Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım ilgin ve iç ferahlatan cevabın için...
Haklısın;sanırım bir çok hamile bu durumu kısa süreliğine yaşıyor..Ben de ilk defa görünce panik oldum ama şimdi çok daha iyiyim Allah'a şükür.Önemli olan arkası gelmesin inşallah.Dilerim ben de bu riskli dönemleri hayırlısıyla atlatırım...
amin canım, merak etme, atlatıcaksın tabii ki, no stres no panik, bebişler bunları hiç sevmez he, senin hissettiğin duyguları onlar da hissedermiş, dış ortamdaki sesleri konuşmaları dinlerlermiş, anne mutsuz ve huzursuzsa etkilenirlermiş diye duymuştum.
Aman sakin tatlım.
Canlarım kocişim yattı...
Ben de gideyim yatayım yavaş yavaş..Yarın okul var malesef
Bu geceki destekleriniz için (diğer gecelerin gösterdiklerinizin yanında tabiki) çook teşekkür ediyorum sizlere...İnşallah bu geceki gibi şeyler yazmam bir daha.Hepimizin gönlüne göre olsun diliyorum.
Yarın görüşürüz inşallah kızlar şapur şupur öptüm sizi ohhh!!!
sen uğraşmasanda senin yumurtalara cok çalışkan belkide tutmuştur..sempatiksalakcinnibenim bu haftaydı ama çok uğraşmadık biz...olursa olur ama, pekte çaba sarfetmedim açıkçası.
eeee...sen kaçırma tabiii zamanını değerlendir...canınıda çıkarma adamın, 1 gün dinlensinŞeniz sen o zaman bu ay hamişsin be şekerrrrr:lepi:
hoşbuldum hatcemm, kız kıyamam sana inşallah emeklerinizin karşılığı bebişin mis kokulun gelir tez vakitte.
iyi geceler canım iyi uykular tatlı rüylar..Canlarım kocişim yattı...
Ben de gideyim yatayım yavaş yavaş..Yarın okul var malesef
Bu geceki destekleriniz için (diğer gecelerin gösterdiklerinizin yanında tabiki) çook teşekkür ediyorum sizlere...İnşallah bu geceki gibi şeyler yazmam bir daha.Hepimizin gönlüne göre olsun diliyorum.
Yarın görüşürüz inşallah kızlar şapur şupur öptüm sizi ohhh!!!
emoş, pembe, su; hoşgeldiniz kızlar, ama benim de çıkmam lazım iyi geceler hepinize,
Haticem sana da iyi geceler tatlım.
sağol hatunum yaa sorma valla bu ay cok uğraştım rabbim emeklerimin karşılığını inş. verir..:Saruboceq:
inşallah mis kokulum annesine cok bekletmeden gelir..:Saruboceq::CüvCüv:
biz de öptük canım iyi geceler opuyorumnanaktan
ben de çıkıyorum kızlarrrrr çok başım ağrıyo yatsam iyi olacak kafamçokkarıştı
iyi geceler hepinize![]()
aminnnnnnnnn İNŞALLAH :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
allah razı olsun kuzummm cok sağol..olumunekankayizsmile
güle güle canımmm...
yarına görüşrüzzz tatlı rüyalar..
nöbetçi kaldık biz geneeee bu gece
benimki horluyo bile içerde...![]()
sorma ya benim koçişde yok bugece öyle takılıcam heralde gece boyu..boshayallersmile
bu hafta ginseng kökü diye bi bitki çayı aldım kocişe ben.. cinsel güç veriomuş hem yorgunluk alıyomuş :roflol::roflol::roflol::roflol: deli etcem adamı:teytey:
iyigecelerr kızlarrrr yatmadan bi bakıyım didimm uykum geldiiii benimm hemide çokkkkkkkkkmirmirmirmir herkese hayırlı geceler diliyorumm allaha emanet olun canlarımmmma.s.