de cm olarak yazılmış anlaşılabilen bir o var ama 7cm çok büyük oluyor bu imkansız...
İlk işim bunu sormak olucakk aklıma takıldı çünkü...Doktoruma da kızdım benı böyle merakta bıraktıgı için...

bende merak ettım sımdı canım neyse gıttıgınde sorarsın bızıde bılgılendırırsın emı smartında 12 mm fılandı sankı yaa gecenlerde ole bısey yazmıstı sankı smart yanlısmı hatırlıyom bilmiyorumkismile

yaaaaaaaaadelikafadulden essahmıı kızzzzz:CüvCüv:kesin hamileyim o zamn benim idrar son 10 gündür bi tuhaf bi cam gibi parlak bide busbulanık bazende acayip tortulu ama hiç bugünkü kadar tortulu bi çiş görmedim ömrümdekaydirigubbakcemile3

2 alternatıfın var bence;
ya sogan kuru fılan kullandın ıltıhaplar sökülüyor ıdrarınla
yadaa bebıs 2 sinden biriguclubacismile

Kızlar hepiciğinizi tüm gücümüzle çekiyoruz inşallah hamişler arasına...En yakın ve hayırlı zamanlarda...kaydirigubbakcemile
cekin kızz cekin halatı en kalınından tutunda bari kopmasın..kaydirigubbakcemile

anamm bu kız iyice psikopata bağladı..:roflol::roflol:
anacım bu kadar bakma çişine yakında laboratuarcı olacan vallahi.sempatiksalakcinni

bende merak ettım sımdı canım neyse gıttıgınde sorarsın bızıde bılgılendırırsın emı smartında 12 mm fılandı sankı yaa gecenlerde ole bısey yazmıstı sankı smart yanlısmı hatırlıyom bilmiyorumkismile

Doğrudur canım ben de öyle hatırlıorum sanki...
Evet hemen sorucam valla;cm olarak yazan mm olsa mantıklı yani 7mm..Belkide öyledir.

Back
X