• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Logo değil de bu ifadelerden hangisi en çok yakışır o kişiye diye canım olumunekankayizsmile melesa sedefle elifin en çok kullandığı ifadeleri koydum mesela, senin gezentiliğine de en çok uçan süpürge yakışıyo hani kaydirigubbakcemile4
Çaktım turşuyu :))
gusellerım gunaydınlarrrr nasılsınızz bugunnnn

zehzelcığım ın ruzgar oğlu dunyaya gelmiş maşallah subhanallahhhh allah analı babalı buyutsun darısı başımıza dıyelımmm

sızler nasılsınızzz benım bugun azcık da olsa mıdeciğim bulanıoooo ama olsunnnn

bu arada nagiş imm saol yaa pimpirikli olduğumu bılıordum ıceneeee bastıra bastıra soledınnnn kokoş senııı :1:

smart cım nasılsınnnn sana hep teşekkur edeceğim edeceğim nasıp bu guneymişşş...teşekkur ederım boyle bı konu açıp da boyle gusel dostlarla benı tanıştırdığın için canım benımmmm ...umarım ıyısındırrr hoş sen çok ama çok guçlu bırısınnn olumunekankayizsmile
Canım asıl ben teşekkür ederim.Sadece vesile olma kısmı bana ait;onun dışında bu ortamı sıcak tutan ve bu şekilde kalmasını sağlayan kesinlikle sizlersiniz. olumunekankayizsmile
Bana gelince;hayata bıraktığım yerden devam ediyorm işte!:1closedeyes:
Taşıyabileceği kadr yük misaliymiş dünya;biliyordum ama artık uygulamalı olarak öğrendim.
Allah bir sonrakinde güldürür inşallah...
hoşgeldim smartcımm :)))

ben buldum ben buldum hihoyyyt hihoyyyt
Ciddi güzele bulmuşsun;arkadaşlarım da gezenti der bana hep... delikafadulden

internet sıtesıde var ben doktorumda gormustum hayran kalmıstım...ne varsa eskılerde var..

evet..bide kadın anlatmıştı..
çocuğun biri takıntılıymış..girdikleri bi ortamda evde kısacası heryerde kapıyı o kapatacakmış.kazara biri unutup kapatırsa kıyamet kopuyomuş..tabi aile çocuğa herseferinde bunun yanlış olduğuun söylüyomuş,,ve kapıyı kendileri kapatıyolarmış çocuk vazgeçsin diye.bu kadın demişki bütün kapıları ona kapattıracaksınız..
öyle yapmışlarr...
her seferinde ahmet kapatıcak kapıyı demiler..çocuk iki gün gb kısa bi sürede isyan etmiş..ben sizin hizmetçinizmiyim siz kapatın diyee... kaydirigubbakcemile3
anneler ve adayları aklınızda bulunsunn..
ben tuttum bu kadını ve yöntemlerini... yerimseniben

Son düzenleme:
selaaaammm kıssslarrr maşallah maşallah neşeniz hep böyle olsunn.. En listeside süperr olmuş yaniii:)))) bu topikte böyle dostluklar oldugu sürece bu listeler hiç bitmezz:)))

selam canımm..opuyorumnanaktan.değilmi bencede süper düşünülmüş bir fikir.vereliniortak

şerooooooooooo

bak paradies angel en görünmez
(bakıon bakıon yok hop bişi yazmış nerden bu çıktı falan oluyorum ben çok kez :1: onun için didim yani kendi gözlemim )

emoş da en yere bakan yürek yakan olsunn kızzz :lepi:

selaaaammm kıssslarrr maşallah maşallah neşeniz hep böyle olsunn.. En listeside süperr olmuş yaniii:)))) bu topikte böyle dostluklar oldugu sürece bu listeler hiç bitmezz:)))

hoşgeldin canımm :)))

Maşallah topikimize bayağı da kalabalıklaştık ama benim artık çıkmam lazım şekerler, dersim bitti, kociş evde beni bekliyo :1: evdeki işlerimi halledince gelirim yine yerimseniben listeyi de son kez ekleyiverem olumunekankayizsmile

evet..bide kadın anlatmıştı..
çocuğun biri takıntılıymış..girdikleri bi ortamda evde kısacası heryerde kapıyı o kapatacakmış.kazara biri unutup kapatırsa kıyamet kopuyomuş..tabi aile çocuğa herseferinde bunun yanlış olduğuun söylüyomuş,,ve kapıyı kendileri kapatıyolarmış çocuk vazgeçsin diye.bu kadın demişki bütün kapıları ona kapattıracaksınız..
öyle yapmışlarr...
her seferinde ahmet kapatıcak kapıyı demiler..çocuk iki gün gb kısa bi sürede isyan etmiş..ben sizin hizmetçinizmiyim siz kapatın diyee... kaydirigubbakcemile3
anneler ve adayları aklınızda bulunsunn..
ben tuttum bu kadını ve yöntemlerini... yerimseniben

ELİFÇİM O DR. UN İSMİNİ ALABİLİRMİYİM MİRAK ETTİMDE Bİ GÜN LAZIM OLUR HANİ...::):):)

selam canımm..opuyorumnanaktan.değilmi bencede süper düşünülmüş bir fikir.vereliniortak

