• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
eheheeh canım gördüm şimdi yazılanları yukarıda. eleme yapılıomuşkaydirigubbakcemile3 tam zamanında geldim kız. ya ben burda takılıcamda çok soru soruyom şu ilk günlerde, sizde farklı konular konuşuosunuz. kendimi meraklı melahat gibi hisseidoyurm. utanıom soru sormayakaydirigubbakcemile3:kedi:

Olur mu şekerim sen sor yine aklına takılanları bilen varsa mutlaka cevaplarlar, utanacak ne var bunda aşk olsun olumunekankayizsmile

Hadi topiğimizin ENLERİ 'ni seçelim :lepi: ben kendimden başlayarak aklıma gelen bikaç kişiyi yaziyim, yakıştırmalardan dolayı alınmak kırılmak yok ama tamam mıııııııııı :olmaz: benim aklıma gelmeyenleri de siz tamamlarsınız olmamı yerimseniben

KotuKediŞero............ En Kuduruk aklinialirimsmile
Yavyum.................... En Küstüm :dilcikar:
Gökçe...................... En Pimpirik eyvahedigeldismile
Topuklu.................... En Arabada 5 Evde 15 :kedi:
Ayşe........................ En Prof. sengözlerimebaksanab
Fatoş....................... En Kaçakçı -tatlicadiarzu-
Hatice...................... En Gecebekçisi :1ninca:
Su........................... En Listecibaşı :1rolleyes:
Smart...................... En Gezenti kaydirigubbakcemile4
Beren...................... En ÇatPat :mymeka:
Tinkerbell................. En Cadı Kaynana :oklava:
İdilcan...................... En Yamuk Göbük :CüvCüv:
Paradies................... En Bir Varmış Bir Yokmuş :1ninca:
Nane........................ En ÇıtıPıtı boshayallersmile

Şimdilik aklıma gelenler bukadar şekerlerim, siz de aklınıza gelenleri eklersiniz bundan sonra, ya da bazı kişileri değiştirmek isteyenler için önerilere açığız kaydirigubbakcemile5

Emoşum yaa sana çok düşündüm ama bişey bulamadım, kızlar sizin bi fikriniz var mıııııııııı bilmiyorumkismile

soframın son hazırlıklarınıda yaptımm ve geri geldimmmmmmmmmmm mervişim zonox hoşgeldiniz kızlarrrkaydirigubbakcemile4

Emoşum yaa sana çok düşündüm ama bişey bulamadım, kızlar sizin bi fikriniz var mıııııııııı bilmiyorumkismile

CADIARZUCADIARZUbende düşündümm ama kendime bişi bulamadımm yaaaa ama benene bende listeye girmek istiyorummmm:çok üzgünüm:

CADIARZUCADIARZUbende düşündümm ama kendime bişi bulamadımm yaaaa ama benene bende listeye girmek istiyorummmm:çok üzgünüm:

Hoşbulduk hayatım...
Ya ben de "en"li listeye girmek istiyorum ama:gitme:

Yaa kızlar kusura bakmayın nolur, listedeki herkes bu topiğin ilk kurulduğu günlerden beri bizimle birlikte ve artık çok iyi tanıdık birbirimizi, birbirimizin öne çıkan özelliklerini biliyoruz artık ama sizin hakkınızda henüz okadar net fikirler gelmiyo aklımıza yaa bilmiyorumkismile sizi de çok seviyoruz ama EN ???? dicek kadar tanıyamadık henüz sanırsam bilmiyorumkismile ama yine de fikirlerinize açığız, aklınıza bişey gelirse söyleyin ekleyelim olmamı olumunekankayizsmile

soframın son hazırlıklarınıda yaptımm ve geri geldimmmmmmmmmmm mervişim zonox hoşgeldiniz kızlarrrkaydirigubbakcemile4
saol canım benim =))
Hoşbulduk hayatım...
Ya ben de "en"li listeye girmek istiyorum ama:gitme:

