• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızz eşin topiği takip etmiyodur dimii.... aferin eşinee... alkisalkisalkis

amin canım aminnn..dün bende bi arkadaşın bebeğinin fotolarıın gördümm..o zaman pek etkilenmedimde..baba oğul fotoğraflarını görünce içim gitti..Allahım bizde görsek o günlerii..eşimin kucağında görsem yavrumuzu..daha ne isterimm... boshayallersmile

canım valla çok iyi bişey gb geldi..baksana arkadaşın hamiş kalmış hemde tüp bebek denemelerinden sonraa...kesinlikle deneyinn.preseedde almışsınızz..ohh..hadi inşallahhh...

günaydın canımm..

günaydınn tatlımmm

ben bıtkın ve nazlı bır moddayımmmm :sinifsinif:

olsunn sana yakışırrrr a.s.

günaydın yezlicim opuyorumnanaktan

günaydınn balımmmopuyorumnanaktan

günaydınnnnn cerencimmmm opuyorumnanaktan

:)))bilmem etmiyordur heralde :1:
ewet afferim benim kocişime:))

günaydın kızlar :hulya:

günaydınnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydınn tatlımmm

olsunn sana yakışırrrr a.s.

günaydınnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

saol bebişimmm yaaa bayanssulusmile

uffff netten bebeğime bşeyler alıcammmm kıtaplarımı da bıtırdımmm kıtap sıparişi de vereyım bakalımmm bilmiyorumkismile

Evet canım arkadaşın eşi 3 aydır o ilacı kullanıyomuş, tam 3. ayında hamile kalmıştı, ama bak sana verdiğim o adresteki makalede klomenle birlikte kullanıldığında daha etkili olduğu yazıyo, onu da dikkate alın emi yerimseniben
Valla kimse alınmasın ama Hatice+Nane+Elif+Şero dörtlüsü olarak birlikte hamiş kalmayı okadar çok istiyorum ki yaaaaaaaaaaaa süper ötesi bişey olur valla bomba bombaaaaaaaaa :lepi:

İnşallah canım benim yaa, artık ümidimi kaybetmeye başlamıştım ama geri geldi sanırım hihoyyyt

Ay hiç sorma kankam yaa :sinifsinif: dün akşam kociş bebeği aldı kucağına, okadar yakıştı ki kollarına bebek anlatamam yaa :sinifsinif: nasıl hakediyo baba olmayı :sinifsinif: canım kocişim benim, içi gidiyo bebeğe farkındayım, nazarı değmesin diye sürekli okudu içinden bebeği, hem imreniyo hem nazarım değer diye de korkuyo benim düşünceli kocişim :gitme:

canımm hiçç ümidini kaybetmeee allaaaha şükürrr çok büyük sorunları yokki hiçç birimizinnn.elbet bigün olucak ama zamanı varrr demekkii kafaya takıpp hiçç üzme kendiniii opuyorumnanaktan

Evet canım arkadaşın eşi 3 aydır o ilacı kullanıyomuş, tam 3. ayında hamile kalmıştı, ama bak sana verdiğim o adresteki makalede klomenle birlikte kullanıldığında daha etkili olduğu yazıyo, onu da dikkate alın emi yerimseniben
Valla kimse alınmasın ama Hatice+Nane+Elif+Şero dörtlüsü olarak birlikte hamiş kalmayı okadar çok istiyorum ki yaaaaaaaaaaaa süper ötesi bişey olur valla bomba bombaaaaaaaaa :lepi:

Ay hiç sorma kankam yaa :sinifsinif: dün akşam kociş bebeği aldı kucağına, okadar yakıştı ki kollarına bebek anlatamam yaa :sinifsinif: nasıl hakediyo baba olmayı :sinifsinif: canım kocişim benim, içi gidiyo bebeğe farkındayım, nazarı değmesin diye sürekli okudu içinden bebeği, hem imreniyo hem nazarım değer diye de korkuyo benim düşünceli kocişim :gitme:

ayy evet yaaa..süper olurrr süperrr.... kaydirigubbakcemile2

eet canım inan kendimi hamile olarak düşünsem ne bilim anne olarak düşünsem normal derecede oluyor hevesimm.ama eşimle çocuğumuzu yan yana düşündüğümde,evin içinde oynarken,, ne bilim ikisini düşündüğümde ozaman müthiş bir heves kplıyor içimi..çok sabırsızlanıyorumm.. :çok üzgünüm:
Allahım göstersin o günleri inşallahh.duadan başka çare yok..

günaydın kızlar :hulya:

günaydın yıldızcım hoşgeldinnn opuyorumnanaktan

3 ay nedirki ya biz aylardır bekliyoruz gerçekten kafam yattı bu olaya :lepi:
klomeni de dikkate alırız canım yerimseniben

oyyyy balım benimmmm kız yerim ben seniii Şeniz gerçekten bu dörtlü olarak bende o kadar çok istiyorumki beraber hamiş kalmayı...öldürüyor bu istek beni öldürüyorrrrr :dance:
inşallah bitanem inşallah hepberaber hamiş kalırız :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

allahımın ıznıylee hepınız tez zamanda hamıile kalacaksınız kızlarrrrrrrr dualarımız sızınlee ınanın bunaa sadece burdakılerın değilkı ailelerınız de oyle değil mıı? çok ısteyınce rabbım verıyorr sadece zamanı değil demekkı ee o zamanı da rabbım tayın edıyorrr inş. tez zamanda meleklerınıze kavuşursunuzzzz can-ı gönulden dılıyorum bunuuu sizlerı sevıyorummm rabbım bu konuda yuzunuzu guldursun tez zamanda hayırlı bır şekılde ınş. :Saruboceq:

Günaydın kızlarrrr nasılsınızzz?
çok yoruldummmmm sabahın köründe kalktımm iki tonnn kıyafet ütüledimm :)

kızlar baharımın dolabına bakınn süsledim :)

Eklentiler

• $26102010801.webp
    $26102010801.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 24

hoşgeldın ıdılımmmmmmmmmmmmmmmmm olumunekankayizsmile

ayy yerım ben onun dolabını çok dadluuu olmuş yaa maşallahhh allahım yarabbımmm şu odayı duzenle de bıı fotolarını gönder de bakalım ıceneee meraklı melahatt gıbı oldumm kaydirigubbakcemile3

hoşgeldın ıdılımmmmmmmmmmmmmmmmm olumunekankayizsmile

ayy yerım ben onun dolabını çok dadluuu olmuş yaa maşallahhh allahım yarabbımmm şu odayı duzenle de bıı fotolarını gönder de bakalım ıceneee meraklı melahatt gıbı oldumm kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk gökcemmmm :)
nasıl olmuş ama kuzularımm? çok tatlılar demi? :)) hihihi :asigim:
tamam canım merak etme son halini gösteririm sizee... şimdi ortalık biraz dağınık

ayy çokkk sade ve güsell olmuşşşşş hihoyyythihoyyyt

Son düzenleme:
hoşbulduk gökcemmmm :)
nasıl olmuş ama kuzularımm? çok tatlılar demi? :)) hihihi :asigim:
tamam canım merak etme son halini gösteririm sizee... şimdi ortalık biraz dağınık

çok sevımlı anneciğii kuzucujlar aynen meleklerımız gıbıııı zemuszemus sevımlılerrrr...tmm tmmm sabırsılanıyorum son halını gormek için laelaelaelaelae

ayy çokkk sadece ve güsell olmuşşşşş hihoyyythihoyyyt

bencvedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeolumunekankayizsmile

Back
X