ay canım dur bende yanlış hatırlıo olabilirim bakıcam bakmadım daha ay ne kadar çok ıs var bilemessin akannehir
canım acele etme işleri hallat sonrada bakarsın..nede olsa ben burdayım..:hulya:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay canım dur bende yanlış hatırlıo olabilirim bakıcam bakmadım daha ay ne kadar çok ıs var bilemessin akannehir
hatce kız şimdi baktımda bu ateşolayı herkeste aynı olmuyomuş ama biliyo musun
genel olarak bişeyler var yalnız dediğim gibi yumurtlamadan sora 0,5 derece düşer veya
artarmış...fakat yumurtlama olduktan sonraki günler ısı yavas yavas yükselirmiş
bak kesecik görünmüş stres yapmada büyüsün banada belli belirsiz gözüküyo dedi bi hafta daha bekle dediaminnnnnnnnnnnnnnn tahlili 7. gün yaptırdım ama yine aynı çıktı 1,20ydi sonuçç doktora 9.gecikme günümde gittim allatan muayne sonra ultrosonla muayneyle bi tana minik bir kesecik varmışş büyüyebilirde düşebilirde 10 gün sonra hastalanmazsam gidicem bakıcaz gelişme varmı o kesecikte yoksa ilaçla adetimii görücemm inşallahh bebğim banada süpriz yaparrrrr:gitme:
saol bitanem inşallah hepümüz burda hamiş olarak gün sayacaz ben ihtimal bile vermiyordum bak oldu. banada kız giibi geliyo rabbim eli yüzü düzgün sağlıklı nasip etsinMerhaba yelizcim naıslsın keyifler yerinde inşallah kaydirigubbakcemile3
selam emoşumm :)
iyiym yıldızcım kız hayırlı olsun dün o kadar yoğundum ki sana yazdımmı
hatırlamıyorum canım yaa Ayy inşallah sağlıkla büyür bak nasılda geldi bebeişin
canım cidden çok sevındım hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
kızçeymiş gibi doğdu içime bi an :))) hayırlısı olsun inşalah
canım hemencik üzülme yaaaa...olumunekankayizsmile
bebişin orda olduğunu ve büyüdüğü hissettiriyo annesine..
ağlama ama lütfen hem kendini hemde bebişini üzme..:teselli:
canım benim bende görümcemle anlaşamam ama ben yaşadıklarımdan ders aldım.sakın sakın görümcenle yaşadığın sorunları evine ve eşine yansıtma huzurunu kaçırma.eşindende herzaman dstek bekleme bu konuda bazen gerçekten çok çaresiz kalıp bunalıyorlar.sonuçta kardeşi yani.görümceni de kafana takıp üzme kendini hiç değmez inan o senin kadar üzülmüyordur.ki sen hamilesin bebeğini düşün güzelim bebeğin için üzme kendini.eminim görümcen seni çok kıskanıyordur.
bak kesecik görünmüş stres yapmada büyüsün banada belli belirsiz gözüküyo dedi bi hafta daha bekle dedi
saol bitanem inşallah hepümüz burda hamiş olarak gün sayacaz ben ihtimal bile vermiyordum bak oldu. banada kız giibi geliyo rabbim eli yüzü düzgün sağlıklı nasip etsin
hımm tamam ayşem cok sağol teşekkür ederim..Şeniz
neyse ben bide öğlen ovulasyon yapim bakimbir varmı bir değişiklik...bilmiyorumkismile
aman sanki bende bunlara göre hareket ediyomda..:bbo:.merak işte..sempatiksalakcinni
canım görümcemle sorunu olan ben değilim gökce arkadaşımızın sorunu varmış sanırım..
hoş bende görümcemi pek sevmem :jeyyar:ama asla eşimede sevmediğimi belli etmem..:umursamaz:
ayrıcada hamile değilim rabbim inş. en kısa zamanda nasip eder...:Saruboceq::Saruboceq:
amin amin tabii ki sağlıklı olsun önce cinsiyetın hiçbi önemi yok :)
ene bi melek konmuş yıldızın göbüşüne hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
sağlıkla büyüsün orda sonrada hoop kucağa :)))
olumunekankayizsmile Şeniz
hihoyyythihoyyyt
Kızlar napıyosunuz.
Kızlar napıyosunuz.
hoş geldin canıımKızlar napıyosunuz.
aaaaa bebişmi vaarrr. ayyy hadi hayırlı uğurlu olsuuun. sağlıklı olsun inşallahhh sağlıkla kucağına alırsın inşallahhhhh
Kızlar canım çok sıkkın yaaokuldan bi arkadaşın bebeğinin kalp atışı durmuş, dün kahverengi lekelenme var çok hafif demişti, hiç aklımıza kötü bişey gelmedi, normaldir diye düşünüyoduk, doktora gidince doktor kalp atışı alamıyorum demiş, kalbi durmuş meğer
kürtaj olacakmış yarın yaaa offffffffff :sinifsinif:
Kızlar canım çok sıkkın yaaokuldan bi arkadaşın bebeğinin kalp atışı durmuş, dün kahverengi lekelenme var çok hafif demişti, hiç aklımıza kötü bişey gelmedi, normaldir diye düşünüyoduk, doktora gidince doktor kalp atışı alamıyorum demiş, kalbi durmuş meğer
kürtaj olacakmış yarın yaaa offffffffff :sinifsinif: