• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
güle güle bebişim:3:

emoşum yaa önce bi idrarda yap derimmm boşu boşuna aldırma kanııı yaa bence bi idrarda yap poztif çıkarsa kanda baktrbilmiyorumkismile

ayy dur kıss zor karar verdim yaaa kanda baktırmaya korkuyomm zatii ama bence idrarda çıkmaz gülüm yaaa daha dün yaptım çıkmadı bişi ondan öncede 5 gün varken felan yaptım yine çıkmadıeyvahedigeldismilebidaha yapıp çıkmazsaa varryaa üzüntüden geç döllenme bile olsa düşürürüm bennnbilmiyorumkismile

ayy dur kıss zor karar verdim yaaa kanda baktırmaya korkuyomm zatii ama bence idrarda çıkmaz gülüm yaaa daha dün yaptım çıkmadı bişi ondan öncede 5 gün varken felan yaptım yine çıkmadıeyvahedigeldismilebidaha yapıp çıkmazsaa varryaa üzüntüden geç döllenme bile olsa düşürürüm bennnbilmiyorumkismile

tamam bebiş sen bilirsin ama hanii daa günün geçmemiş oyüzden dedim ben
inşş olmuştur bu sefer yaa bebişimmmm nasippppse inşşşş

gamzelim bebişimmmm yaaa emoşummm,,,,,
ben bu kistimi laparoskopiyle aldırsammı bu kist yüzünden olmuyor bebeğimmafoldumben

tamam bebiş sen bilirsin ama hanii daa günün geçmemiş oyüzden dedim ben
inşş olmuştur bu sefer yaa bebişimmmm nasippppse inşşşş
inşallahhhhhhhhhhhhhhh canım çok saol
gamzelim bebişimmmm yaaa emoşummm,,,,,
ben bu kistimi laparoskopiyle aldırsammı bu kist yüzünden olmuyor bebeğimmafoldumben

cnm kistin huyuna bağlı doktor ne diyoki kistle ilgili ilaçla güçülmüyomu ki?

smarttttttt kıss bu günn msn dağıtımı yapmışınn bize yokmu bizde merak ediyozz seniiii:sinifsinif:

inşallahhhhhhhhhhhhhhh canım çok saol

cnm kistin huyuna bağlı doktor ne diyoki kistle ilgili ilaçla güçülmüyomu ki?

yaaa benim doktorum çok ii ama ne dediği belli değil

kistim iyi huyluymuş 3mm bi zararı yokmuş gebeliğe engel değil dedi
fakat ben d.kontrol hapı kullandım ama kist erimedi doktorumda bu kist ilaç içtiğin halde erimedi bu kisti bence laporoskopiyle alalım dedi bende hani gbeliğe engel değildi edim doktrumda engel değil ama bu kis erimediği taktirde burda bırakıcak değiliz almalıyız dedi

siz nediyorsunuzz???

fakat ben d.kontrol hapı kullandım ama kist erimedi doktorumda bu kist ilaç içtiğin halde erimedi bu kisti bence laporoskopiyle alalım dedi bende hani gbeliğe engel değildi edim doktrumda engel değil ama bu kis erimediği taktirde burda bırakıcak değiliz almalıyız dedi

siz nediyorsunuzz???

canım benimde dr. 2 santimin üstündeyse gebeliğe engeldir demişti..
tabi bu durumda benim kistim ne alemde bilmiyorum..
eğer dr. alalım diyosa aldır bence eminim daha cabuk hamile kalırsın..

Son düzenleme:

siz nediyorsunuzz???

canım bence hiç bılaşma derim bi kist için 3mm lik hemdee hiç gerek yok derim ben benimde 5 mm vardı ve yasmin adında bir ilaç kulandım ve 1 ayda geçti ve adetlerim düzene girdi kistim varken 15-20 gün gecikiyodu ve çok sancılı adet görüyodum bence doktoruna bu yasmin adlı doğum kontrol hapı yazdır ve kullan sonra baktın geçmedi iyice araştırıp yaptırırsın laproskopi ama dikkatli araştır cnm allah korusun sonra tüplerine felanda bir zarar gelmesinnolumunekankayizsmile

canım bence hiç bılaşma derim bi kist için 3mm lik hemdee hiç gerek yok derim ben benimde 5 mm vardı ve yasmin adında bir ilaç kulandım ve 1 ayda geçti ve adetlerim düzene girdi kistim varken 15-20 gün gecikiyodu ve çok sancılı adet görüyodum bence doktoruna bu yasmin adlı doğum kontrol hapı yazdır ve kullan sonra baktın geçmedi iyice araştırıp yaptırırsın laproskopi ama dikkatli araştır cnm allah korusun sonra tüplerine felanda bir zarar gelmesinnolumunekankayizsmile

hayatım laroskopide tüpler kapanıksa onlarda acılıyo..dr. banada tüpleri acmak için söylemişti ama tayin cıkınca kaldı..

canım benimde dr. 2 santimin üstündeyse gebeliğe engeldir demişti..
tabi bu durumda benim kistim ne alemde bilmiyorum..
eğer dr. alalım diyosa aldır bence eminim daha cabuk hamile kalırsın..

benimkii 5 cm miydi yoksa 5 mm miydi acepp ama çok ağrı yapıyodu ve tedaviye başlamadan önce bi adet oldum 20 gün boyunca yoğun bi şekilde artık ayakta duaramıyodum ve acillik olmuştum onun üzerine yapılan tetkiklerde çıkıtı kistin olduğu zatii kistin büyümüş büyümüş ve patlamış dedi ondan o kadar kanamam oluyomuşşş ölüyodum nerdeyse kansızlıktannakannehir

kızlarrrr bakın ne buldum :

Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini böyle bir topik var ve be doğruluğuna inanaıyorum....

hayatım laroskopide tüpler kapanıksa onlarda acılıyo..dr. banada tüpleri acmak için söylemişti ama tayin cıkınca kaldı..

cnm ama tekrar tıkanma yapılıyomuş ayrıca uzman eller yapmazsa sıvı birikmesi felanda oluyomuşşş allah korusun ben laproskopi olmadım ama açık amaliyat oldum benimki ağır operasyondu ama keşke laproskopi olsaydım enfeksiyon riski benimkine göre daha azzz:sinifsinif:

benimkii 5 cm miydi yoksa 5 mm miydi acepp ama çok ağrı yapıyodu ve tedaviye başlamadan önce bi adet oldum 20 gün boyunca yoğun bi şekilde artık ayakta duaramıyodum ve acillik olmuştum onun üzerine yapılan tetkiklerde çıkıtı kistin olduğu zatii kistin büyümüş büyümüş ve patlamış dedi ondan o kadar kanamam oluyomuşşş ölüyodum nerdeyse kansızlıktannakannehir
büyük gecmiş olsun canımm...
forum forum geziyorum canımmmm...konuşan yok :p:nazar:

hoşgeldin pembemmmm..
seninle aynı gün yaptım beklenemeyen adet günümü seninle beraber yaşayalı heyecanlarımızı didimdi...

Back
X