• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
emineeeeeee ayşenin sana verdiği linki kopyalıyorsun veeee kullanıcı paneline giriyorsun en üstte
sonra profil düzenle'ye tıklıyorsun en altta çizelge yazıyor...tickerin linkini oraya tıklıyorsun
bu kadar basit ve tabi ki değişiklikleri kaydediyorsun
anladın mı kuzum?

kızlar ya bişey sorucam size
şimdi ben doğum iznim bittikten sonra işi bırakıcam yani artık uzun bir süre çalışmıcam
bu durumda işsizlik parası alma hakkım var mı acababilmiyorumkismile

Mercancım ben sana bişey sormak istiyorum sanırım sende ankaradasın.ben bu ay adet olursam zekayi tahir hastanesine gitmeyi düşünüyorum.nasıl bir hastane iyi mi?

ilk günler güzel geçerde ondan sonra sıkıcı olabilir:bbo:
ama olsun ben sıkılmaya razıyım yeterki evde olayım boshayallersmile
yani benim sıkılacağım 2 ay ondan sonra sıkılmaya pek vakit olmayacak :ecrin_bebek:

ayyy valla bilmiyom şimdilik eglenceli ee sizlerde varsınız :)))

Hoşbuldum kızlaaaaaaaaaarrrr olumunekankayizsmile öğlen okuldan çıktım, eve gelip yemek yaptım, hasta kocişimin karnısını doğurdum, geldim bayanssulusmile

emineeeeeee ayşenin sana verdiği linki kopyalıyorsun veeee kullanıcı paneline giriyorsun en üstte
sonra profil düzenle'ye tıklıyorsun en altta çizelge yazıyor...tickerin linkini oraya tıklıyorsun
bu kadar basit ve tabi ki değişiklikleri kaydediyorsun
anladın mı kuzum?

anladıııımmmmm teşekkür ederiiimmmmolumunekankayizsmile

Back
X