Sen de hoşgeldin canımopuyorumnanaktan

kızlar ben perşembe 2li teste gidicektim. ne yalan söylim dayanamadım. yarına aldım randevumu. tam 12 haftalık olcaz bebişle. ya napim çok merak ediyorum 1 aydır görmedim bebeğimi. sizce yanlış mı yapmışım. ama 1 ay oldu :kedi: bu arada ben en listesinde en sabırsız'a adayım ehehehehe

bendeeeeeeeeeCADIARZU yok anam bulamadımmm poffffffisfisfis

eheheeh canım gördüm şimdi yazılanları yukarıda. eleme yapılıomuşkaydirigubbakcemile3 tam zamanında geldim kız. ya ben burda takılıcamda çok soru soruyom şu ilk günlerde, sizde farklı konular konuşuosunuz. kendimi meraklı melahat gibi hisseidoyurm. utanıom soru sormayakaydirigubbakcemile3:kedi:

canımmmm niye utanıyorsunnn topiğin adı birlikte soralım birlikte cevaplayalım değil miii....??? aaaaa olur mu öyle şey yaaaa soracaksın tabiii ben de çok soruyorumm :)

Canlar men deldimmm:emir_bebek:
Sizleri özledim...Pazartesiyi de geçirdik sayıyorum kendimi okul bitti bugünlük ohh!
Sizler nasılsınız kızlar var mı yenı haberler geçmişi okudum ama hepsini okuyamadım :(

hoşgeldin canımmm biz de seni özledikkkk :asigim:

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

oglak75...........................25 EKİM Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

hatunsultan..............................29 EKİM
cerenankara............................29 EKİM
yelizcem..................................30 EKİM
Seliz........................................31 EKİM
aysglbrkn................................1 KASIM
GamzeliKiz..............................9 KASIM
pembedana.............................9 KASIM
nurum84................................13 KASIM
emos9835..............................22 KASIM

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK-OCAK-ŞUBAT-MART :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss // ALeNAM ---tinkerbell09---Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor // berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya // captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
su06 --SariLale--zonox

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle

EKİM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
Hilmi_ve_Fatma--mercan.a--Yildiz10--yaren0144--??

Destekçi Annelerimiz :nazar:
BenIpek
--sevtapduzyol

:emir_bebek:HOŞGELDİN BEBEK:emir_bebek:

kontes26a.s. 17.08.2010(Ecmel ve Elvin bebekler dünyaya gözlerini açtı):nazar:
tinkerbell09a.s. 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı):nazar:
e_packa.s. 27.09.2010 (Nilsu bebek dünyaya gözlerini açtı):nazar:
aydemeta.s. 18.10.2010 (Mert bebek dünyaya gözlerini açtı):nazar:
zehsel a.s. 24.10.2010 (Rüzgar bebek dünyaya gözlerini açtı):nazar:

sanırım ben en sabırsız benimm evet en sabırsızzza.suykucuda olabilirrrrmirmirmirmir:çok üzgünüm:

saol canım benim =))

kızlar ben perşembe 2li teste gidicektim. ne yalan söylim dayanamadım. yarına aldım randevumu. tam 12 haftalık olcaz bebişle. ya napim çok merak ediyorum 1 aydır görmedim bebeğimi. sizce yanlış mı yapmışım. ama 1 ay oldu :kedi: bu arada ben en listesinde en sabırsız'a adayım ehehehehe

Ayyy ben de yerinde olsam aynını yapardım heralde nolcak sanki 2 günden dimi :1:

Bu arada seni de en sabırsız olarak ekliyorum kuşum kaydirigubbakcemile5

bendeeeeeeeeeCADIARZU yok anam bulamadımmm poffffffisfisfis

Hadi kızlar emoş topikimizin en nesi bulun bakalım ???

saol canım benim =))

en panikkkkkk diyelimm eyvahedigeldismile
toksoplasma meselesini hatırlatırım hihihihi

2li test bu aralar yapılıyo canım zatennn gayet normal bebişini özlemen :) ben de çok özlüyorummm bebişimi yaaa offf ayın 6sında ultrasona girecem offff

ben yelizceme de buldum bi tane : en uykucu mirmirmirmir
sürekli yorgunum yorgunum diyip duruyo ya :))

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X