• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Canlarım ben geldim...
Sabaha çok kötü bir bulantıyla kalktım;ilaç içmek zorunda kaldım.Bu saate kadarda hep yattım.
Yarın iş var şimdiden karalar bağladım.Elimi kaldırıcak halim yok...
Sizlerde iyisiniz inşallah...
hoşgeldin canım...
oy kıyamamm başladı senin bulantılarda hadi gözün aydın olsun...
valla zor bu halde nasıl gideceksen işe..inşallah yarına biraz daha iyi olursun..

harikasın sen yaw kaydirigubbakcemile5
bak sen gittin geldin ben hala burdayım :1no2:
neyse canım sağlık olsun birbuçuk saat sonra bende çıkıcam hihoyyyt
asıl sen harikasın yaa bu saate kadar ve hamişsin dahası sen hiç izin kullanmıyonmu..
evine ne zaman vakit ayırıyon..
neyse az kalmış hadi dayan biraz daha doğumdan sonrada böyle çalışcakmısın yoksa...

napıyonuz bacularrr...

iyiyiz canım kaynatıyoz sen ne yapıyosun bakim..

Canlarım ben geldim...
Sabaha çok kötü bir bulantıyla kalktım;ilaç içmek zorunda kaldım.Bu saate kadarda hep yattım.
Yarın iş var şimdiden karalar bağladım.Elimi kaldırıcak halim yok...
Sizlerde iyisiniz inşallah...
off cnm yaa başladı demek bulantılar ilaç felan içme tatlım yaa dikkat et kendine allah yardımcın olsunopuyorumnanaktan

harikasın sen yaw kaydirigubbakcemile5
bak sen gittin geldin ben hala burdayım :1no2:
neyse canım sağlık olsun birbuçuk saat sonra bende çıkıcam hihoyyyt
çok hızlıyım dimiii ayy cnm sende bi an önce evine kavuşş şöle sıcacık bi duş alıp rahatla cnm beniimmmmmolumunekankayizsmile

napıyonuz bacularrr...

selam datlummmmmm hoşgeldinnnopuyorumnanaktan

kızlar yaa.. eğer bebeğim yaşasaydı bugün doğacaktı...

ahh kıyamam ben sana:1hug:
üzülme kuşum allahım sana ve eşine sağlık versin inşallah bu ay çalışmayla tekrardan hamiş kalıp allahım izni ile sağlıklı kucağına alacaksın..:Saruboceq::Saruboceq:
tabiki insanın aklına gelnce fena oluyo ama allahın takdiri buymuş..:gitme:

hoşgeldin tatlımm a.s.
hmmm demek bulantılar başladı ha CADIARZU
allah yardımcın olsun umarım kısa sürer olumunekankayizsmile
geçici olduğunu unutma sakın ve sonrasını düşünboshayallersmile

Hoşbuldum canımm:1hug:
Evet sanırım başladı bugün hızlı bir şekilde hem de..:bbo:
Sağol hayatım Allah razı olsun..Evet öyle diyorum zaten geçecek bebişimi Allah nasip eder kucağıma alırsam bu herşeye fazlasıyla değecek diyorum...

hoşgeldin canım...
valla zor bu halde nasıl gideceksen işe..inşallah yarına biraz daha iyi olursun..

asıl sen harikasın yaa bu saate kadar ve hamişsin dahası sen hiç izin kullanmıyonmu..
neyse az kalmış hadi dayan biraz daha doğumdan sonrada böyle çalışcakmısın yoksa...

Sağol canım benim...:1hug:
İnşallah dediğin gibi yarın daha iyi olurum yoksa rapor almak zorunda kalıcam...
Napalım bebiş için herşey...Yeterki o sağlıklı olsun...:emir_bebek:

:1hug::1hug:allahım en yakın zmanda sana sağlıkla bir bebiş versin inşallahhhopuyorumnanaktan

evet canımm haklısın allahım iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi...

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlarr ben kaçıyorum kociş çağırıyoooaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

off cnm yaa başladı demek bulantılar ilaç felan içme tatlım yaa dikkat et kendine allah yardımcın olsunopuyorumnanaktan

çok hızlıyım dimiii ayy cnm sende bi an önce evine kavuşş şöle sıcacık bi duş alıp rahatla cnm beniimmmmmolumunekankayizsmile

Evet canımm malesef bugün itibariyle hızlı bir giriş yaptı bulantılar...
Sağol canım Allah razı olsun:1hug:;içim dışıma çıkacak korkusuyla doktorumun verdiği mide bulantısı ilacımdan içtim.Ama asıl olan haftaiçi 14.30kadar okulda dayanabilmem...

