• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
koroner damarlardan bırının tıkalı olmasından dolayı
kalbin oksijensiz kalmasıymış akannehir ama asıl tanıyı kardiyoloji koyucak
yarın işe gelmicem direk hastaneye gidicem canım

alla alla genç yaşta ne damar tıkanması ya
inşalalh öyle bişe değildir canımcım,
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah olumunekankayizsmile

koroner damarlardan bırının tıkalı olmasından dolayı
kalbin oksijensiz kalmasıymış akannehir ama asıl tanıyı kardiyoloji koyucak
yarın işe gelmicem direk hastaneye gidicem canım

Ayy hadi bakalım canım yarın git inşallah güzel haberlerle de dön..:Saruboceq:
Aklına da olumsuz bişi getirme sakın emi...

ayşemm inşallah yarın dr. hayırlı güzel haberlerle gelirsin inş. önemli bir sorun yoktur...
yarın seni beklicem dört gözle....iyi akiamlar canım..

hoşbulduk gusellerımmmmmmmmmmmmm

uyuyun uyuyun sol tarafınıza yatınnn uyuyunnn hem bebıklerınız buyur hem sızz hahahahahah kaydirigubbakcemile2

ayşemmmmmmmm dıkkat et kendıneee sonucunu bıze bıldır allahım şifalık versın hayatımmm mucukkkkkkkkkkkkkkkkkk

aa bak bunu da yeni duydum kuşum sola mı yatmak iyi oluyormu?Niyeymiş?kaydirigubbakcemile3

dr um soylemıştı bunu bana ana damara baskı yapmzmış ve bebek çabucak buyurmuş tıbbı terımsel bır açıklama olmadı belkı ama netten de gırıp bakabılırsın hayatımmm bebek çok gusel buyuyor vee anneye rahatsızlık vermıyorrrr opuyorumnanaktan

selam kızlarr ayy ne kaynatmışınızz ben yokken okuyamadım hepsinii vallaa ben okuyana kadar herkeşler kaçardııııı işimi bitirdim geldimmm bendeeeguclubacismile

dr um soylemıştı bunu bana ana damara baskı yapmzmış ve bebek çabucak buyurmuş tıbbı terımsel bır açıklama olmadı belkı ama netten de gırıp bakabılırsın hayatımmm bebek çok gusel buyuyor vee anneye rahatsızlık vermıyorrrr opuyorumnanaktan

Anladım canımm..
Ben de tesadüf hem soluma yatıyorum bunu duyduğuma şahsen sevindim;güzel bilgi paylaşımı için teşekkürler kuzum:1hug:

mıdem kötu benım yaaaaa

anne gazlı olunca bebek saçlı mı olur acabaaa

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 onu ilk defa duydum senden kızz normalde mide çok ekşirse ve boğazın kaşınırsaa saçlı olur diye biliyomm bennnnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

selam kızlarr ayy ne kaynatmışınızz ben yokken okuyamadım hepsinii vallaa ben okuyana kadar herkeşler kaçardııııı işimi bitirdim geldimmm bendeeeguclubacismile

Selam canım hoşgeldin...
Haklısın geçmişi ben de okuyorum ama çoğunu gözden kaçırıyorum...Sayfalarımız hızlı ilerliyor maşallah!
Ohh iyi yapmışsın eline sağlık canım...

kızlarr benim belim ağrıdı yaa çok ayakta kaldım bu günnn ondan heraldee azcuk dinleniyimm gelirim sonra yineeee

Back
X