Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin canımm opuyorumnanaktan
ayyyy sonunda bitirebildim alışverişimi...
karagül canım,benim gökbek deliğimin üst kısmı pörtledi..hemde uzun zaman önce : )) ben çoğu hamilede görüyorum,normal bişey, panik yapma.. karnın gerildikçe o da dışarıya çıkıyor haliyle..
canım bu hafta aşının etkisinden çok halsizdim,pazara çıkamadım.. manava gittim..meyve aldım bissürü..markete gittim bi de indirim varmış..tansaş varsa yakınlarınızda nivea ürünleri 1 alana 1 bedava :) bakım ürünleri,tonik,peeling falan... ben bissürü aldım geldim :)
hoşbuldum canımcım.Şeniz..nasılsın bakalım bugün..zemuszemus
kız ben de bebişlere ciciler almaya gittin sandım :)
mutfak alışverişi yapmışsın afiyetle yiyin inşallah..
tansaş var evet yakınımda ben de bakayim sağol canım alkisalkisalkis
iyiyim canım çok şükür sen nasılsınzemuszemus
iyiyim canım çok şükür sen nasılsınzemuszemus
bebiklere çarşamba günü aldım,pazar günü de aldım bişiler..bu hafta bi daha gitcez bakalım bişiler alcaz kocişle..
bebiklere çarşamba günü aldım,pazar günü de aldım bişiler..bu hafta bi daha gitcez bakalım bişiler alcaz kocişle..
bende iyiyim canım cok sağol..olumunekankayizsmile bugün son çalışma oldu bundan sonra çalışmalara artıkın ara verdik.-tatlicadiarzu-.yeter yani iliğimiz kemiğimiz kurudukafamçokkarıştı tuttuysa tuttu artık yapıca bişiy yok.:umursamaz:.ama testtler bitane kadar yapıcamki belki görürsem cift cizgi tekrardan başlarım..:kedi:
çiğdoşum aldıklarının resmini koy kız bakalım..sengözlerimebaksanabzemuszemus
ay bence de kızz günlerdir çalışıyosun ara ver artık kaydirigubbakcemile3
zaten tutuysa çoktann yol almıştır o :))
ama yine de yap bakalım testi dediğin gibi çıkarsa kaçırma![]()
kuşum bu hafta yıkayıp ütülücem,o zaman çekicem resimlerini..koyarım buraya..![]()
sorma valla ben neysede adamcağımızım pestili cıktı..:kedi:
inşallah tutmuştur canım..
:Saruboceq:inş.:Saruboceq:inş.:Saruboceq:
Haççeeeeeeeeeeeem kız benim şeffaf akıntım tam yumurtlama günümde oluyo, eğer bu bahsettiğin şeffaf akıntı bugün olduysa bu akşamı da değerlendirin derim hayatım :lepi:
ben geldim tekrarrr azıcık uyudum ama mide ağrısı geçmedi :2:
hoşgeldin canım :teselli:
Hoşbulduk hayatım :1no2: nasılsın? cinsiyeti belli olmadı mı kız yiğenimin? gerçi çok erken ama bana 12. haftamda kız olduğunu söylemişti doktorum