EVET EVET HARİKAAAAaklinialirimsmile

sağol canımmm..kaydirigubbakcemile3

sağol yamuk göbikli idilim..:1:

selam cicim hoşgeldinn..opuyorumnanaktan.valla enleri bulmaya çalışıyolar gördünmü senin en,ini..sempatiksalakcinni

selam canım hoşgeldin..

sağol hayatım.opuyorumnanaktan..adetine 4 gün kalmış sanırım nasıl varmı değişen bişiy..kaydirigubbakcemile2

yokk tatlımm yaaa neden bilmiorum ama eskiden adet olmama 10 gün varkennn gögüslerim şişerdi kocaman oluyduuu ama kürtajdan sonraa hiçç şişmediiiş bu ikinci reglim olcak ama 4 gün kalmasına ragmennn oda yokkk bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Hadi topiğimizin ENLERİ 'ni seçelim :lepi: ben kendimden başlayarak aklıma gelen bikaç kişiyi yaziyim, yakıştırmalardan dolayı alınmak kırılmak yok ama tamam mıııııııııı :olmaz: benim aklıma gelmeyenleri de siz tamamlarsınız olmamı yerimseniben

KotuKediŞero............ En Kuduruk aklinialirimsmile
Yavyum.................... En Küstüm :dilcikar:
Gökçe...................... En Pimpirik eyvahedigeldismile
Topuklu.................... En Arabada 5 Evde 15 :kedi:
Ayşe........................ En Prof. sengözlerimebaksanab
Fatoş....................... En Tatlı Cadı -tatlicadiarzu-
Hatice...................... En Gecebekçisi :1ninca:
Su........................... En Listecibaşı :1rolleyes:
Smart...................... En Gezenti kaydirigubbakcemile4
Beren...................... En ÇatPat :mymeka:
Tinkerbell................. En Cadı Kaynana :oklava:
İdilcan...................... En Yamuk Göbük :CüvCüv:

Şimdilik aklıma gelenler bukadar şekerlerim, siz de aklınıza gelenleri eklersiniz bundan sonra, ya da bazı kişileri değiştirmek isteyenler için önerilere açığız kaydirigubbakcemile5

şerooooooooooo

(bakıon bakıon yok hop bişi yazmış nerden bu çıktı falan oluyorum ben çok kez :1: onun için didim yani kendi gözlemim )

HAHAHAHHAHAHAH AYYY AYŞEE KOPTUMMMM YANİİİ:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: GÜZEL GÖZLEM YANİİ:roflol::roflol::roflol::roflol:

Kızlar eklemek istediklerinizi oy birliğiyle seçer eklersiniz listeye, liste hepimizin beni beklemeyin tamam mı şekerler :lepi: hadi öptüm hepinizi, hoşçakalın Şero kaçaaaaaaaarrrr opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
kız şero ben sana ne diyim nerden gelir aklına:))) okudukça gülüommmm en çokta topukluyu begendim

Maşallah topikimize bayağı da kalabalıklaştık ama benim artık çıkmam lazım şekerler, dersim bitti, kociş evde beni bekliyo :1: evdeki işlerimi halledince gelirim yine yerimseniben listeyi de son kez ekleyiverem olumunekankayizsmile
güle güle hayatım..gel yinee..opuyorumnanaktan
şerooooooooooo

bencede güzel düşündün ayşem yakışmış..vereliniortak
EVET EVET HARİKAAAAaklinialirimsmile
:lepi:vereliniortak
yokk tatlımm yaaa neden bilmiorum ama eskiden adet olmama 10 gün varkennn gögüslerim şişerdi kocaman oluyduuu ama kürtajdan sonraa hiçç şişmediiiş bu ikinci reglim olcak ama 4 gün kalmasına ragmennn oda yokkk bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
anladım canım hayırlısı..inş. meleğin seninledir.
hoşbuldum canım sağol

olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Hadi topiğimizin ENLERİ 'ni seçelim :lepi: ben kendimden başlayarak aklıma gelen bikaç kişiyi yaziyim, yakıştırmalardan dolayı alınmak kırılmak yok ama tamam mıııııııııı :olmaz: benim aklıma gelmeyenleri de siz tamamlarsınız olmamı yerimseniben

KotuKediŞero............ En Kuduruk aklinialirimsmile
Yavyum.................... En Küstüm :dilcikar:
Gökçe...................... En Pimpirik eyvahedigeldismile
Topuklu.................... En Arabada 5 Evde 15 :kedi:
Ayşe........................ En Prof. sengözlerimebaksanab
Fatoş....................... En Tatlı Cadı -tatlicadiarzu-
Hatice...................... En Gecebekçisi :1ninca:
Su........................... En Listecibaşı :1rolleyes:
Smart...................... En Gezenti kaydirigubbakcemile4
Beren...................... En ÇatPat :mymeka:
Tinkerbell................. En Cadı Kaynana :oklava:
İdilcan...................... En Yamuk Göbük :CüvCüv:

Şimdilik aklıma gelenler bukadar şekerlerim, siz de aklınıza gelenleri eklersiniz bundan sonra, ya da bazı kişileri değiştirmek isteyenler için önerilere açığız kaydirigubbakcemile5

ben yokum amaaa:umursamaz: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme:

Back
X