CAnım koyamıyrum ben buraya foto.Özelden msn adresimi gönderebilirim sana ama :))
aaa banada banadaaaaa:sm_cool:bende görmek istiyorum...opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CAnım koyamıyrum ben buraya foto.Özelden msn adresimi gönderebilirim sana ama :))
bende istiyorummmmmm :hulya:
şimcik masayı hazırlamaya gidiyorum ben sempatiksalakcinni aşkitom yoldaymışboshayallersmile
öptüm siziopuyorumnanaktan
Canım evet haklısın Allah'tan topuklular var...Ye tabii yemeğini de gel...Kocişinin eline sağlıka.s
Ben de taktım ama benimki kiz olmaz yaa.... Sanmıyorum artık....
Afiyet olsun :))
güle güle canımmmm....Tamam canımcım! olumunekankayizsmile
Afiyet olsun;ben şimdi çıkmalıyıma ncak hazırlanırım...
Çptüm hepinizi... olumunekankayizsmile
Benım kocişimde geldi kızlar...
Yemek yapıcaz birlikte sonra bebişle birlikte doyurcaz karınlarımızı inşallah...
Öptüm hepinizi yine gelirim inşallah...
Ayyy gideceğim arkadaşın 3 yaşında bir kızı var bu ikinci olmuş;4 aylık :))
Kızı örmelisiniz Amerikan bebekleri gibi...Hani abartısız bildiğin sarı saçlar masmavi gözler,bembeyaz bir ten...Bu akdar mı kaş öz yerinde olur.Ben ki bbek çocuk falan sevmem;ben bile gördüğümde sevmek istemiştim. :))
Oğlu esmer :)) E erkek de esmer olsun zaten :)) Ben gidip kıza bakayım biraz... :))
Renkli göz hayalim yok gerçi ama kim güzel istemezki yerimseniben
Bizde alışverişleri de hep ben yaparım :sinifsinif: Eşimle dışarı çıkmışken ,milyondabir sokuveririm markete...Hiiççç sevmez :))) Şanslıısn....
smart hoşgeldin canımm....Şeniz
hayatım hayırlı olsun rabbim bebeğini sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inş..
hemen stres yapıp bebeğini ve kendini strese sokma..
benimde olmuştu öyle kanamam önce kahveydi sonra kan şekline döndü ama dr. dediklerini yaptım ve ilerleyen zamanlarda herşey yoluna girdi..
sen yat dinlen kafaya birşey takma...düşeği varsa ne yaparsan yap düşer..ama eğer yiyecek ekmeği varsada sen taş ceksen bile doğar...[/QUO
amin inş. rabbim herşeyin hayırlısını versin(( cevapladığın içinde çok teşekkür ederim...
smart hoşgeldin canımm....Şeniz
hayatım hayırlı olsun rabbim bebeğini sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inş..
hemen stres yapıp bebeğini ve kendini strese sokma..
benimde olmuştu öyle kanamam önce kahveydi sonra kan şekline döndü ama dr. dediklerini yaptım ve ilerleyen zamanlarda herşey yoluna girdi..
sen yat dinlen kafaya birşey takma...düşeği varsa ne yaparsan yap düşer..ama eğer yiyecek ekmeği varsada sen taş ceksen bile doğar...
Hoşgeldin aramıza...İlk mesajını bize yazmışsın;devam edecek olursan güzel paylaşımlar dilerim...
Daha geçen gün bir arkadaşımda otururken 33 haftalık hamile bir bayanla tanıştım.5.ayına kadr kanaması olduğundna bahsetti.Kafanı takma bunlara;tabiki ciddiye al,kontrollerini yaptır ama kötü düşünme.Doktorun aksini söylemedikçe problem yok demekt
Keseyi sanırım ilk gidişin çok erken olduğundan görememişsin.Şu an itibariyla 7+3 falan olmalısın.Bir haftaya kalmaz bebeğinin kalp atışlarını duyar rahatlarsın... kaydirigubbakcemile3 Sıkma canını... :))) Aramızda bir gün var seninle;benim 7+4
Hmmm!Dediğim gibi ben seni uzun hayal etmiştim :))) Yanılmışım...
bunları duydukça inan nasıl rahatlıyorum anlatamam, çok teşekkür ederim...
evet biraz erken gittim napim çokta evhamlıyım, açıkçası doktorumdan da pek memnun değilim ve doktor araştırıyorum. senin son adetin ne zamandı bu arad 7+4 ne demek cnım bu terimlere henüz yabancıyımdedim ya doktorumda sağolsun hiç bilgi vermiyor
![]()
hayırlı olsun minişin cnm allah sağ salim kavuştursunn bizede nasip etsinnnn:Saruboceq: 7+4 7hafta 4 günlük oluyo cnm ben hamile kalmadım hiç ama kalırsam çok tecrübeli bir anne adayı olcammmmzemuszemus
bakk garii tecrübeli anne adayı....
sende hamişsin sanırsamm...CADIARZU
aramıza hoşgeldin arkadaşım..Arkadaslar 5 haftalık hamıleyım tekrardan.Bu hamileliğimde de karın ağrılarım var.doktorlar da bunu onemsemıyorlar.benım gibi karın ağrısı çekenler var mı? korkuyorum tekrar bebişimin düşmesinden( ilk hamileliğimde kalp atısını duydugum gunun ertesi günü düşmüştü bebeğim,idrar yolları enfeksiyonu sebeb olmustu) yarın idrar testi yaptıracagım iltihap için.
bunu konuda bana yardımcı olursanız cok sevınırım
iyi akşamlar aekadaşlar.....
slm arkideşler nsılsınızz
ben geldimm nabersiniz kızlarrrrrrrrrr