• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ay sus bakim sen çok konuşmaa.onun yaşla alakası olsaydı benim annecim doğuramazdı iki dene kazan dibini...40 küsür yaşında.maşallah deyinn.kaşıyın bi taraflarınızı..bide dua edin elif anasına çeksin diye..hadi bakemm.. :1: :1: :1:
aaah güülllmmm yaşla alakası olsaydı bizim niye hemen olmuyooo... sus bakim..otur sıfırrrrrrrrrrrrrrrr...

eliifffffffimmmmm, canım ne güzel yazmışsın ablacım ya, ama ben de diyorum biliyor musun millet 42 küsur yaşında doğuruyor diye, yok herhal benim rezerflerim bitmiş püffff sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni, ne biliyim kuzum ya, diyorum ki eğer düzgün yumurtlasam adetim vaktinde gelir hani tuttu tutmadı olayı ayrı konu ben düzenli adet olmaayı bile beceremiyom ki , sen sorsan ya annengile bakalım nasıl yapmış iki tane kazandibini 40 küsur yaşında kıız,,,,,,,

kızlar yaaa....niye hep olumsuzsunuzzzzz....:oklava::oklava:
adet oluyorsan, her ne olursa olsun her zaman şansın var demektir.... milyonlar bile olsa olasılık gelip seni bulurrrr... asla asla dememk lazım!!!!

hepimiz hamiş olucazzz,bzide bebiş konuşucaz artık burdaaakaydirigubbakcemile2

canım hoşgeldin ya özledim valla, nasılsın sen asıl, bebişin nasıl, kocaman olmuş ya, sorma ben de kaçak kaçak giriyorum, bizim de dairede yasak aslında da kaçak bir formül öğrendik, iki dakka bakıp kaçıyorum bazen,
sen ne zaman başladın ki çalışmaya, doğumdan önce ayrılmamış mıydın, yerine molozun tekini almışlardı ya ona iş öğretiyordun hani, aynı yerde misin, değiştirdin mi işini canım.
bebişin adı ne....

Ben de hiçbir şey yok değişen, rutin düzensizliklerim (ne tezat ama öyle işte napiimm), devam ediyor, ben de civanperçemli karışık bir bitki çayı kullanıyorum bu ay bakalım ne olacak....
Ama ben de umut yok ya yaşlıyım zaten ben (menapozlu karı işte nolcak) :gitme::gitme:

Benim işler pek karışık.Doğuma 1 ay kala ayrıldım. Moloz pek heveslıydı bomba gıbı olacakmıs ben gıdınce ole dıyomus arkamdan, ptesı gelmedım ıse carsamba o cıkıs almıs yapamıycam yanlıs yapacam korkuom dıye.ben de doguma 2 gun kalana kadar calıstım.ama sımdı cok pısmanım keske calısmasaydım.tadını cıkartsaydım.bı de bebek donmedı benım dogum anına kadar yanı sezeryandan baska care yokmus zaten.dogumdan 2 hafta sonra basladım calısmaya derken buna da pışmanım.kızım hıc emmedı emzıremedım.hayatım pısmanlıklarla gecıyor yanı..hayırlısı bakalım.bızım burda da yasak da tum engellerı asıp geldım bugun:teytey:

mayıs 5 de bebeğimi kaybettim ben. 6 ay dolmak üzere...:asigim:

özürdilerim canim allah herseyi gönlüne göre versin en kisa zamanda sen istedigin anda hayalin tekrar gerceklesir ins...

su ve saarilale icinde cok sevindim ayni ayda hamile kalmislar uzun zamandir bekliyolardi yakindilar bide arkadaslik olarak birlikte sevimisler neguzel

eliifffffffimmmmm, canım ne güzel yazmışsın ablacım ya, ama ben de diyorum biliyor musun millet 42 küsur yaşında doğuruyor diye, yok herhal benim rezerflerim bitmiş püffff sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni, ne biliyim kuzum ya, diyorum ki eğer düzgün yumurtlasam adetim vaktinde gelir hani tuttu tutmadı olayı ayrı konu ben düzenli adet olmaayı bile beceremiyom ki , sen sorsan ya annengile bakalım nasıl yapmış iki tane kazandibini 40 küsur yaşında kıız,,,,,,,

