• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Olsun bitanem, vardır bunda da bi hayır, hiç pişman olma bence, öğretmenliğin tatili bol falan diyoruz ama zorluğu da çok, artık eskisi gibi değil öğretmenlik, ne çocukların ne velilerin eski saygısı kalmadı öğretmenliğe, veliler senden çok öğretmen kesiliyolar karşına, insanın sinirleri öyle yıpranıyo ki :bbo: benim bi öğretmen arkadaşım var okuldan, 1 buçuk yaşında oğlu var, okulda çocuk gürültüsü dinlemekten öyle bunalıyorum ki evde kendi oğlumun sesine tahammülüm kalmıyo diyo gerçekten pskoloijk açıdan çok sıkıntılı bi iş akannehir

ya tabi mutlaka ki vardır bir hayır... ama emin ol ki özel setör daha bela bişi patron stresi çok kötü
Arakadasımın biri derki karısı yada kocası ile geceyi iyi gecirmezse eyvah halimizee düşün yaniiii sempatiksalakcinni

sırnaşık şeysırnaşık şey

napimmm ayuuu bayanssulusmile bayanssulusmile

ÖLECEM YORGUINLUKTANNNNN akannehir GÖYA DOĞUM İZNİNE AYRILDIM
GENE İŞTEYİM GENE İŞTEYİM akannehir

NASILSINIZ KIZLAR
YELİZCEM NAPTI HAMİLE Mİ
YADA HAMİLE HABERİMİZ VARMI

Bak sen sıpayaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Sıpa ki ne Sıpaaaaa yanmışım sanki benn kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 baya inatçı demekki senin sıpa :))
bak cinsiyet öğrenmeye gitmeden önce çikolata yiceksin o zaman kıpır kıpır
oluyolarmış kızlar hep anlatıyordu ya burda ordan biliyorum :)
aslında benimki de kesin değil canım öyle bi bakıcaz şansımıza gösterirse
öğreniriz :)) yoksa 16. hafta felan daha net görünüyormuş alkisalkisalkis

Eşşek yaaa sempatiksalakcinni ya zaten eli ayagı durmuyor ki ama dönmüyo bakalım yarın sonuç götürcem ya çikolata deneyimmm sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni işe yarar umarımmmm

evet ya öresim var elimden bir hatıra kalsın dedim ama saolsun hatcem bende örerim dediiiii olumunekankayizsmile
olumunekankayizsmile
siz hele beni bir cekindee ben neler yaparım sizeee..:hulya:
birazcık rüşvet gibim oluyo ama kusura bakmayın artıkın..sırnaşık şeysırnaşık şey

su benim doktor en erken 1 ay sonra görürüz dedi yaaaaaa :((ulan bide inat bir bebek dün ikili testte ultasyonda ters duruyormuş öksür dedi dr öksür öksür dönmüyo sallanmaya başladım anam yok inatçı eşşek yarım saat ugraştırdı da döndü kime çektiyse
Bu kesin cinsiyetinide göstermezz

bencede seninki göstermicek gibim duruyoo..lülülülülülü

ya tabi mutlaka ki vardır bir hayır... ama emin ol ki özel setör daha bela bişi patron stresi çok kötü
Arakadasımın biri derki karısı yada kocası ile geceyi iyi gecirmezse eyvah halimizee düşün yaniiii sempatiksalakcinni

Hahahahahaha :roflol: :roflol: :roflol::roflol::roflol:

NASILSINIZ KIZLAR
YELİZCEM NAPTI HAMİLE Mİ

Hamile yüksek ihtimal kan degeri 75 çıkmış canımcımmm

olumunekankayizsmile
siz hele beni bir cekindee ben neler yaparım sizeee..:hulya:
birazcık rüşvet gibim oluyo ama kusura bakmayın artıkın..sırnaşık şeysırnaşık şey

bencede seninki göstermicek gibim duruyoo..lülülülülülü

Oy kuzum sen rüşvet vermesende ben çok dua ediyorum senin için ve inşAllah bu ay geleceksin peşimizdeeennnn

Ya bencede göstermicek istermisin 9 ay öğrenemeytim bennn eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

NASILSINIZ KIZLAR
YELİZCEM NAPTI HAMİLE Mİ

Hoşgeldin Berenişkoooooooooooomm opuyorumnanaktan mercandan haberin var mıydı bilmiyorum ama bi o var bi de Yıldız var son hamişimiz :CüvCüv: bi de smart bugün kürtaj oldu malesef, bebeğinin gelişimi durmuş :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

Son düzenleme:

NASILSINIZ KIZLAR
YELİZCEM NAPTI HAMİLE Mİ

hoşgeldim ablacım....olumunekankayizsmile
yaa ne işi bu bitmedimi daha senin iş.kaydirigubbakcemile2

