• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
sorun yok anladığım kadarıylaa..sevindimm.. yerimseniben

çok şükür bıtanemmm yokk :Saruboceq: dr umdan da tam net alalım cevabımızı daha da rahatlayacağımmm boşu boşuna en pimpirik demedınız baanaaa dımııı ammmmmaa kaydirigubbakcemile3

kızlar sonuclarım çıkmışşş açlık kan şkerım 80
50 gr yuklemeden sonra 110
ferrıtınım düşük 13 akannehir bı yukselıo bı düşüyooo ılaç da alıyorummm, pekmez de yutuyorum ama yetmıyor demekkııı akannehir
ıdrarım da ıyı bşeycık yokkk , dr uma faks çekıcez şimdı akşama bakar onerılerını sunar doktorcağızımmmmm :hulya:

sonuçlar gayet güzel tatlımolumunekankayizsmile
benim ferritin 4 yani benimkine bakılırsa senin çok çok iyi
yani hiç moral bozacak bir durum yok çok şükür :nazar:
bende ferritin yükselsin diye kan şurubu kullanıyorum bakalım 10 gün sonra kontrolüm var işe yaramışmı görücezCADIARZU

eve gidince bol bol dinlen canım...bazen banada oluyor böyle ama sonra atlatıyorum...
kızzz bu hafta 3.5 gün tatil kocişinle bu hafta daha uzun süre beraber olucaksınız ne güzel dimi canım :lepi:

ayy sorma kocişimle aynı çatı altında olsaydık süper ötesi olurdu.. :gitme:
ama ben gitmek istemiyorumm..evde dinlenirim daha iyi..üç buçuk gün bi onlarda bi bizde sürünemem..istemiyorumm.. :umursamaz:
kociş çok alınacak kızacak ama napabilirimm..istemiyorummm.göçebe gb ordan oraya... :umursamaz:

bıtanem kaç kılo aldın bu 7 aydaa hımmm bilmiyorumkismile

şu ana kadar 9 kilo almışım canım yaakannehir
ama öyle çok aşırı yemiyorum
akşam biliyosunuz çok geç gidiyorum eve
birşeyler hazırlayıp yiyene kadar saat 11 falan oluyo ee o yediklerimi sindirmeden de yatıyorum o yüzden çok kilo aldım:1shok:

yavyum bak kım geldı hıc tınlamıyosun.askolsun amaaaaaaaaaaaaaa

KIZIM NERELERDESİN SEN YA :mymeka: :mymeka:
ARADA Bİ CE DER İNSAN DİMİ :mymeka: :mymeka:

ay inanmıyorum bı kayboldum nerdeyse doguracan.ben yaz tatılden dondukten sonra netler kontrole gecılmıs.kım nereye gırıyosa falan dokumu cıkar oldu derken oluyorum da gıremıyorum napım bugun dayanamadım ortam da musaıt.sen de kayboldun bı ara.sımdı doguruvercen.hayırlı ugurlu olsun,nasıbıyle gelsın,yuzunu guldursun ınsallah.adını kesınlestırdın mı?
karsasu hamıle mı?

e yaniii..kankim bişey biliyoda konuşuyo... :1:

kııızzzz..kaçakkkkk...nerdesin sennnnn...

sorma aklım hep burda ama gıremıyorum ıste. bı yonden de ıspıyoncular tıraj yaptı ole olunca bı tek gazete okuyabılıyorum.ayaklı gazete oldum valla.ansıklopedı gıbı:)
ee sızden naber?

yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış..ben onu azarlıycağıma o beni azarlıyooo... :oklava:

hoşgeldin sefalar getirdin gülümdee..nerdesin Allah aşkınaaa... :dilcikar:

yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış..ben onu azarlıycağıma o beni azarlıyooo... :oklava:

hoşgeldin sefalar getirdin gülümdee..nerdesin Allah aşkınaaa... :dilcikar:

sorma sekerım 2.ye hamıleyım ben:CüvCüv:
şaka bı yana benım velet emmeyınce gecen ay regl oldum ama bu ay 21 ınde olacaktım olmadım.sanırım duzensızlık normal ılk baslarda demıııı:kedi:

sorma aklım hep burda ama gıremıyorum ıste. bı yonden de ıspıyoncular tıraj yaptı ole olunca bı tek gazete okuyabılıyorum.ayaklı gazete oldum valla.ansıklopedı gıbı:)
ee sızden naber?

valla en son nezaman görüştük hatırlamıyorumm..benim ve smartın başına gelen talihsizlikten haberin varmı bilmiyorumm..ikimizde boş gebelik geçirdik..ve kürtaj olduk..onun dışında nane,hatice ve karasu çalışmalara devam..fatoş hamile onu biliyosundur.. ??
bukadar sanırımm..
sen nasılsınnn...
kızçemiz nasıll?? :emir_bebek:

nanelı sekerım sen nerdesın????sultanım hatunum napıyosun

valla en son nezaman görüştük hatırlamıyorumm..benim ve smartın başına gelen talihsizlikten haberin varmı bilmiyorumm..ikimizde boş gebelik geçirdik..ve kürtaj olduk..onun dışında nane,hatice ve karasu çalışmalara devam..fatoş hamile onu biliyosundur.. ??
bukadar sanırımm..
sen nasılsınnn...
kızçemiz nasıll?? :emir_bebek:

çok gecmıs olsun...allah yasatmasın bı daha...hıc bırını bılmıyorum tabıı.fatosu bılıyorum ama o zamandan berı karsılasamadım.ona cok sevındım Allah ıcın sımdı.resmen mucıze.masallah.sen de yavyum ya bı kocanla olsaydın da gerısı hıkaye valla.

ayy sorma kocişimle aynı çatı altında olsaydık süper ötesi olurdu.. :gitme:
ama ben gitmek istemiyorumm..evde dinlenirim daha iyi..üç buçuk gün bi onlarda bi bizde sürünemem..istemiyorumm.. :umursamaz:
kociş çok alınacak kızacak ama napabilirimm..istemiyorummm.göçebe gb ordan oraya... :umursamaz:

kocişin gelsin o zaman ay nasıl durursun haftasonu yalnız başına :oklava:

nanelı sekerım sen nerdesın????sultanım hatunum napıyosun

anammmm kim gelmiş kız sen nerelerdesin bebişin nerdeyse 1 yaşına giricek ammada olmuş ya ne kadar çabuk geçmiş zaman :1shok:
napıyosun ne alemdesin neler yapıyosn nasıl gidiyor ay çok soru sordum dimi:))

sorma sekerım 2.ye hamıleyım ben:CüvCüv:
şaka bı yana benım velet emmeyınce gecen ay regl oldum ama bu ay 21 ınde olacaktım olmadım.sanırım duzensızlık normal ılk baslarda demıııı:kedi:

kız Allah canını almasınnn bi an ekrana gözlerimi pörtlettim akannehir :1:
yani tecrübeli değilim ama bence normaldir..en basitinden bi kürtaj bile dengeyi altüst ediyo..e doğumm...
kızın nasıl..anlatsana macveralarınızı..neler yapıyo...nazlımı..yaramazmı..bi fotosunu göstermedinn.aşkolsuunn.. :sinifsinif:

[cerencim hemen test yapmışsın daha günün gelmeden hele biraz daha bekle bakalım...günün geçince tekrar yaparsın canım ve böyle üzülmek de yok bak biz aylardır bekliyoruz benim tam 18 ay oldu ve eşimde sorun oldugu halde hiç umudumu kaybetmedim..
sen de kaybetmemelisin a.s[/QUOTE]

ne bileyim çoğu kişinin 3 kala da çıkabiliyorya olsa çıkardı diye düşündüm canım.haklısın yıllarca bebeği olmayan insanlar var.allah yardımız olsun hepimizin.

Back
X