:1: delüü..ne diycem anneme..anne formülünü versenemiii... akannehir akannehir akannehir

adet düzensizliğinin nedeni ne peki.ne dedi dr.yumurtalarında sorun varmı..fsh kaç çıktı..adetinin 3. günü hormon tahlili yaptırdınmı..ultrasonla yumurta takibi yaptırdınmı..öyle oturduğun yerden yumurtam azaldı heralde demekle olmuyooo..hadi bakim cevap verrr... bayanssulusmile

şeker portakallarım ben kaçıyorummm azcık uyucamm aşının yapıldığı yer fena ağrıyorrr hepinizi öpüyorum kendınıze ıyı bakınnn

güle güle yavrum, geçmiş olsun aşına, hadi git yat dinlen, istersen kantoron yağıyla biraz ovala belki iyi gelir.

hoşgeldin hatunuummmmmmopuyorumnanaktan

canımmmmmmm, hoşbulduk hatçemmmmmm, en çok ben öptüm bak şapur şupur ŞenizŞeniz

selammmmmmmmm şekerrrrr
herkes yemeğini yaptı mı yaaa... ben nasıl rahat bi hatunum hala kalkamadım pc başından, yemekte yok ewde:lepi::lepi:

selam canım, eeee evde olunca öyle oluyor di mi, benim de hafta içi her akşam yemekim hazır olur ama hafta sonu sererim evdeyim diye nasıl olsa

nolsun valla iş ev baska bısey yok..onceden sosyalmısım megerse sımdı hayatımdakı hersey ona endeksli...evden cıkamıyoruz.ozlemısım ya sızı.

kızzz bizde seni özledik:))
belki bebek olunca sosyallik felan fazla kalmıyor ama bence herşeye deger diye düşünüyorum... a.s

o gelirse gelsin ben gidemem nanem yaa..hiç istemiyo canım ..valla göçebe gb oldumm..eşimi çok özledim ama...:gitme: gitmem yani... bilmiyorumkismile

kocişin yesin seni emiii:))
o zaman sölede kocişin gelsin ayrı geçirmeyin 3.5 gün tatili guclubacismile

nanecim eşin konusunda sıkma canını, daha yaşınız küçük ya merak etmeyin biliyorum ki allah vericektir bütün kalbimle diliyorum, sadece saatini dakikasını bekliyor eminim buna.

saol hatuncum inşallah o zaman çok uzun bir zaman değildir...
bugün eşimle tekrar konuştumda bu konuyu tamam dedi gitcem perşembe günü bende iyi hadi inşallah bakalım dedim öle bakalım görcez perşembe günü napıcak benneyaptımki

selammmmmmmmm şekerrrrr
herkes yemeğini yaptı mı yaaa... ben nasıl rahat bi hatunum hala kalkamadım pc başından, yemekte yok ewde:lepi::lepi:

pempe kızz benimde dün yemeğim yoktu dün eve giderken dominostan 2 pizza kaptım

kociş sevindirik olduuu sositososito dün gece yaptım yemekelrımıde

mercimek çorbası taze fasulye pilavv bayanssulusmile

ay bizim topik gibisi yok yaaaa.... vallahi bizim diye söylemiyorum :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::sm_cool:

bende bizim diye söylemıyom eşi benzeri yok sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

özürdilerim canim allah herseyi gönlüne göre versin en kisa zamanda sen istedigin anda hayalin tekrar gerceklesir ins...

su ve saarilale icinde cok sevindim ayni ayda hamile kalmislar uzun zamandir bekliyolardi yakindilar bide arkadaslik olarak birlikte sevimisler neguzel

su zaten uğurumuz oldu bizim hatta moral kaynağı belkideee... olmaz dememk lazım dedi hepimize....
özür dilemene gerek yok canım ben 10 gün sonra sahalardayım tekrar. moralim çok iyi...bu sefer kucağıma alıcam bebeğimi inşallah...:teytey:

bende bizim diye söylemıyom eşi benzeri yok sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

bende tavuk atayım fırına pişsin orda kendi... ya bu pc işi beni bozdu.. yakında 100 kilo olucam yaaacokacimcoook

