• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
slm kizlar ya öglenden yazdim ama cvp veren olmadiya.kizlar benim iki aydir düzensiz bi adetim vardi.agostosun 27si ve eylülün 19da oldum buayda hala gelmedi.esimle geri cekme yöntemi ile kornuyoduk.ama süphelerim varya.midem yaniyor bazen bulaniyor,arada basim dönüyor,cok üsüyorum.bazen adet olcak gibi kasiklarim ve belim agriyor.gögüslerimde siskinlik veagri var.ilk hamilelgimde oldugum gibi koltugumun alti aciyor.sizce olabilirmiya.

hayatım bu şekilde korunupta bircok hamile kalmış olan arkadaşlarım var...
erkeğin zevk suyunda bile sperm bulunduğu söylenir...
yanlış anlamadıysam 23 günde bir adet olmuşsun bu ayda eğer 23 günde gelecek olsaydı bugünlerde gelmiş olmalıydı..
eğer canım şüphelerin varda evde yapılan idrar testleriyle gebeliğe bakabilirsin...
hakkında hayırlısı canım...

bilmiyorumkismile
hayatım bu şekilde korunupta bircok hamile kalmış olan arkadaşlarım var...
erkeğin zevk suyunda bile sperm bulunduğu söylenir...
yanlış anlamadıysam 23 günde bir adet olmuşsun bu ayda eğer 23 günde gelecek olsaydı bugünlerde gelmiş olmalıydı..
eğer canım şüphelerin varda evde yapılan idrar testleriyle gebeliğe bakabilirsin...
hakkında hayırlısı canım...

cvb icin tesekkür ederim ccanim.nedense kimse yazmadi bugün bi sen cvp verdin.aslinda test yapmak aklimdan gecmiyor degil.sadece ayin 19numu bekleseydim diye düsündüm.eger hamile olursam soka girer esim.tam bu aydan sonrada hap almayi düsünüyodum.hayirlsii olsun artik.1tane oglum var benim 19aylik.biraz büyüsün diye bekliyoduk.

öptüm kızlar bende kaçıyorummmm... nasıl mayıştım nasıllzemuszemus
bende seni öpüyorum canımmiyi geceler...
bilmiyorumkismile

cvb icin tesekkür ederim ccanim.nedense kimse yazmadi bugün bi sen cvp verdin.aslinda test yapmak aklimdan gecmiyor degil.sadece ayin 19numu bekleseydim diye düsündüm.eger hamile olursam soka girer esim.tam bu aydan sonrada hap almayi düsünüyodum.hayirlsii olsun artik.1tane oglum var benim 19aylik.biraz büyüsün diye bekliyoduk.

ne demek canım...
aslında arkadaşlarımda cevap verirlerdi ama bugün topiğimize bir arkadaşımız daha hamileydi onun kutlaması vardı sanırım o yüzden heyecandan görmemiş olabilirler...

sende test yapmak için biraz daha bekle zaten ayın 19 ne kaldıki şunun surasında...
oğlunda daha küçükmüş ama allah demekki bu zamanı hayırlı görmüşse olmuştur...
yada adetlerin düzensiz olduğundan hamile gibi hissediyoda olabilrisin yani psikolajik..
hakkında hayırlısı canım..test yaparsan heber ver bizlerede...

bende seni öpüyorum canımmiyi geceler...

ne demek canım...
aslında arkadaşlarımda cevap verirlerdi ama bugün topiğimize bir arkadaşımız daha hamileydi onun kutlaması vardı sanırım o yüzden heyecandan görmemiş olabilirler...

sende test yapmak için biraz daha bekle zaten ayın 19 ne kaldıki şunun surasında...
oğlunda daha küçükmüş ama allah demekki bu zamanı hayırlı görmüşse olmuştur...
yada adetlerin düzensiz olduğundan hamile gibi hissediyoda olabilrisin yani psikolajik..
hakkında hayırlısı canım..test yaparsan heber ver bizlerede...

tessürler canim.insallah en kisa zamanda bebgine kausursun sende.hadi iyi geceler.yarin ola hayrola:1hug:

bu saate kadar bekledim gelmedin smartcım.....
neyse artık cıkıyorum film izlicem biraz...
artıkın yarın öğlene okurum haberlerini...

günaydııııııııııın arkadaşlar bugün hepimiz için çok güzel bir gün olsun inşallah..........
bu arada beklenmeyen adet tarihim 13 kasım...

yaaaaaaaa şu müdüre gıcık oluyorum yaaaa hala yanımda sigara içior yaaaaaa........
:oklava::oklava:

günaydınnnn kızlarrrrr opuyorumnanaktan
smartdan ve fatoştan hala haber yok çok merak ettim onları ya eyvahedigeldismile
biran önce gelselerde haberlerini alsak boshayallersmile

bugün moralim çok bozuk sabaha kadar rüyama girdi dün akşam misafirlikteydim yokuş yukarı araba çalışmadı heralde benzin gelmedi ağzına dedim. el firenini indirdim arka arka gitti biras direksiyonu kırdım hafif. önde araba vardı tam geçti derken sağ kapıma öteki arabanın çamurluğu geldi ve hem yamuldu hem soyuldu frene bastım meğer kontağı çevirmemişim fren çalışmamışbilmiyorumkismile çok üzüldüm. eşimde yoktu yanımda eve geldiğimde çekinerek söyledim. olur öle şeyle üzülme bişi olmaz dedi ama aklımdan çıkmıyokikafamçokkarıştı:1no2:

bugün moralim çok bozuk sabaha kadar rüyama girdi dün akşam misafirlikteydim yokuş yukarı araba çalışmadı heralde benzin gelmedi ağzına dedim. el firenini indirdim arka arka gitti biras direksiyonu kırdım hafif. önde araba vardı tam geçti derken sağ kapıma öteki arabanın çamurluğu geldi ve hem yamuldu hem soyuldu frene bastım meğer kontağı çevirmemişim fren çalışmamışbilmiyorumkismile çok üzüldüm. eşimde yoktu yanımda eve geldiğimde çekinerek söyledim. olur öle şeyle üzülme bişi olmaz dedi ama aklımdan çıkmıyokikafamçokkarıştı:1no2:

çok geçmiş olsun canım benim olur böyle şeyler arada sırada benimde başıma böyle şeyler geliyor...bazen insanın kafası o kadar dalgın oluyorki o yüzden bu gibi şeyleri kafana takıpda kendini üzme tatlım insanoğluyuz biz hata yapabiliriz... olumunekankayizsmile

gunaydın arkadaşlar regl ye 3 gun kala test yapsam acaba çıkarmı yoksa pazartesı mı yapayım .belim ve bacaklarım sızlıyo tabı bu adet belirtiside olabılır göğüslerde sertleşti:(

çok geçmiş olsun canım benim olur böyle şeyler arada sırada benimde başıma böyle şeyler geliyor...bazen insanın kafası o kadar dalgın oluyorki o yüzden bu gibi şeyleri kafana takıpda kendini üzme tatlım insanoğluyuz biz hata yapabiliriz... olumunekankayizsmile

yapılana kadar içim rahat etmeyek canım allahtan diğer arabaya bişi olmadı

Back
X