- 7 Nisan 2010
- 2.237
- 0
- 156
gunaydınnnnnn arkadaşlarrrr
günaydınnnn hoşgeldinn.... ya şu nickin benide bunalıma sokuyooo gerçekten bunalımdamısınn ????
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaaaaa çamaşır mak.dan rahatsız mı oluyorlar Allah Allah
ay_she, idilcan+, ParadiesAngel, Yavyum
günaydın canlarımm nasılsınız bakimmm
:1hug: nasılsın kızzzz uzun zamandır uğramıyorsun
Biraz uzak kalmayı denemek istedim, iyi de geldi canım, stresten, takıntılardan, acabalardan uzak bi yumurtlama dönemi geçirdim bu ay, gerçi tam da o günlerde grip oldum, rapor alıp yattım evde ama çalışmaları da aksatmadık hayırlısı artık sempatiksalakcinni Bomba gibi döndüm anlican bayanssulusmile
Günaydın canım, sen yenisin galiba, hoşgeldin aramıza kaydirigubbakcemile5 ama bizim topikte bunalıma yer yok haberin olsun zemuszemus
Hadi bakalımmmmmm :1hug:
çok özledik seniiii
ya evet rahatsız oluyorlarrr çinli komşularım varr, kadın çok pissssssss evini b.k götürüyo desek yeridirrr yani....
ama benim çamaşır süpürge maklerinden rahatsız oluyor gıcıkkk karııı :)
ne derse desin yaa açtım vallahiiii :) tantana ederse git evini temizle derim :))))
ha hah a hahahahha kısss sen nasıl anlaşıyon yabancılarla dilini felan anlayabiliyormusunuz yoksa ortak bi dilmi konuşuyonuz...
Çok şükür bende de eşimde de sorun yok hatta eşimin değerleri oldukça iyi çıktı dr.sen bu değerlerle kalamamışsın seni bi araştıralım dedi araştırmalarının sonucunda da yumurtalıklarda gelişim azlığı saptandı :gitme: ama onun içinde mühim değil klomenle hallederiz stres yapma demişti çok şükür mühim bi sorunumuz yok bundan sonra artık beklemedeyiz hayırlı zamanda gelsin inşallah meleğimiz boshayallersmile
iyi akşamlar canımm...başş başşşşş
iyi akşamlarrr ayşem kolay gelsinn.kaydirigubbakcemile3
kardeşinin hazırlıkları başladı tabii yeğen geliyor sonuctaa..
inş. ayşemm allahım o günleride görmeyi nasip etsin bizlere..:Saruboceq::Saruboceq:
Merhaba arkadaşlar...
Bu defa sizi bekletmek istemiyorum;sonucu hepimiz biliyoruz ama detaylandırmak istedim.
Embriyo 6+3'te gelişimini durdurmuş...
Yarın sonlandırılacak.
İlgilenenlere hakikaten teşekkür ederim.
Öpüyorum hepinizi.
sucum bişiy daha ben şimdi aspirin kullanıyorum dr. daha önce demişti hamile kalmadan önce bebe aspirini kullan diye ve ben bunu gecmişteki yazılarımda gördüm..
acaba diyorum bebe aspirini ovulasyon testinin yanlış cıkmasına sebeb olurmu..
asprinde bebeğin tutunması ve kan akışını sağlanması için kullan demişti..
Ayşemcanım benim yeni görüm arada kalmış mesajın çok sağol kuzum ya...
Ne güzel şeyler dilemişsin sen öyle...Allah'ım razı olsun.Adımı anarak gönlünden ne dilediysen Rabbim sana katı katını versin inşallah canım!!
Canım bulantım yok denecek kadar az..Hiç kusmadım zaten..O konuda şikayetçi değilim ama benim yaramaz reflü yapıyor teyzesi nolcak bilmiom![]()
kızlar ya lalede hastaymış :sinifsinif: ay ne oldu bizim topiğimize yaaaaaaaaaaaaa![]()
Ben de sizi çok ösledim valla :1hug:
ha hah a hahahahha kısss sen nasıl anlaşıyon yabancılarla dilini felan anlayabiliyormusunuz yoksa ortak bi dilmi konuşuyonuz...
Biraz uzak kalmayı denemek istedim, iyi de geldi canım, stresten, takıntılardan, acabalardan uzak bi yumurtlama dönemi geçirdim bu ay, gerçi tam da o günlerde grip oldum, rapor alıp yattım evde ama çalışmaları da aksatmadık hayırlısı artık sempatiksalakcinni Bomba gibi döndüm anlican bayanssulusmile
Günaydın canım, sen yenisin galiba, hoşgeldin aramıza kaydirigubbakcemile5 ama bizim topikte bunalıma yer yok haberin olsun zemuszemus
tamam ben katılmayayım ozaman.o ankı ruh halıme gore açılmış bir nıcktı.sizlere iyi sohbetler
ya evet rahatsız oluyorlarrr çinli komşularım varr, kadın çok pissssssss evini b.k götürüyo desek yeridirrr yani....
ama benim çamaşır süpürge maklerinden rahatsız oluyor gıcıkkk karııı :)
ne derse desin yaa açtım vallahiiii :) tantana ederse git evini temizle derim :))))
Günaydınnnn :)
Hoşgeldin canım Günaydın :) ben kendi adıma iyiyim sen nasılsınnnn
Bana günaydın yok muuu laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae
bunalımdayım, idilcan+, KotuKediSero+, ParadiesAngel+, yelizcem
kızlaaarrr günaydınnnn yapiosnuz bakiimm :)))
Kızım deli misin sen akannehir, sana yer yok demedim bunalıma yer yok dedim, yani o anki ruh halini bizim topiğe gelince atıcaksın coşacaz eğlenecez demek istedim kapiş :lepi:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
alınganlıkk diz boyuuu vallaaaaaaaaa :)