günaydın herkese.kızlar dayanamadım kan verip geldim.sonuç saat 4 te.ama hiç umudum yok.korkuyorum![]()
![]()
![]()
hadi bakalım inş hayırlı haberler verirsin bize :Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın herkese.kızlar dayanamadım kan verip geldim.sonuç saat 4 te.ama hiç umudum yok.korkuyorum![]()
![]()
![]()
hadi bakalım inş hayırlı haberler verirsin bize :Saruboceq:
Gunaydın minnak kuşlarımmm
ayşemm kız senin topik ün kazandı dünden beri herkez yazıyo..:lepi:
bu arada dün biryerde ayşe diye birisi hamileyim yazış..:CüvCüv:
aynı senin avatar ve aynı isim sadece birleşikti isim bende dikkat etmedim..sırnaşık şey.ayyy dedim bizim ayşe hamişmi yokssaaohaoldumsmile
sonra baktımki bizim ayşe değilmiş..:roflol::roflol:
günaydın canım..opuyorumnanaktangünaydın herkese.kızlar dayanamadım kan verip geldim.sonuç saat 4 te.ama hiç umudum yok.korkuyorum![]()
![]()
![]()
günaydın kuşummmm hoşgeldinn..kaydirigubbakcemile3Gunaydın minnak kuşlarımmm
hadi ya inanamıyorum du bı bakayım :roflol: :roflol: :roflol:
evt hatice ya..bu ay hiç u utlanmka istemiyorum klomene başlıcma bi an önce olsun bitisn diye beklerken böyle gecikince strese girdim.
bebek var diyenler yok diyenler içinizden ilk geçen ne oylama yapalım
günaydın canım..opuyorumnanaktan
en iyisi yapmışsın kan vermekle hiç olmassa var yada yok bilirsin...kaydirigubbakcemile5
günaydın kuşummmm hoşgeldinn..kaydirigubbakcemile3
ee nerden bakıcanki.bilmiyorumkismile
ayşemm buldum kız bak burda..
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/397968-4haftalik-hamileyimyardim-edin-acil.html
YAVYUMMMM dün test sonuçlarım için birşeyler söylemiştinyaa bende doktorlar sitesine sordum ve yanıt geldi yumurta rezevinde yaşıma göre azalma varmışşşş(( sen nasıl yorumluyorsun bu olayı sen 12.günü git demiştinya ozaman mı bakılıyo bu yumurtalara hee canım ne diyorsun sen bu olaylardan iyi anlıyormuşsun ayşe öyle söyledi....
![]()
![]()
inş.cnm ya.elif yazık kız korkmuş adam![]()
Gunaydın minnak kuşlarımmm
günaydınn canlarımmm ben dün pregestana başladımm ve bu gün adet oldumm sabahtan ama belye kadar bişi geldi kanamayla birlikte neyse yaa neyse ne adet oldum sonuçta önümüzdeki maçalara bakalımm dimiiiiii ama aklinialirimsmile
günaydınn canlarımmm ben dün pregestana başladımm ve bu gün adet oldumm sabahtan ama belye kadar bişi geldi kanamayla birlikte neyse yaa neyse ne adet oldum sonuçta önümüzdeki maçalara bakalımm dimiiiiii ama aklinialirimsmile