ay-she
tebrik ederim son konusmamizda cok yeni hamileydin endiseliydin bebegin icin ama bebeklerin varmis tebrik ederim allah kucagina almayi nasip etsin

bende tavuk atayım fırına pişsin orda kendi... ya bu pc işi beni bozdu.. yakında 100 kilo olucam yaaacokacimcoook

ahh ahh ben evde olsam bi şekılde halletcemde iş yerınde ye otur ye otur olmuyo

spora başladım bakalım şişliğimde gitmeye başladı inşallah zayifliciğimmm

75 kg yim yaa şaka gibi akannehir neysekı artmıyo azalır inşallahh :Saruboceq:

adet oluyorsan, her ne olursa olsun her zaman şansın var demektir.... milyonlar bile olsa olasılık gelip seni bulurrrr... asla asla dememk lazım!!!!

valla ben olumsuz değilimmm...
en yakın zamanda Rabbimin izniyle size yiğen müjdesi vercemmm... kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

selam canlar nasılsınız.. ne güzel herkes burda...

ipekcim hosgeldin nasılsınnnnnnnnnnnnnnnn...........

zeyhelcim senide tebrik ederim .

bende son girdigimde anlatmıstım gögüsteki tıkanıklık vardı anlatmıstım. şimdi süt geliyo sükür..moralim düzeldi biraz . bu logusalık cok zor geciyo :((((((((((((((

kızlar bu arada bir haftadır hastanelerdeyim. kaçırmısım sımartla ilgili durum nedir.?

ay-she
tebrik ederim son konusmamizda cok yeni hamileydin endiseliydin bebegin icin ama bebeklerin varmis tebrik ederim allah kucagina almayi nasip etsin

canım benim iki melek annesi yazıyor çünkü iki bebeğimi de kaybettim

ilkini 10 haftalık ikincisinde 26 haftalıkken hayırlısı olsun benımde 1 ay sonra yasağım

bitiyor inşallahh...Allah ım tekrar nasib eder inşallah cümlemize :asigim:

su zaten uğurumuz oldu bizim hatta moral kaynağı belkideee... olmaz dememk lazım dedi hepimize....
özür dilemene gerek yok canım ben 10 gün sonra sahalardayım tekrar. moralim çok iyi...bu sefer kucağıma alıcam bebeğimi inşallah...:teytey:

haklisin allahin izniyle en yakin zamanda moral cok önemli muhakkak olcak bi sorunum yok diye düsünunce oluyo bence ben oyle yaptim :) korunmuyorum tibbi bi sorunda yok mecbur olcak diye dusundum bide yasin okumustum 2 yada 3 kere allah nasip etti bide tabiki hamile kaldim ama önce moral. su ve sarilale bende bir ay sonra hamile kalmislar cinsiyetleri belli oldumu ????

ayşemm ya sen gecemi yapıyosun yemeklerini kaçta yatıyosun peki?
ay ben çok üşeniyorum yarın için yemek yapmaya:(
işten eve gidince yaparım diyorum ama o da çok zor geliyor:((
çok şükür bu zamana kadar kocişimi hiç yemeksiz bırakmadım ama bu işin sırrını öğrenip pratik yollar bulmam lazım...bir ara dondurucuya felan koyuyordum iyi oluyordu ay onuda yapmaya üşenir oldum ay ne biçim bi kız oldum ben ya:((

isimin hatirlayamadim belki degistirdin son girdigimden beri hatirlarsan ailem yurtdisindaydi onlarin yanina gitmistim 3 hafta ardindan bir ay falan misafir oldu sürekli evde sonra ben hamile kaldim 3 ay sürekli cikarip yattim cok kotuydu simdi duzeldim ve geldim :))))

ay sen hamilesin miii, ne güzel, kaç aylıksın tickerın falan yok da bilemedim,
yok ben nick falan değiştirmedim topic açıldığından beri hatunsultanım ben, yani HATUNLARIN SULTANIYIMMMMMMMM kızım.

ne güzel söylüyorsun pembem ya, ne bileyim hiç içime doğmuyor işte, smartçım ne güzel demiş en pessimist hatun diye doğru valla

