• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
opuyorumnanaktan

evet eskisine göre çok çok daha iyi....bebiş iyi teyzesi ellerinden öper :) şimdi süt içiyorumm ya rahat durmuyooo çok seviyo kıjımm sütüüü çokkk :CüvCüv:
eee anlat bakalım ne var ne yok?

oy oy yerim ben onu , bende nasıl olim iyiyim bugün hastalanıyorum galiba kahverengi leke gördüm:sinifsinif:

merveee antalyanın neresindesin canım...
orda yaşadığını daha yeni görüyorummm... bilmiyorumkismile
ben orda büyüdüm biliyomusnn.. boshayallersmile
içim cız eder antalyanın adını duyuncaaa... :sinifsinif:

yaaaa aksam konustuklarınızı okudumda bulusucakmıssınız ne güzel keske bende sızın oldugunuz yerde olsaydımda görüsebılseydık çok ısterdım ama kısmet belkı bızlerde baska zamalarda görüsebılırız

hoşgeldin canım senın bebiş çoık sevdi galiba yerini hiç çıkası yok :emir_bebek:

ayyyy evet ayse yaaaa dogmaya nıyetı yok oglumun sanırım çok sevdı yerını bende çok sabırzılanıyorum ama işte son güne kadar beklıcez normal dogumu hersey yolunda gıderse yıne olmazsa mecbur sezeryan olucam canım

ayyyyyyyyyyyy doguma 12 gün var yazıyoooooooooooooeyvahedigeldismile

günaydın kızlar nasılsınız

günaydın canımcımm hoşgeldinn...opuyorumnanaktan
ben kendi adıma iyiyim sağol işlerimide bitirdimm..bayanssulusmile
demekki erken kalkan erken yol alıyomuşşkaydirigubbakcemile4.gec kalkınca nedense işler bitmiyodu...CADIARZU

merveee antalyanın neresindesin canım...
orda yaşadığını daha yeni görüyorummm... bilmiyorumkismile
ben orda büyüdüm biliyomusnn.. boshayallersmile
içim cız eder antalyanın adını duyuncaaa... :sinifsinif:

allah seniiii emiii ben finike ilçesindeyim canım... sen nerede büyüdün bakim:)))))))

Back
X