evet evet bencede..ohaoldumsmile
inşallah allahım meleğimi nasip eder..:Saruboceq:
Amin canım inşallah. Sen de pembe gibi çalışmaları sıkı tutuyorsun maşşallah :))))
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet evet bencede..ohaoldumsmile
inşallah allahım meleğimi nasip eder..:Saruboceq:
Amin canım inşallah. Sen de pembe gibi çalışmaları sıkı tutuyorsun maşşallah :))))
slm bebişler neler yapıyorsunuzzz???zemuszemus
Canım senin ki de çok ilginç bir durum ya ilk defa duydum yani :1shok:
slm bebişler neler yapıyorsunuzzz???zemuszemus
hoşgeldin canımmm...
iyiyiz ne yapalım kaynatıyoruzz.sen ne yapıyosun bakim..
bende ilk defa duydummm cnmm duymayla kalmadııımm yaşıyorummm:sinifsinif:
iyi kaynatın bakalım
bende iyyim cnm dün son ekşınımızıda yaptık bakalım:kedi: kısmet valla 10 gün bekleyecez
zaten artık bu ayda olmazsa doktora artık bişeylere başla dicem:bbo:
varr cnmm varr değer negatiff çıkıyo ama kese varr nasıl oluyosaa oooodelikafaduldenemoştan haber varmıııı??
Umarım senin istediğin doğrultuda gelişir her şey canım![]()
inş tatlım okadar çooook istiyorumki anlatamam sana dün gece kociş ekşından sonra banyoya girdi bende o ara uyumuşum hemen eşim gelipp dokununca bebeklerim die bağırdım uyandım hayır yanii bitanesini yptıkta kaldı ikitanesi bebeklerim nerden gelmiş aklıma yaa ben bebğimi çok istiorum:gitme:ay inşallah tutarda doktora falan gerek kalmaz hayatım :CüvCüv::CüvCüv:
varr cnmm varr değer negatiff çıkıyo ama kese varr nasıl oluyosaa oooodelikafadulden
aaaa canım nediyosun:lepi: kese görünüyomuuu ozaman hanilesin yaa acaba geç döllenme falanmı oluyor doktorun ne dior bu konuda?
saol cnmm inşallahh hamileyimdirrrrrrrrr:CüvCüv:
inş tatlım okadar çooook istiyorumki anlatamam sana dün gece kociş ekşından sonra banyoya girdi bende o ara uyumuşum hemen eşim gelipp dokununca bebeklerim die bağırdım uyandım hayır yanii bitanesini yptıkta kaldı ikitanesi bebeklerim nerden gelmiş aklıma yaa ben bebğimi çok istiorum:gitme:
ayyyy inşallaaaaaaaaaaaah:Saruboceq:
inş tatlım okadar çooook istiyorumki anlatamam sana dün gece kociş ekşından sonra banyoya girdi bende o ara uyumuşum hemen eşim gelipp dokununca bebeklerim die bağırdım uyandım hayır yanii bitanesini yptıkta kaldı ikitanesi bebeklerim nerden gelmiş aklıma yaa ben bebğimi çok istiorum:gitme:
canım benim yaaa opuyorumnanaktan Biliyorum çok istiyorsun ama kendini bu kadar da kaptırma lütfen. Çünkü biliyorsun aklından ne kadar atarsan hamile kalma şansın o kadar artıyor(
biliyorum canım ama malesef aklımdanda atamıyorum geçen aylarda daha az taktım ilk zmanki gibi değilim 7-8 ay önceeleri ağlıyordum şimdi dahada alıştım ama buayy inanılmaz umutluyum bilmiyorum yin hüsarana uğramaktan korkuyorumeyvahedigeldismile
kızlarr ben çıkıyıorumm iyi gecelerr tatlı rüyalarrrr![]()
canım benim yaaa opuyorumnanaktan Biliyorum çok istiyorsun ama kendini bu kadar da kaptırma lütfen. Çünkü biliyorsun aklından ne kadar atarsan hamile kalma şansın o kadar artıyor(
Ben de ilk aylarda senin gibiydim ama artık son ay ümidimi kesmiştim. Çalışmıştım ama öylesine çünkü kendimi tüplerimin kapalı olduğuna inandırmıştım.Adetim gelsede hsg çektirsem diye beklerken hamile kaldığımı öğrendim. Yani çoğu şey de beyinde bitiyo; en iyisi düşünmemek ama kolay değil maalesef, aklından atamıyorsun bir türlü...
evet anım haklısın ama insan üzülüyor ister istemez Allahtan eşim çok istekli görünüpte beni bunatmıyor olsun bitanm bidaakine diye teselli ediyor kayınvaldemgil falan herkes çok destek.ama bu ay olmazs başka br doktra daha görünücem bilmiyorum cnm kafam karmakarışık çok üzülüyorum bebek hasretiyle yanıp tutuşuyoprum
sen napıyosun cnm kaç aylık hamilydin???