• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ay_she, cerenankara, karaguuul+, KotuKediSero+, Sedef35, yaren0144, yelizcem heyy fıstıklar nasılsınız bakalım biz geldıkkk doktora gıttık bugunn bızz ALLAH'a sukur pıt pıtlarımızı duyduk ve ılk defa bebısıde gorduk cok heyecanladımm kurban olurum ben onun pıtpıtınaaasempatiksalakcinni
9+1 gunluk gosterdı bızım bızdığı öle işteeboshayallersmile
ee anlatın bakem özet gecın bana neler oldu bugun ? gecmıs cok 35 sayfa fılan okuyamadımguclubacismile

hoşgeldin canımmmm :)))

maşallah bebeişine oh kalp atışlarını da gördünüz çok şükür

sağlıkal büyür inşallahhh :)))

yıldız hamile onu bılıyosundr belkı :)) yaren hamile bi de öyle işte

başka habeer gelmıyo aklıma :))

belle merhaba cnm nasıl olsun sen?okudum bebişinde iyimiş ne mutlu sana çok sevindim.

ay_she, cerenankara, karaguuul+, KotuKediSero+, Sedef35, yaren0144, yelizcem heyy fıstıklar nasılsınız bakalım biz geldıkkk doktora gıttık bugunn bızz ALLAH'a sukur pıt pıtlarımızı duyduk ve ılk defa bebısıde gorduk cok heyecanladımm kurban olurum ben onun pıtpıtınaaasempatiksalakcinni
ee anlatın bakem özet gecın bana neler oldu bugun ? gecmıs cok 35 sayfa fılan okuyamadımguclubacismile

Ooooooyyyyyyyy yerim ben o bızdığııııııııııııı Şeniz anneciğine göz kırptı demek opuyorumnanaktan inşallah hep böyle sağlıklı, güzel haberlerini duyarız bızdığının canım :Saruboceq:Ben de yeni geldiğim ve geçmişe de bakamadığım için haber söyleyemicem tatlım, ben de merak ediyorum aslında kızlar anlatsın ne var ne yokmuş kaydirigubbakcemile5

selammm canımmmm çokkkkkkkkkkkkkk sevindimmm.allahım işallah sag salim kucagına almayı nasip etsin.hihoyyythihoyyyt

Aaaaaaaaaaaaaaaaa ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile yarenin hamileliği ne zaman belli oldu kıs ben onu bilmiyooooooooommm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

sağol emosss bir an önce sende bu haberi veririsn inş...
aminn yarencimm aminnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

seninn bızdığını yirim bennn maşşallahh onaa allahımm sağlık versinn cnmm kucağına almanıda nasip eder inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::nazar::nazar:a.s.a.s.

Heeeeeee verdiydim sempatiksalakcinni ama ancak 2 hafta dayanabildim :1: benim için bu bile bi mucize valla sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Zaten yumurtlama haftam da gripten yatarak geçti, bu aydan hiç umudum yok, stres yapacak bi durum yok, rahatım nasılsa diye döndüm, zaten sizi de çok öslemiştim beeeeeehhh Şeniz

bizde özledik anam :utangac: Şeniz

Aaaaaaaaaaaaaaaaa ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile yarenin hamileliği ne zaman belli oldu kıs ben onu bilmiyooooooooommm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

evet canım bugün kan verdii..104 mü ne çıktı..
hadi sende gir listeye tembellllll.... lülülülülülü

bu arada bellecimm aşkolsunn benii çekemedinn bu ayyynaniknanik peliğimii bırakma didim ben sana dimiiikaydirigubbakcemile neyse öbür aya çek ama heeeolumunekankayizsmile

slm fıstık hoşgeldin a.s.

hosbulduk canımopuyorumnanaktan

hosbulduk tatlımmm sagolasınnn ınsallah saglıklada kucagımıza alırız ınsallah:Saruboceq:
yıldızı bılıyorumda yarenı bılmıyordum ne zaman bellı oldu yaa masallahhh bı bebıs dahamı geldı ne guzell:lepi:

belle merhaba cnm nasıl olsun sen?okudum bebişinde iyimiş ne mutlu sana çok sevindim.