Benim işler pek karışık.Doğuma 1 ay kala ayrıldım. Moloz pek heveslıydı bomba gıbı olacakmıs ben gıdınce ole dıyomus arkamdan, ptesı gelmedım ıse carsamba o cıkıs almıs yapamıycam yanlıs yapacam korkuom dıye.ben de doguma 2 gun kalana kadar calıstım.ama sımdı cok pısmanım keske calısmasaydım.tadını cıkartsaydım.bı de bebek donmedı benım dogum anına kadar yanı sezeryandan baska care yokmus zaten.dogumdan 2 hafta sonra basladım calısmaya derken buna da pışmanım.kızım hıc emmedı emzıremedım.hayatım pısmanlıklarla gecıyor yanı..hayırlısı bakalım.bızım burda da yasak da tum engellerı asıp geldım bugun:teytey:

canım üzüldüm şimdi ya ama ne yapalım nasip böyleymiş gerçekten kötü dönemler atlatmışsın, ama olsun önemli olan senin ve bebişinin sağlıklı olması mecburen çalışıyoruz işte yoksa keyiften falan değil hiçbirimiz

:1: delüü..ne diycem anneme..anne formülünü versenemiii... akannehir akannehir akannehir

adet düzensizliğinin nedeni ne peki.ne dedi dr.yumurtalarında sorun varmı..fsh kaç çıktı..adetinin 3. günü hormon tahlili yaptırdınmı..ultrasonla yumurta takibi yaptırdınmı..öyle oturduğun yerden yumurtam azaldı heralde demekle olmuyooo..hadi bakim cevap verrr... bayanssulusmile

hhehheeehh ay çok güldüm kızz, he vallah desen ya sahiden sor bak bir arkadaşım soruyor diye yaşı geçiklerden nasıl tutturmuşlar diye de,

canım adet düzensizliğimin nedeni en başta kistti, sonra kist bitti, sonra tahliller yaptırdım, erken menopoz eşiğindesin dedi, sonra düzenleyici kullandım 6 ay sonra iki ay iyiydi, ama gene oldu geçenlerde yazdıydım smarta adetlerimi de o bile şaşırmıştı, hatta söyleyeyim sana da bak en son 13 ağusto, 14 eylül, 30 eylül, yazık kızcağız listeye adımı yazarken bile anlayamadı ne yazsam diye

valla rezervlerimi attım canım ya geçen sene bir gittiğimde 3 tane yumurtam vardı, sonra bu yılbaşında gittiğimde 1 tek vardı, bilmiyorum yaklaşık 9 aydır gitmiyorum artık dr ye bıraktım saldım çayıra mevlam kayıra olursa olur olmazsa bi çocukum varken bu yaştan sonra tüp mü yapacam, eşime kalsa kızıp duruyor valla dr a gitmiyorum diye hem çocuk için hem de düzensizlik için eee ee napsın adam adet bitti iş yapçak diye sevinirken bir bakıyor gene tatile girmişim çok sinir oluyor o zaman hele geçen ay eylülün 14 ünde oldum ya zaten9 gün sürdü bir de 30 unda olunca pessss vallaaaaaaa dedi bir şey diyemedi ama gülüm bir de bizim düzenli ilişki yok valla çok çok zor geliyor bana ayıptır söylemesi, eeee yaş geçik olunca işte böyle sizin gibi cilve, faaannteeeeziler yok kız artık bizde ticker ima baksan ya bir kere

ay-she

cnım kkötü niyetli değilsin buna adım kadar eminim ama kusura bakma pot üstüne pot kırıyosunn..ayşede pembede atlattı çok şükür derinden üzülmezler ama önce bi sorsaydınnn..nasılsınız ne var ne yok diyee.. yerimseniben

valla ben olumsuz değilimmm...
en yakın zamanda Rabbimin izniyle size yiğen müjdesi vercemmm... kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

eferummmmm sanaaaaa... bak vallahi hak ettin öpücüğüŞeniz
terapiler iyi geldi sanırsam...:roflol::roflol::roflol:

cnım kkötü niyetli değilsin buna adım kadar eminim ama kusura bakma pot üstüne pot kırıyosunn..ayşede pembede atlattı çok şükür derinden üzülmezler ama önce bi sorsaydınnn..nasılsınız ne var ne yok diyee.. yerimseniben

opuyorumnanaktan olsun sorun değil canım atlattık dediğin gibii...

Back
X