saol canımcımmm aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
sempatiksalakcinniolumunekankayizsmile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol canımcımmm aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
oyy benim kuzummmmmm hayırlı olsun öncelikle bebişimmm olumunekankayizsmile
Elimden geldigince yardımcı olurum tabikide
emrine amedeyimmm buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn
lalemmmmmmmmm duydumki çizim yapıyomussun aklinialirimsmile
bizde şimdi yeni ev aldık ya bende güzel bir dizayn yapmak istiyorum evime şöyle afilli olsun:))
vaktin oldugu zaman banada bir kaç tane gösterirmisin hııııı :1closedeyes:
saol balımmmm benimmmmm olumunekankayizsmile
çoook teşekkür ederim engin bilgilerinden kabiliyetinden yararlanmak benim için bir onurdur efemmm buyrunnnnnnnnn
emir ne demek rica ederim tatlımmmm opuyorumnanaktan
kızlar çok heyecan yaptım yaa hadin bişeyler söyleyin ohaoldumsmile
yerim seniiii eski sevgülümmmmm ayşe aramızı açsana gönlümdeki yerin farklıdır herzaman aklinialirimsmile aklinialirimsmile
ben cıkıyorum kızlarr yarın görüşürz kendinize iyi bakın havalara dikkat edin üşütmeyin emi olumunekankayizsmile
hepinizi koccaman koccaman öpüyorum Şeniz Şeniz Şeniz
hoşçakalınn![]()
![]()
![]()
canımm yeni eviniz hayırlı olsun güle güle oturun
inşallah bebişi de beraberinde getirirrrralkisalkisalkis
yerim seniiii eski sevgülümmmmm ayşe aramızı açsana gönlümdeki yerin farklıdır herzaman aklinialirimsmile aklinialirimsmile
ben cıkıyorum kızlarr yarın görüşürz kendinize iyi bakın havalara dikkat edin üşütmeyin emi olumunekankayizsmile
hepinizi koccaman koccaman öpüyorum Şeniz Şeniz Şeniz
hoşçakalınn![]()
![]()
![]()
saol canım benim inşallahh çok fazla bekletmeden bebişimizde gelir yeni yuvamıza :Saruboceq: :Saruboceq:
oy oyyy oyyy kurban olurum ben sanaa olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
bilirim ben gönlündeki yeriniiiiii aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
bitanemmm benimmm olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
saol canım benim inşallahh çok fazla bekletmeden bebişimizde gelir yeni yuvamıza :Saruboceq: :Saruboceq:
1 saatte ancak bu kadar çıkar
ee tabi ölçülerin yok mobilyanı bilmiyorum en azından bak işte kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
slm kızlaaar zemuszemus
AKH KIYAMAM..BU DR.LAR BAZEN O KADAR DUVAR GİB OLUYOLARKİ.. akannehir
AMA ŞAŞIRMAMAK LAZIMM..HERGÜN YÜZLERCESİ GİDİYOR ÖYLE...
GEÇMİŞ OLSUN CANIM BENİM..
BAŞKA HASTANEYE GİDERSİN...
3:
ayşe geçmiş olsun canım.:teselli:
yorumlarını okurken çok güldüm ama haklısın ya hastaneler böyle ne yazıkki-tatlicadiarzu-
neyse yarın bi eko çektirde bakalım ne çıkıcak yada umarım gerçekten psikolojiktir
offf bu çalp çarpıntısı için dr bendende istedi eko ama ben bir türlü zaman ayırıpta gidemedim
Ayşe'm...
Doktora gitmişsin okudum yazdıklarını ama beklediğin doktor yerine asistan bir doktor tanıyı koymuş şimdilik sanırım ve eko istemiş...Yarında sanırım onu çektiriceksin;çektir bakalım canım dilerim olumsuz bişi yoktur.Ben de zamanında çektirmiştim kalbimdeki ve kolumdakı ağrıdan ama çok şükür bişi çıkmamıştı.Tekrardan çok geçmiş olsun canım.Geçse kendiliğinden bu ağrı ne olur sanki...
slm kızlar ben geldim anca kaynatın siz emi:)))
ayşem canım benim geçmiş olsun tekrar... doktor sinirlendirmiş göndermiş seni vay o doktorun haline acıdım şimdi bidahakine senin sinir bombardımanlarından kendini koruyamıyacak sanırım:)))
oyy yerim ben senin o sinirini:))
..
suuuuuu listeden seli silebilirsin canım test yaptı o bugün negatifmişş
Kızlar,canlar sizler nasılsınız?
hepiniz iyisiniz inşallah!
okudum canım ama regl olana kadar bekleyelim yine de kaydirigubbakcemile5
sağol ilgin için a.s.
ben kendi adıma iyiyim canım sen nasılsın bayanssulusmile
bulantın yok inşallah
Sevindim canım ben de senin adına çok şükür bulantılarında bitti sanırım...
Çok şükür iki gündür rahatım;açken karışıyor ama yemek yiyince geçiyor.Bugüne rahat geldim inşallah bundan sonrada böyle gider.:Saruboceq:Tabii tüm hamişlerin...