Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayatım sen hele bir doğur bebişin emsin büyür onlar..
ilk etapta biraz gergin olduğu için bebişin emmesi zor olabilir ama sonradan emdikce cıkıyo..
gelininde öyleydi bizim hatta bebişimiz alamadı silikon meme uları onlardan aldık biraz emdi sonra cıktı ucları..
sen endişelenme herşey yoluna girer...
ayyy ne güzel yaa bir bebişin olucak..
hmm anladım canıma.s
aman ne biliyim göğüs uçların küçükse bebek emmez falan dedilerde bende stres yaptım şimdiden bilmiyorumkismile
canım benim inş en kısa zamanda sizinde bebişiniz gelir :Saruboceq::Saruboceq:
inşallah canım bunlarda gecicek rabbim bizimde bebeklerimizi kucağımıza vericek..bende öyle düşünüyorum şu günler bi geçse diye dua ediyorum beklemek kadar kötüsü yok
eee ben öle hızlıyımdırr cnm daha ne olsun kız bu soğukta totomuz donarr uzatmaya gelmez o işlerkaydirigubbakcemile3 duşumu aldım geldimmmzemuszemus nasılsa adetim bugün yarın olduğundan amuda kalkmayada gerek yokkkk:roflol::roflol:
kızlar bilen varsa soruma cvp.yazsın
ben birazdan çıkarım toparlanayım şimdi:hulya:
hepinize iyi akşamlar Şeniz
geçmiş olsun cnm allahım tez zamanda yeni bebişinle umutlarını yeşertsinn :Saruboceq:evet canım 2007 de bir hamilelik geçirdim korunmayı bıraktığımız ilk ay hamile kalmıştım 12 haftalıkken kalbi durdu bebeğimin daha doğrusu karnımdayken kızamıkçık olmuşum ondan kalbi durmuş
Güzeller güzeli arkadaşlarım;benim midem yine kötüleşti...Ağzım acı böyle çok tuhafım...
İyi olduğunuzu duydum ya o bile yetti...
Yine gelirim inşallah...Allah'a emanet olun her biriniz..Sizleri seviyorum!
inşallah canım bunlarda gecicek rabbim bizimde bebeklerimizi kucağımıza vericek..
sedece o zamanın gelmesi..o zamanıda bilmemek cokkk zor..
maşallahhh ne hızlısınızz...aklinialirimsmile
kız yok sobanı önünde doyaa doyaaaaa hallettt...:kedi:
neyse bebiş vardır belkim kısa sürmesi iyi olmuş..![]()
tamam canım sen yatt dinlen..Güzeller güzeli arkadaşlarım;benim midem yine kötüleşti...Ağzım acı böyle çok tuhafım...
İyi olduğunuzu duydum ya o bile yetti...
Yine gelirim inşallah...Allah'a emanet olun her biriniz..Sizleri seviyorum!
anladım canım...allahım tekrardan hamile kalıp sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inş...evet canım 2007 de bir hamilelik geçirdim korunmayı bıraktığımız ilk ay hamile kalmıştım 12 haftalıkken kalbi durdu bebeğimin daha doğrusu karnımdayken kızamıkçık olmuşum ondan kalbi durmuş
hmm anladım canıma.s
aman ne biliyim göğüs uçların küçükse bebek emmez falan dedilerde bende stres yaptım şimdiden bilmiyorumkismile
canım benim inş en kısa zamanda sizinde bebişiniz gelir :Saruboceq::Saruboceq:
iyi akşamlar arkadaşlar..........
hamiş arkadaşlar adet zamanınızda canınız çok tatlı istedimi ben adet olcam heralde yine çok tatlı yedim bugün ya
kim anne olmak istemezki.19 yaşındayım.daha zamanı var
o kadar çok istiyorum ki bir bebeğimin olmasını :sinifsinif:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn akide şekerlerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan ilk günaydın mesajı bendennnnnnnnnnnnnnnnn yuppiiiiiiiiiiiiiiii ilk defaaaaaaaazemuszemus
kızlar geçmişe daldınız sanırsam bende bu arada mutfağımı toplayım sonracıma kendime bi kahve yapıyımmmmmm geliiyimm ayy bu gün çokk mutluyumm neden acabaaaa:CüvCüv:![]()