Sağol canım benim...:1hug:
İnşallah dediğin gibi yarın daha iyi olurum yoksa rapor almak zorunda kalıcam...
Napalım bebiş için herşey...Yeterki o sağlıklı olsun...:emir_bebek:
iyi olmassanda alırsın raporunu yatar dinlenirsin canım..
:1hug::1hug:allahım en yakın zmanda sana sağlıkla bir bebiş versin inşallahhhopuyorumnanaktan

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

hadi bakalım gittt..kolay gelsin..:kedi:aklinialirimsmile

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

Tamam canım hadii bekletme kocişini...yerimseniben
Öptüm ben seni kocaman..

Benim güzeller güzeli Arkadasım ilk müjde verdiğin gün dün gibiydi kendim gibi mutlu olmuştum eşime zıplaya zıplaya pembem hamile demiştim...
Sonra Telefonda konuşmamızı hatırlıyorum sen ağlamaktan konuşamıyordun diyecek kelime bulamıyordum ki ben sana içim parçalanmıştı o an yanında olmayı çok istemiştim...
Ama çok şükür ki sen bunca zorlugun altından çok kolay kalktın çok güçlüsün sen benim güçlü güzel arkadasım...
Rabbim kalbinin güzelliğine armağan edecek bebeğini...
Ben sana hep diyorum çok umutluyum senden sen geleceksin hemen peşimize ve Allahın izni ile sağlıkla kucagına alacaksın.. Dualarım seninleee... seni çok seviyorumm olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
hoşgeldin yavyuuma.s.
hoşbulduk canım..

Rabbim bu sefer sağlıklı nasip etsin canım benim.zor biliyorumm.ben bile kalp atışını bile duymadığım halde aklıma gelince şimdi şukadarlık olacaktı,, şöyle olurdu,, b öyle olurdu diye düşünüyorumm..napalımm.nasip nasip nasip:(((

Napalım canım pazar günü işte bol bol dinlenmeye çalışıyorum ben bugün çok bulantım vardı akşama kadar hep yattım size bir bakayım dedim...
Sen nasılsın napıyorsun canım?

bende ufaktan temizliğime devam ettimm..soğuk ya durulmuyo içerilerde..şimdi oturdum..dahada kalkamam... :dilcikar:

iyiym canımbende..evdeyim.ablamla oturuyoruzz...

hoşbuldum canımmm...

Son düzenleme:
hoşgeldin canım...

hafta içi bir gün izin kullanıyorumbilmiyorumkismile
doğru evime çok zaman ayıramıyorum tek sıkıntım bu zatenkafamçokkarıştı
neyseki az kaldı şafak sayıyorum
doğumdan sonra burda asla çalışmayı düşünmüyorum zaten alkisalkisalkisalkisalkisalkis

hoşbulduk canım..

Rabbim bu sefer sağlıklı nasip etsin canım benim.zor biliyorumm.ben bile kalp atışını bile duymadığım halde aklıma gelince şimdi şukadarlık olacaktı,, şöyle olurdu,, b öyle olurdu diye düşünüyorumm..napalımm.nasip nasip nasip:(((

bende ufaktan temizliğime devam ettimm..soğuk ya durulmuyo içerilerde..şimdi oturdum..dahada kalkamam... :dilcikar:

hoşbuldum canımmm...

Ohh maşallah çok hamaratsın canım...Dinlen şimdi bol bol...

ohh bakın keyfinize...
hafta içi bir gün izin kullanıyorumbilmiyorumkismile
doğru evime çok zaman ayıramıyorum tek sıkıntım bu zatenkafamçokkarıştı
neyseki az kaldı şafak sayıyorum
doğumdan sonra burda asla çalışmayı düşünmüyorum zaten alkisalkisalkisalkisalkisalkis

anladım canım birgünde olsa yeter ne yapıcaksın..
hele hayırlısıyla doğurda birdaha dönüp bakmassın oraya...

iyi akşamlar arkadaşlar..........
hamiş arkadaşlar adet zamanınızda canınız çok tatlı istedimi ben adet olcam heralde yine çok tatlı yedim bugün ya

Back
X