napıyonuz bacularrr...
Napalım canım pazar günü işte bol bol dinlenmeye çalışıyorum ben bugün çok bulantım vardı akşama kadar hep yattım size bir bakayım dedim...
Sen nasılsın napıyorsun canım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
napıyonuz bacularrr...
hoşgeldin canım...Canlarım ben geldim...
Sabaha çok kötü bir bulantıyla kalktım;ilaç içmek zorunda kaldım.Bu saate kadarda hep yattım.
Yarın iş var şimdiden karalar bağladım.Elimi kaldırıcak halim yok...
Sizlerde iyisiniz inşallah...
asıl sen harikasın yaa bu saate kadar ve hamişsin dahası sen hiç izin kullanmıyonmu..harikasın sen yaw kaydirigubbakcemile5
bak sen gittin geldin ben hala burdayım :1no2:
neyse canım sağlık olsun birbuçuk saat sonra bende çıkıcam hihoyyyt
napıyonuz bacularrr...
kızlar yaa.. eğer bebeğim yaşasaydı bugün doğacaktı...
off cnm yaa başladı demek bulantılar ilaç felan içme tatlım yaa dikkat et kendine allah yardımcın olsunopuyorumnanaktanCanlarım ben geldim...
Sabaha çok kötü bir bulantıyla kalktım;ilaç içmek zorunda kaldım.Bu saate kadarda hep yattım.
Yarın iş var şimdiden karalar bağladım.Elimi kaldırıcak halim yok...
Sizlerde iyisiniz inşallah...
çok hızlıyım dimiii ayy cnm sende bi an önce evine kavuşş şöle sıcacık bi duş alıp rahatla cnm beniimmmmmolumunekankayizsmileharikasın sen yaw kaydirigubbakcemile5
bak sen gittin geldin ben hala burdayım :1no2:
neyse canım sağlık olsun birbuçuk saat sonra bende çıkıcam hihoyyyt
napıyonuz bacularrr...
hoşgeldin tatlımm a.s.
hmmm demek bulantılar başladı ha CADIARZU
allah yardımcın olsun umarım kısa sürer olumunekankayizsmile
geçici olduğunu unutma sakın ve sonrasını düşünboshayallersmile
hoşgeldin canım...
oy kıyamamm başladı senin bulantılarda hadi gözün aydın olsun...
valla zor bu halde nasıl gideceksen işe..inşallah yarına biraz daha iyi olursun..
asıl sen harikasın yaa bu saate kadar ve hamişsin dahası sen hiç izin kullanmıyonmu..
evine ne zaman vakit ayırıyon..
neyse az kalmış hadi dayan biraz daha doğumdan sonrada böyle çalışcakmısın yoksa...
iyiyiz canım kaynatıyoz sen ne yapıyosun bakim..
:1hug::1hug:allahım en yakın zmanda sana sağlıkla bir bebiş versin inşallahhhopuyorumnanaktankızlar yaa.. eğer bebeğim yaşasaydı bugün doğacaktı...
evet canımm haklısın allahım iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi...
off cnm yaa başladı demek bulantılar ilaç felan içme tatlım yaa dikkat et kendine allah yardımcın olsunopuyorumnanaktan
çok hızlıyım dimiii ayy cnm sende bi an önce evine kavuşş şöle sıcacık bi duş alıp rahatla cnm beniimmmmmolumunekankayizsmile
selam datlummmmmm hoşgeldinnnopuyorumnanaktan
iyi olmassanda alırsın raporunu yatar dinlenirsin canım..Sağol canım benim...:1hug:
İnşallah dediğin gibi yarın daha iyi olurum yoksa rapor almak zorunda kalıcam...
Napalım bebiş için herşey...Yeterki o sağlıklı olsun...![]()
:1hug::1hug:allahım en yakın zmanda sana sağlıkla bir bebiş versin inşallahhhopuyorumnanaktan
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlarr ben kaçıyorum kociş çağırıyoooaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
:1hug::1hug:allahım en yakın zmanda sana sağlıkla bir bebiş versin inşallahhhopuyorumnanaktan
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlarr ben kaçıyorum kociş çağırıyoooaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
iyi olmassanda alırsın raporunu yatar dinlenirsin canım..
hadi bakalım gittt..kolay gelsin..:kedi:aklinialirimsmile
hoşbulduk canım..hoşgeldin yavyuuma.s.
Rabbim bu sefer sağlıklı nasip etsin canım benim.zor biliyorumm.ben bile kalp atışını bile duymadığım halde aklıma gelince şimdi şukadarlık olacaktı,, şöyle olurdu,, b öyle olurdu diye düşünüyorumm..napalımm.nasip nasip nasipkızlar yaa.. eğer bebeğim yaşasaydı bugün doğacaktı...
Napalım canım pazar günü işte bol bol dinlenmeye çalışıyorum ben bugün çok bulantım vardı akşama kadar hep yattım size bir bakayım dedim...
Sen nasılsın napıyorsun canım?
iyiyiz canım kaynatıyoz sen ne yapıyosun bakim..
hoşbuldum canımmm...selam datlummmmmm hoşgeldinnnopuyorumnanaktan
hoşgeldin canım...
oy kıyamamm başladı senin bulantılarda hadi gözün aydın olsun...
valla zor bu halde nasıl gideceksen işe..inşallah yarına biraz daha iyi olursun..
asıl sen harikasın yaa bu saate kadar ve hamişsin dahası sen hiç izin kullanmıyonmu..
evine ne zaman vakit ayırıyon..
neyse az kalmış hadi dayan biraz daha doğumdan sonrada böyle çalışcakmısın yoksa...
hafta içi bir gün izin kullanıyorumbilmiyorumkismile
doğru evime çok zaman ayıramıyorum tek sıkıntım bu zatenkafamçokkarıştı
neyseki az kaldı şafak sayıyorum
doğumdan sonra burda asla çalışmayı düşünmüyorum zaten alkisalkisalkisalkisalkisalkis
hoşbulduk canım..
Rabbim bu sefer sağlıklı nasip etsin canım benim.zor biliyorumm.ben bile kalp atışını bile duymadığım halde aklıma gelince şimdi şukadarlık olacaktı,, şöyle olurdu,, b öyle olurdu diye düşünüyorumm..napalımm.nasip nasip nasip((
bende ufaktan temizliğime devam ettimm..soğuk ya durulmuyo içerilerde..şimdi oturdum..dahada kalkamam... :dilcikar:
iyiym canımbende..evdeyim.ablamla oturuyoruzz...
hoşbuldum canımmm...
ohh bakın keyfinize...iyiym canımbende..evdeyim.ablamla oturuyoruzz...
hafta içi bir gün izin kullanıyorumbilmiyorumkismile
doğru evime çok zaman ayıramıyorum tek sıkıntım bu zatenkafamçokkarıştı
neyseki az kaldı şafak sayıyorum
doğumdan sonra burda asla çalışmayı düşünmüyorum zaten alkisalkisalkisalkisalkisalkis
iyi akşamlar arkadaşlar..........
hamiş arkadaşlar adet zamanınızda canınız çok tatlı istedimi ben adet olcam heralde yine çok tatlı yedim bugün ya