• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
mertişkomaaa bir şeyler aldımmmm fotosunu çekeyım de bı ara ekleyım albume bakın portakallarımmm :emir_bebek:

hoşçakalın arkadaşlar slmımı aldığınız için de saoln mafoldumben

Ya aşkolsun yaa kaç defa konuştuk sabahtan beri ne alıngan bişey oldun sen yaa bilmiyorumkismile adet günün olmasına bağlıyorum bak yoksa geliyo oklava :oklava:

ben geldım tekrardan :umursamaz:

slm ıdl napıosubn:umursamaz:

:sinifsinif:kaydirigubbakcemile

küsüm sznleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeebenneyaptımki

mafoldumben:bbo:

ben her şeye kusen bırı değilim su ama ben bşey yazınca ıstısnalar harç cvp vermeyınce uzxuluyorum .anladımkı herkesın bı arkdaşı var burda ... sorularma cvp vediğiniz için teşekkur ederım o ayrı ...içinize grmek ıstesem de olmuyo anladığım kadarıyla

her şey için paylaşımlarınız için de saolun ama ...:gitme:

doğrudur mafoldumben:gitme:

adet dönemindesin ya ondan alıngansın belki de bebiş vardır kız ondandır :)) :1hug:

bılmıorum artık sebep ne ama dediğinız gbı alınganlık yapıorum ama ben de haklıyım dıe düşünorum açıkcası :bbo:

:1: :1: :1: :1: Gökcem gördün mü yazdıklarını ha bire küsüyodun bize

slm kızlarrrrrrrrr naslsnz? ben bugun adet olmalıyım normalde ama tık yok bende :kedi: belkı hava değişikliği vb nedenlerden dolayı aksayacak ama her zaman adet donemlerınde bellı başlı ağrılarım gergınlıklerım olurdu ama onlardan da haber yok anlamadım yanı. beyaz akıntım var artı gaz artı kabızlık sorunu yaşıorum artı göğüslerim hassas bıraz anlamadım ama umıtlenmıorum kızlar. ben beren le knşmuştum saolsun yrdmcı olmştu 33 gun de bı adet olan bırıyım ..yanı ekımde 19 kasım da 21 aralıkta 24 unde adet oldum ocak da da 26sında adet olmam gerekordu.netten hesaplamıştık...bole bana dua edn eger hayırlıysa tabkı bebişim olsun :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

slm kızlaaaaaaaaaaaaaar ben geldim dün gece siz yokken okadar yazı yazdım bir kişi cvp yazmamış acaba bu topiktemi böyle oluyor siz bellei kişiler grup oluşturmuşsunuz başka kimseyle muhattap olmuyorsunuz gerçekten üzüldüm şuan oysa ben hepiniz için dua ediyorum neyse k.i.bakınkötükedihüso

uuuu bir zamanlarr seliz bize bayağı kızgınmış

Son düzenleyen: Moderatör:
bugun bıraz oğlen yemeğimı geç yedımm yaaa off vıcdan azabı da çekmıyor değilimm kahvaltımı 9 gıbı yaptımm oğle yemeğinı daha 15 dk once yaptımm hıç canm istememişti napayımmm ama şimdık de uzuldummm bebişim içinnn :sinifsinif:

vayyy bea bu benmıyımışım şaşurdummmm kaydirigubbakcemile3

koyy koyy bakarız canımmmm..sengözlerimebaksanab

ben de donuyorumm kızzz

hadi ekle de bakalım kızzz:sm_cool:

tmm tmmm çekeyım de fotolarınııı koyarım hemennn azcık dınlenıorummm :hulya:

idill nerden buldun kızzz bunlarıı hakkettenda yani gökceee cok küsüyomuşsun..kaydirigubbakcemile
bu arada gecen gün yine küstü selizz enlerde onunadı olmadığı için..bilmiyorumkismile

idilcan tebrik ederim .Allah tamamina erdirsin ins.aminnnnn

hoşgeldinn elmii...opuyorumnanaktan

derya baykalde tinkerbell,in bebeğine aldığı ana kucağını gösteriyo bakın..

hani nerde kız reklam var :)

bugun bıraz oğlen yemeğimı geç yedımm yaaa off vıcdan azabı da çekmıyor değilimm kahvaltımı 9 gıbı yaptımm oğle yemeğinı daha 15 dk once yaptımm hıç canm istememişti napayımmm ama şimdık de uzuldummm bebişim içinnn :sinifsinif:

bazen bana da öyle oluyo yaaa....yemek istemiyorumm iştahım kesiliyoo sonra vicdan azabı çekiyorum zorla da olsa bişeyler yiyorum

vayyy bea bu benmıyımışım şaşurdummmm kaydirigubbakcemile3

tmm tmmm çekeyım de fotolarınııı koyarım hemennn azcık dınlenıorummm :hulya:

yaa gökce :))

hadi çabuk koyyy :)

idill nerden buldun kızzz bunlarıı hakkettenda yani gökceee cok küsüyomuşsun..kaydirigubbakcemile
bu arada gecen gün yine küstü selizz enlerde onunadı olmadığı için..bilmiyorumkismile

hoşgeldinn elmii...opuyorumnanaktan

hadi yaaa allah allahhhhh

Back
X