Ya kızlar ben anlamadım şimdi hamile olan yelizcem mi yıldız mı :uhm: ben 75 çıkan yıldız sanmıştım bilmiyorumkismile

Oy kuzum sen rüşvet vermesende ben çok dua ediyorum senin için ve inşAllah bu ay geleceksin peşimizdeeennnn

Ya bencede göstermicek istermisin 9 ay öğrenemeytim bennn eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

allah razı olsun yüreğine azına sağlık inş. kuşummm..Şeniz

yok artıkın daha nelerr..akannehir

Hoşgeldin Berenişkoooooooooooomm opuyorumnanaktan mercandan haberin var mıydı bilmiyorum ama bi o var bi de Yıldız var son hamişimiz :CüvCüv: bi de smart bugün krtaj oldu malesef, bebeğinin gelişimi durmuş :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

mercanı duymadımm hayırlısı olsunda
yelizcem deilmiydi hamile olan. yıldız mı hangisi

smart kürtaj mı
anlamadım ciddimisin sen
nasıl yaaaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ama öle kuzu benim ki boşandı 1 yıldır ne çektigimi ben biliyommm

AYYY HADİ BAKALIM ÇOK SEVİNDİMMMM
SÜPERRRR sositososito sositososito
topikimiz maşAllah çoğalıyooo

Hoşgeldin Berenişkoooooooooooomm opuyorumnanaktan mercandan haberin var mıydı bilmiyorum ama bi o var bi de Yıldız var son hamişimiz :CüvCüv: bi de smart bugün kürtaj oldu malesef, bebeğinin gelişimi durmuş :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
ya bugun smart beni aramış yetişemedim sonra aradım 2 3 defa açmadı ama 3 te aradı randevusu 1:30 du ayy ne bilim acaba bebekinin kalbi atmaya başlamışmıdır.
Çünkü o genel anestezi istiyordu narkozdan o kadar kısa sürede çıkamaz dimiii

Ya kızlar ben anlamadım şimdi hamile olan yelizcem mi yıldız mı :uhm: ben 75 çıkan yıldız sanmıştım bilmiyorumkismile

yıldız yıldızzzz

mercanı duymadımm hayırlısı olsunda
yelizcem deilmiydi hamile olan. yıldız mı hangisi

smart kürtaj mı
anlamadım ciddimisin sen
nasıl yaaaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Hamile olan yıldız hayatım, onun değeri 75 çıkmış, yelizcemin adetine daha var bildiğim karadıyla yerimseniben

Smartın da kalp atışları duyulmadı, 6+3 de durmuş gelişimi, bugün kürtaj olacaktı :sinifsinif: Allah yardımcısı olsun kuşumun yaaa :sinifsinif:

ya bugun smart beni aramış yetişemedim sonra aradım 2 3 defa açmadı ama 3 te aradı randevusu 1:30 du ayy ne bilim acaba bebekinin kalbi atmaya başlamışmıdır.
Çünkü o genel anestezi istiyordu narkozdan o kadar kısa sürede çıkamaz dimiii

Ay inşallah son anda bi mucize olmuştur yaa bilmiyorumkismile ama güzel haber olsaydı mutlaka tekrar arardı, ya da sana dönerdi mutlaka, ya da topiğe girer verirdi müjdeyi, merak ettiğimizi biliyo sonuçta dimi bilmiyorumkismile

Eşşek yaaa sempatiksalakcinni ya zaten eli ayagı durmuyor ki ama dönmüyo bakalım yarın sonuç götürcem ya çikolata deneyimmm sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni işe yarar umarımmmm

yerim ben onu yerr :emir_bebek:
bi dene bakalım inşallah işe yarar kaydirigubbakcemile3

Ay inşallah son anda bi mucize olmuştur yaa bilmiyorumkismile ama güzel haber olsaydı mutlaka tekrar arardı, ya da sana dönerdi mutlaka, ya da topiğe girer verirdi müjdeyi, merak ettiğimizi biliyo sonuçta dimi bilmiyorumkismile

evet canım haklısın..bilmiyorumkismilevereliniortak

smartı ben de çok merak ediyorum yaa naptı nasıl geçti acaba
canım benimm :teselli:
inşalalh dediğiniz gibi bi mucize olmuşturr :Saruboceq:

Smartım için keşke bir mucize olsa..Şimdi benimde içime kurt düştü..Bugün farklı bir durum mu gelişti ki?...
Şerocumm Lale Devrindeki uşak pek bi yakışıklı maşallah ay ne şanslı hatunmuş pehhh:))
Sarılalecim senin uşak uğraştırmış seni bak bak bak..Neyseki dönmüş sonunda..Ayy bu sana cinsiyetini de geç göstermesin canım:)
Sedefcanım hoşgeldin...Eminim çok yorulmuşsundur Allah yardımcın olsun canım...Dinlen şimdi...

Back
X