• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ohhhh kocaman öpücüklerimizi de aldık hihoyyyt

bizde iyiyiz canım ama benim bel ağrılarım başladı..bi de bugün pazara gittim,yorulmuşum...
amin canımm amin..inşallah rabbim sonuna kadar yüzümüzü güldürür hepimiizin:Saruboceq:

Ayy kıyamam;tahmin edebiliyorum canım kolay olmuyordur senin için.Rabbim güç kuvvet versin sana ve de bebişlerine tabiki...
Amin canım Rabbim elimizde bebeklerimizle resimlerimizi koyduğumuz günleri de göstersin bizlere inşallah:Saruboceq:

kızlar ben kaçayım artık..kociş maç izlemeye gitmişti,gelir şimdi..
bende meyve falan hazırlayayım da tv keyfi yapayım azıcıkzemuszemus
öptüm en kocamanından hepinizi.

kızlar ben kaçayım artık..kociş maç izlemeye gitmişti,gelir şimdi..
bende meyve falan hazırlayayım da tv keyfi yapayım azıcıkzemuszemus
öptüm en kocamanından hepinizi.

görüşürüz canım iyi geceler..
bende aldım önüme 4-5 tane havuç yiyorum..
sanada afiyet olsun yarasın bebişlerine inş..

canım bence kahverengi lekeler hamilelik değil,adet belirtisi..çünkü bende hep olurdu.umudunu kırmak istemem tabi ama benim düşüncem bu şekilde..eğer gününde adet olmazsan yine de bir umut var demektir.yerimseniben

Merhaba canım hoşgeldin..
amin canım çok sağol güzel dilek ve duaların için.
Ben de aynı duyguları senin için diliyorum.Rabbim gönlüne göre versin.

canım ben daha önce bu gibi bişiyle karşılaşmadım..adete birkac gün varken pembe şekilde olurdu ertesi günüde adetim gelirdi..:sinifsinif:
belki seninkisi ilişkide zorlanma oluyosa ondan öyle lekelenmelerin olmuştur..bilmiyorumkismile
inş. hamilesindir.:Saruboceq::Saruboceq:
kizlar cok tesekkurler cevaplariniz icin .kusurabakmayin hemen cevap yazamadim gorumcem cocugunu bana birakmisti 4 aylik bir agladi cokk kotu ayaklarim bile titriyo suan .ama simdi sakinlesti .size iyi aksamlar benim cikmam lazimmŞeniz

kizlar cok tesekkurler cevaplariniz icin .kusurabakmayin hemen cevap yazamadim gorumcem cocugunu bana birakmisti 4 aylik bir agladi cokk kotu ayaklarim bile titriyo suan .ama simdi sakinlesti .size iyi aksamlar benim cikmam lazimmŞeniz

ne demek canım yardımcı olabiliydiksen ne mutlu..
senin sorumluluk cok büyük git bak bebişe hem biraz tecrübe dinirsin...
iyi akşamlar... güle güleee..

görüşürüz canım iyi geceler..
bende aldım önüme 4-5 tane havuç yiyorum..
sanada afiyet olsun yarasın bebişlerine inş..

Canım ayy benim canımda çekti havuç..
Ama bugünlük evde yok;iştahımı yarına saklıyorum inşallahcokacimcoook
Yarasın balım...

Merhaba arkadaşlar ..
Bugün forumda ilk günüm umarım güzel paylaşımlar elde ederiz..
Bir sorum olacak bilen arkadaşlara?

Bu ay mevsim değişikliği nedeni ile adet günüm 10 gün kadar gecikti...Yeni regl olabildim..
Bu DÖNEMDE HAMİLE KALMA İHTİMALİM VAR mı REGL GÜNÜ DEĞİŞİMİ YUMURTLAMAYI ETKİLER Mİ?
Teşekkürler!

Canım ayy benim canımda çekti havuç..
Ama bugünlük evde yok;iştahımı yarına saklıyorum inşallahcokacimcoook
Yarasın balım...

ayy canının cekeceğini bilseydim söylemezdim kuşum yaa..:sinifsinif:
ama yarın mutlaka al ve ye.cokacimcoook.bende aslında pek sevmem havucu ama sırf bebiş için yiyorumm bol bol bakalım ay sonunda görücez yaradımı yaramadımı..:CüvCüv:naniknanik.inş. meleğim annesine gelir ve tutunur...:Saruboceq::Saruboceq:

Merhaba arkadaşlar ..

Bu ay mevsim değişikliği nedeni ile adet günüm 10 gün kadar gecikti...Yeni regl olabildim..
Bu DÖNEMDE HAMİLE KALMA İHTİMALİM VAR mı REGL GÜNÜ DEĞİŞİMİ YUMURTLAMAYI ETKİLER Mİ?
Teşekkürler!

merhaba arkadaşım hoşgeldin...
inş. güzel paylaşımların olur ve en kısa zamanda hamiş kalırsın..
tabikide hamile kalma ihtimelin var regl günü değişimiyle yumurtlaman etkilenmez sen içini ferah tut sadece yumurtlama günün değişir o kadar...

merhaba arkadaşım hoşgeldin...
inş. güzel paylaşımların olur ve en kısa zamanda hamiş kalırsın..
tabikide hamile kalma ihtimelin var regl günü değişimiyle yumurtlaman etkilenmez sen içini ferah tut sadece yumurtlama günün değişir o kadar...

