Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy daha dun katıldım aranıza..bugun gunaydınım havada kalıyoooooooo
:):):):) tatlım bende çalışıyorum:):) nazire olsun dıye dedım......
bellee, gokcegokce, ParadiesAngel, SariLale, SeKeR_NaNe, trhn1677, Yavyum günayydınnn cANLARIMMMMMMMM NASILSINIZ BAKİMMMopuyorumnanaktan
bellee, gokcegokce, ParadiesAngel, SariLale, SeKeR_NaNe, trhn1677, Yavyum günayydınnn cANLARIMMMMMMMM NASILSINIZ BAKİMMMopuyorumnanaktan
Gökçeeee bak canım 8217 sayfadaymış
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...mbirlikte-cevaplayalim-8217.html#post15633841
Gınaydın hoşgeldinnn Kız yeliz sen avcılar tarafındaydın dimi bir kere daha sormuştum bilmiyorumkismile
Gınaydın hoşgeldinnn Kız yeliz sen avcılar tarafındaydın dimi bir kere daha sormuştum bilmiyorumkismile
gunaydın hayatımmmmmm zemuszemus
harıka olmuş bıtanemmmmmmmmm ellerıne sağlıkkk Şeniz
anladım canım sorun değil.
Birde bir ricam olucak mesajı kime yazıyorsan alıntı yap var oraya yazarsan yoksa gerçekten havada kalır mesajların opuyorumnanaktan
harıka olmuş bıtanemmmmmmmmm ellerıne sağlıkkk Şeniz
evet canımm üniversitenin ordaaa
HIMMM. ANLAŞTIK kaydirigubbakcemile5
Çok teşekkür ederim canımmm :1hug:
beykent???
kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
yeni katıldın ben dün kaçırmış olabilirim neredesin ne iş yapıyorsun kaç yıllık evlisin bebeği ne zmndır düşünüyorsun yada düşünüyormusun şekercim anlatırmısın opuyorumnanaktan
ben 4 yıllık evliyim 4 yıldır da bebek istiyordum şimdi hiç beklemedigim an hamile kaldım ve 3 aylıkız :teytey:
günaydın kızlaaar opuyorumnanaktan
yok canım beykent degil avcılar metrobüs duragının orda istenbul ünv. kampüsü varya orda
günaydın kızlaaar opuyorumnanaktan