kızlar yaaa....niye hep olumsuzsunuzzzzz....

klava:

klava:
adet oluyorsan, her ne olursa olsun her zaman şansın var demektir.... milyonlar bile olsa olasılık gelip seni bulurrrr... asla asla dememk lazım!!!!
hepimiz hamiş olucazzz,bzide bebiş konuşucaz artık burdaaakaydirigubbakcemile2
ne güzel söylüyorsun pembem ya, ne bileyim hiç içime doğmuyor işte, smartçım ne güzel demiş en pessimist hatun diye doğru valla
Benim işler pek karışık.Doğuma 1 ay kala ayrıldım. Moloz pek heveslıydı bomba gıbı olacakmıs ben gıdınce ole dıyomus arkamdan, ptesı gelmedım ıse carsamba o cıkıs almıs yapamıycam yanlıs yapacam korkuom dıye.ben de doguma 2 gun kalana kadar calıstım.ama sımdı cok pısmanım keske calısmasaydım.tadını cıkartsaydım.bı de bebek donmedı benım dogum anına kadar yanı sezeryandan baska care yokmus zaten.dogumdan 2 hafta sonra basladım calısmaya derken buna da pışmanım.kızım hıc emmedı emzıremedım.hayatım pısmanlıklarla gecıyor yanı..hayırlısı bakalım.bızım burda da yasak da tum engellerı asıp geldım bugun:teytey:
canım üzüldüm şimdi ya ama ne yapalım nasip böyleymiş gerçekten kötü dönemler atlatmışsın, ama olsun önemli olan senin ve bebişinin sağlıklı olması mecburen çalışıyoruz işte yoksa keyiften falan değil hiçbirimiz

delüü..ne diycem anneme..anne formülünü versenemiii... akannehir akannehir akannehir
adet düzensizliğinin nedeni ne peki.ne dedi dr.yumurtalarında sorun varmı..fsh kaç çıktı..adetinin 3. günü hormon tahlili yaptırdınmı..ultrasonla yumurta takibi yaptırdınmı..öyle oturduğun yerden yumurtam azaldı heralde demekle olmuyooo..hadi bakim cevap verrr... bayanssulusmile
hhehheeehh ay çok güldüm kızz, he vallah desen ya sahiden sor bak bir arkadaşım soruyor diye yaşı geçiklerden nasıl tutturmuşlar diye de,
canım adet düzensizliğimin nedeni en başta kistti, sonra kist bitti, sonra tahliller yaptırdım, erken menopoz eşiğindesin dedi, sonra düzenleyici kullandım 6 ay sonra iki ay iyiydi, ama gene oldu geçenlerde yazdıydım smarta adetlerimi de o bile şaşırmıştı, hatta söyleyeyim sana da bak en son 13 ağusto, 14 eylül, 30 eylül, yazık kızcağız listeye adımı yazarken bile anlayamadı ne yazsam diye
valla rezervlerimi attım canım ya geçen sene bir gittiğimde 3 tane yumurtam vardı, sonra bu yılbaşında gittiğimde 1 tek vardı, bilmiyorum yaklaşık 9 aydır gitmiyorum artık dr ye bıraktım saldım çayıra mevlam kayıra olursa olur olmazsa bi çocukum varken bu yaştan sonra tüp mü yapacam, eşime kalsa kızıp duruyor valla dr a gitmiyorum diye hem çocuk için hem de düzensizlik için eee ee napsın adam adet bitti iş yapçak diye sevinirken bir bakıyor gene tatile girmişim çok sinir oluyor o zaman hele geçen ay eylülün 14 ünde oldum ya zaten9 gün sürdü bir de 30 unda olunca pessss vallaaaaaaa dedi bir şey diyemedi ama gülüm bir de bizim düzenli ilişki yok valla çok çok zor geliyor bana ayıptır söylemesi, eeee yaş geçik olunca işte böyle sizin gibi cilve, faaannteeeeziler yok kız artık bizde ticker ima baksan ya bir kere