nesrınım mıde bulantım dısında ıyıyım grıbı atlattım cok sukurr doktor bulantı ıcınde hap verdı ıyı gelır ınsallah evet bebıs ıyı duyduk sonunda pıtpıtı mutlulugumu paylastıgın ıcın tesekkur ederım canım sanadaopuyorumnanaktan

Ooooooyyyyyyyy yerim ben o bızdığııııııııııııı Şeniz anneciğine göz kırptı demek opuyorumnanaktan inşallah hep böyle sağlıklı, güzel haberlerini duyarız bızdığının canım :Saruboceq:Ben de yeni geldiğim ve geçmişe de bakamadığım için haber söyleyemicem tatlım, ben de merak ediyorum aslında kızlar anlatsın ne var ne yokmuş kaydirigubbakcemile5

tesekurler canım oyy ınsallah canım dedıgın gıbı saglıklı sıhatlı olur ınsallahh ALLAH sanada nasıp etsın tez zamanda rabbımm:Saruboceq:

selammm canımmmm çokkkkkkkkkkkkkk sevindimmm.allahım işallah sag salim kucagına almayı nasip etsin.hihoyyythihoyyyt

amın canım sagolasınnolumunekankayizsmile

bende sasırdımm wallaakannehir

aminn yarencimm aminnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

seninn bızdığını yirim bennn maşşallahh onaa allahımm sağlık versinn cnmm kucağına almanıda nasip eder inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::nazar::nazar:a.s.a.s.

bu arada bellecimm aşkolsunn benii çekemedinn bu ayyynaniknanik peliğimii bırakma didim ben sana dimiiikaydirigubbakcemile neyse öbür aya çek ama heeeolumunekankayizsmile

sagolasın cancazım amın ınsallahh:Saruboceq:
kızzz ne kadan cektımm senı ne kadannnnnnnnnn hatta palıgın bırı elımde kaldı otekı pelıgı yakaladıydım ama bu seferde ben hasta oldum ya ondan cekemedım kesın ondan olmadı tobe tobelaelaelaelaelae evet evet önümüzdeki aya sıkı calıs bende guc toplayımm emiolumunekankayizsmile

yaren canımmmm şimdi facede okudum hamileymişsin cok sevindim canım tevrik ederimmm..:lepi:
allahım sağlıklı kucağına alamyı nasip etsin canım..:Saruboceq:
darısı bütün bekleyenlere olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh...:Saruboceq::Saruboceq:

Emoşum adet olmuşsun galiba bitanem, ama ne yalan söyliyim sevindim ben senin adına, en azından boş yere daha fazla gecikip daha da üzmedi seni canım benim, inşallah önümüzdeki ay verirsin müjdeyi, önümüzdeki maçlara bakalım artık dimi balım olumunekankayizsmile

bizde özledik anam :utangac: Şeniz

Anam mıııııııııııııııı ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile

evet canım bugün kan verdii..104 mü ne çıktı..
hadi sende gir listeye tembellllll.... lülülülülülü

Ben seni bekliyom, kankamın olmadığı listeye girmem lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

tesekurler canım oyy ınsallah canım dedıgın gıbı saglıklı sıhatlı olur ınsallahh ALLAH sanada nasıp etsın tez zamanda rabbımm:Saruboceq:

Aaaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar ayşe gider hepinie iyi haftasonalrı

öpüyorum kocaman bye byeeee

Gülü gülü ballı böööööreğiiiiiiiiiiiiiimmmm :3: :3: :3:

Anam mıııııııııııııııı ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile

Ben seni bekliyom, kankamın olmadığı listeye girmem lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

Aaaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Gülü gülü ballı böööööreğiiiiiiiiiiiiiimmmm :3: :3: :3:

he anammmm babammmmm canım ciğerim böbreğim dalağımm anlamında :roflol::roflol:

Back
X