şimdilik iyi gidiyo.aklinialirimsmile.son 4 gün bakalım 4 gün daha çalışıyımda ama daha ovulasyonda cift cizgiyi görmedim.ohaoldumsmile.öyle çalışıyom ben kendi halimadee...boshayallersmilehoş bulduk canımın içi nasıl gidiyor çalışmalar Şeniz
günaydın canımmm...zemuszemusGünaydın kızlar nasılsınız? ben fazla kalamıycam..
hemşom okuyorsan, çok sevindim hamileliğine....... çok öpüyorum seni o kadar sevindim ki eşime bile anlattım bizim bir hemşo var hamile falan :) ne hemşosu gız dedi tabi anlamadı
bugün eşim evde, baharımıza oda takımı bakıcaz artık, almayı planlıyoruzzz bugün....çok heyecanlıyım, kızım da heyecanlandı ha bire tekme tokat yiyorum :)
sizi seviyorum kızlar öptümmmmmmmmmmmmmm
hadi alın bakalım alıncada resmini cek bize gösterr....sengözlerimebaksanab
bende seni seviyorum canım öpüyorum ikinizide..opuyorumnanaktan
ALLAH’ım ilminle senden hayır diler ve kudretinle takdirini beklerim. Büyük lütfundan isterim. Çünkü Sen takdir edersin ben takdir edemem Sen bilirsin ben bilemem. Sen görünmeyeni bilirsin. Yüce Rabbim ikramını istiyorum. Ben acizim Sen ise her şeye kadirsin.
ALLAH’ım bu işin benim dinim geçimim ve akıbetim için hayırlı olduğunu biliyorsan bunu bana takdir et ve onu bana kolay kıl. Sonra da onu hakkımda mübarek kıl. Eğer bu işin benim dinim geçimim ve akıbetim için şerli olduğunu biliyorsan onu benden çevir ve beni ondan uzak tut. Hayırlı olan ne ise bana onu takdir et sonra da takdir ettiğini bana sevdir.
AMİNNN CANIM CÜMLEMİZEEE..:Saruboceq::Saruboceq: