• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
akıntı biraz var fazla değil ama göğüslerimde şişlik var.off ya yine triplere girdim bu ay düşünmücem diyordum ama yine başladım 8 gün geçmez artık bana.sen de hem toparlamış olursun iyice kendini bu arada facebook tan fotağraflarına baktım çok tatlısın canım.

saoll tatlımmm ehh işte kendi çapımda şekerimm ascıkksırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysende çokk şekeyysinnn.tatlım valla aklından çıkardıgın an kalırsın hamiş sen ne kadardır ugraşiyinnn:delphin:

cerenankara, EMOS8935, GamzeliKiz+, hatunsultan+, SeKeR_NaNe, yaren0144, yelizcem, Yildiz10
heyyy cemaati müsliminn nasılsınız bugun bakem afiyettesiniz ınsallahh yenı gelen bebısımızmı var oyle bı koku aldım sankıCADIARZU

iyiyz tatlım saol sen nasılsın?
ewet aydemet arkadaşımız doğum yapmış bebişi erken gelmiş :)

hamılelık belirtisi nasıl oluyo bılmıyodum ondna topik açmıştım
reglım 11 gun gecıkmsıtı meger hamıleymsım :)

:))ewet okudum yazdıklarını 5 haftalık hamileymişsin boshayallersmile
Rabbim inş saglıklı sıhhatli bir hamilelik nasip eder canım benim...

bu arada senemin face'e yazdıgı kitabı araştırdımda bayagı ilgimi çekti hatta sipariş vermeyi düşünüyorum gerçi hamile deilim ama olsun bence her anne adayının okuması gereken bir kitap a.s

kızzz ayşemm bende yazımmi senin topiğe belki banada uğurlu gelri hee..

yaz kız bakalım noluyoo hihoyyyt

cerenankara, EMOS8935, GamzeliKiz+, hatunsultan+, SeKeR_NaNe, yaren0144, yelizcem, Yildiz10
heyyy cemaati müsliminn nasılsınız bugun bakem afiyettesiniz ınsallahh yenı gelen bebısımızmı var oyle bı koku aldım sankıCADIARZU

merhaba canım hoşgeldın

Son düzenleme:
tişikkürr ederüm şekerimm iiyim adımaaa ivettt yıldız hamiş işte başka yok heral yenilerdende var ama bilmiom kimlerrsositososito

ıyı olmana sevındım canım yıldızı bılıyomda ben sankı yenı dogan bı bebıs var gıbı hıssettım de yok heralde bayanssulusmile

:))ewet okudum yazdıklarını 5 haftalık hamileymişsin boshayallersmile
Rabbim inş saglıklı sıhhatli bir hamilelik nasip eder canım benim...

bu arada senemin face'e yazdıgı kitabı araştırdımda bayagı ilgimi çekti hatta sipariş vermeyi düşünüyorum gerçi hamile deilim ama olsun bence her anne adayının okuması gereken bir kitap a.s

nane ne dıyon kız sen :) o ilk hamılelığimd benım çoktan sonlandı sonra bi tane daha oldu

hani hatırladın dimi nanecim devrelerin yanmadı dimi :1: aklinialirimsmile

evt kitap yurdunda var kitap http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=110330

ilk 10 sayfasınıda okyabılrsın ıc sayfalar kısmındna :)

Son düzenleme:
hoşgeldin canımmmm..
evet bir bebişimiz daha dünyaya gelmiş biraz acele atmiş ama...:emir_bebek:
sen nasılsın canım...

snaki bişey değişmemiş gibi geliyo ama değişmiş okuyunca görüyroum :)))

estf canım ya bişey bılmıyorum kı cidden yaşayınca öğrenıyo ınsan o kadar
evet benimde dikkatimi cekti değişen şeyler..:gitme:
yaz kız bakalım noluyoo hihoyyyt

ayşemmm kızz yazdım valla inş. uğurlu gelirrr..:lepi::Saruboceq:

aydemetmı dogurduuuuohaoldumsmilekızz cok erken degılmıydı daha ıyılermı acabaa :1shok: ay ınsallah ıyılerdırr ne guzel oy aldı kucagına ınsallahh bebısını:ecrin_bebek:

aydemetmı dogurduuuuohaoldumsmilekızz cok erken degılmıydı daha ıyılermı acabaa :1shok: ay ınsallah ıyılerdırr ne guzel oy aldı kucagına ınsallahh bebısını:ecrin_bebek:

36 haftalıkmıştı canım ççok erken değil iyi iyi :)))

saoll tatlımmm ehh işte kendi çapımda şekerimm ascıkksırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysende çokk şekeyysinnn.tatlım valla aklından çıkardıgın an kalırsın hamiş sen ne kadardır ugraşiyinnn:delphin:

teşekkürler tatlım.ben 15 aylık evliyim ilk evlendiğimde 2 ay yasmin kullandım sonra bıraktım ilaç içmeyi.sonralarda da ilişki sonrası hemen kalktım.yaklaşık 4-5 ay böyle korundum.8 aydır falanda uğraşıyorum.2 kere doktara gittim.muayne oldum ultrasonla doktor hiç bir sorun yok dedi gayet iyi dedi rahim.ama hala olmadı.

hoşgeldin canımmmm..
evet bir bebişimiz daha dünyaya gelmiş biraz acele atmiş ama...:emir_bebek:
sen nasılsın canım...

hosgelmıs saglıklı olsunda erken gelsın napalım ben grıp olayını atlattım gıbı bı oksurugum kaldı bıde devamlı terlıyorumakannehir bulantı ıse pesımı bırakacaga benzemıyor oy hele sabahları kahvaltıyı zor edıyorumboshayallersmile
ama bunu sukur cok daha kotu gecıren arkadaslar var boyle kalır ınsallahh:Saruboceq:

teşekkürler tatlım.ben 15 aylık evliyim ilk evlendiğimde 2 ay yasmin kullandım sonra bıraktım ilaç içmeyi.sonralarda da ilişki sonrası hemen kalktım.yaklaşık 4-5 ay böyle korundum.8 aydır falanda uğraşıyorum.2 kere doktara gittim.muayne oldum ultrasonla doktor hiç bir sorun yok dedi gayet iyi dedi rahim.ama hala olmadı.

ee kan testi yaptırdınmı canım yani hormonlara baktı dimi. çünkü ilk rahme bakıyo sonraa hormonlara ordada bi sorun yoksaa rahim filmi ve eşten tahlil istiyoo

nane ne dıyon kız sen :) o ilk hamılelığimd benım çoktan sonlandı sonra bi tane daha oldu

hani hatırladın dimi nanecim devrelerin yanmadı dimi :1: aklinialirimsmile

evt kitap yurdunda var kitap kitapyurdu: kitap - Mahallenin En Mutlu Yumurcağı - Dr. Harvey Karp,Pınar Ersoy, mahallenin en mutlu yumurcağı, MAHALLENIN EN MUTLU YUMURCAĞı,

ilk 10 sayfasınıda okyabılrsın ıc sayfalar kısmındna :)

biliyom kızz sonlandıgını Allah seni napmasın...zaten 2 hamileliğinde sonlandıgı için bundan sonrası için saglıklı sıhhatli bir hamilelik geçirrsin diye şeetmiştim:))

saol canım okudum birazını...güzel bilgiler var

ne kitabı kız merak ettimm..sengözlerimebaksanab

bebeklerin gelişimi konusunda bilgi veriyor bu kitap..bebekleri sakinleştirmek için neler yapılmalı diye bilgiler var...çok basit yöntemler sunmuş dr.harvey karp..

hosgelmıs saglıklı olsunda erken gelsın napalım ben grıp olayını atlattım gıbı bı oksurugum kaldı bıde devamlı terlıyorumakannehir bulantı ıse pesımı bırakacaga benzemıyor oy hele sabahları kahvaltıyı zor edıyorumboshayallersmile
ama bunu sukur cok daha kotu gecıren arkadaslar var boyle kalır ınsallahh:Saruboceq:

iyi sevindim hastalığının gecmesine..
bulantıda 1-2 ay sonra gecer zaten...

heyyyyyyyyyyyyyyyyy ballarr ben geldim ama maalesef bel ağrısı çekiyorummm pek iyü deilimm vee acukk yatıcammm az birazzz sonra gelicemmm :emir_bebek:

Back
X