Hoşbuldum teşekkürler ilginiz içina.s.
Henüz hamile kalmayı düşünmüyorum..
Korunmuyoruz fakat dikkat ediyoruz..Eşim regl döneminde hamile kalınmadığını savunduğu için ilk kez dikkat etmedi ve ben biraz endişelendim..

Hoşbuldum teşekkürler ilginiz içina.s.
Henüz hamile kalmayı düşünmüyorum..
Korunmuyoruz fakat dikkat ediyoruz..Eşim regl döneminde hamile kalınmadığını savunduğu için ilk kez dikkat etmedi ve ben biraz endişelendim..

önemli değil canım..
bu arada pardon ben hamile kalmayı istediğini düşündüğüm için öyle yazdım..
eşin doğru söylemiş normal adet gören bayanlar adet dönemine yakın hamile kalma olasılığı cok düşüktür ama tabi bazen belide olmuyor..
hakkında hayırlısı..

ayy canının cekeceğini bilseydim söylemezdim kuşum yaa..:sinifsinif:
ama yarın mutlaka al ve ye.cokacimcoook.bende aslında pek sevmem havucu ama sırf bebiş için yiyorumm bol bol bakalım ay sonunda görücez yaradımı yaramadımı..:CüvCüv:naniknanik.inş. meleğim annesine gelir ve tutunur...:Saruboceq::Saruboceq:

Yok canım öyle çok istemedi canım da ben normalde de alırım elimle katur kutur yerim çocukluğumdan beri çok severim havucu...
Sen şimdi maksadına ulaşmak için yiyorsun dilerim Rabbim sana onu,preseed ini bahane kılar ve meleğin sana tutunur.Birlikte yaşarız hamilelik heyecanını...:Saruboceq:

Çok teşşekür ederim önemi yok bir gün isteyeceğimyerimseniben

Merhaba arkadaşlar ..

Teşekkürler!

Hoşgeldin arkadaşım!
Bu dönemde bence hamile kalma ihtimalin çok çok düşük.Yani regl döneminden bir kaç gün veya bir kaç gün sonra hamile kalınma olasılığı çok düşük.Yumurtlama gününe gelince ise;ne gün yumurtlarsan ondan 14gün sonra adet görürsün.Geç yumurtladığın aylar geç adet olursun.Geç adet olmanında fizyolojik ve psikolojik bir sürü sebebi vardır.Ama sen zaten mevsim değişikliği demişsin.Dilerim hakkınızda hayırlısı olur

Hoşgeldin arkadaşım!
Bu dönemde bence hamile kalma ihtimalin çok çok düşük.Yani regl döneminden bir kaç gün veya bir kaç gün sonra hamile kalınma olasılığı çok düşük.Yumurtlama gününe gelince ise;ne gün yumurtlarsan ondan 14gün sonra adet görürsün.Geç yumurtladığın aylar geç adet olursun.Geç adet olmanında fizyolojik ve psikolojik bir sürü sebebi vardır.Ama sen zaten mevsim değişikliği demişsin.Dilerim hakkınızda hayırlısı olur

Teşekkürler hoşbuldum..
İçim rahatladı çok sağolun.

slm arkadaşlar benim 16 - 22 tarihleri arası yumurtlama dönemim hamile kalmak için nelere dikkat etmem gerekiyor bana yardımcı olur musunuz?

slm arkadaşlar benim 16 - 22 tarihleri arası yumurtlama dönemim hamile kalmak için nelere dikkat etmem gerekiyor bana yardımcı olur musunuz?

slm hoşgeldin..
canım yumurtlama döneminde aferdesin sümük gibi akıntın olur onu takip et..
eğer fark edersen bilki yumurtluyorsun..ama kacırmamak içinde gün aşırı ilişki diyolar ama benim dr. hergün demişti her dr. farklı söylüyor..
birde ilişkiden sonra hemen kalkma..gerci bunların hiçbirini bizim kızlar uygulamadı ve hamiş kaldı..yani birazda allaha kalmış canım o "ol " dediği zaman herşey boş..
inş. hamile kalırsın canım bol şanslar bol bol çalış....

slm hoşgeldin..
canım yumurtlama döneminde aferdesin sümük gibi akıntın olur onu takip et..
eğer fark edersen bilki yumurtluyorsun..ama kacırmamak içinde gün aşırı ilişki diyolar ama benim dr. hergün demişti her dr. farklı söylüyor..
birde ilişkiden sonra hemen kalkma..gerci bunların hiçbirini bizim kızlar uygulamadı ve hamiş kaldı..yani birazda allaha kalmış canım o "ol " dediği zaman herşey boş..
inş. hamile kalırsın canım bol şanslar bol bol çalış....

bilgi için teşekkür ederim inş bu ilk denememiz peki ne zaman belliolur hamile olup olmadığım :3:

Back
X