ayyy ölcemm herall bennnnn çok hastayım yaaa burnumun içinde bilem yaralar çıktıııı(((((
canım geçmiş olsun :teselli:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy ölcemm herall bennnnn çok hastayım yaaa burnumun içinde bilem yaralar çıktıııı(((((
ıyyyyyyyyyyyyy iğrenç yaaaaaaaaaa mıdem bulandııı böğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ akannehirakannehirakannehir
akannehirakannehirakannehirakannehirakannehir
ya kocasınınki hadi bi derecedeee ogullarınınnnkii -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- igrençççççççççç.ama bi gerçek yanii çok protein oldugu içinnn yaşlanma etkilerine ciltteki her türlü soruna çokk iyi geliomuşşş![]()
ya kocasınınki hadi bi derecedeee ogullarınınnnkii -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- igrençççççççççç.ama bi gerçek yanii çok protein oldugu içinnn yaşlanma etkilerine ciltteki her türlü soruna çokk iyi geliomuşşş![]()
gerçekten iğrenç bi de oğulları varmışta kutuya koyuyormuş :roflol:
daha neler duyucaz acabaaa:)
tatlımm artıkın çok geç ama söölücem ben yinede dayanamıyommbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile sperm çatlaklara acaipp iyi geliomuşşş.forumda okudumm hatta kadının teki şey yazmışş yabancı bi kanalda bi program var belki denk gelmişinizdirrr estetik falan yapıyolar onları gösteriolarr işte o programı izliolarmış bi kaddın gelmişş 24-25 yaşlarında görünüyoomuşş doktorlar yaşını sormuşş sonraaa kadın 53 demeiş doktorlar inanmamışş kadın üzerini bi çıkarmışş buruş buruş her yeriiii doktorlar acaip şaşırmışşş inanmışlar tabii sormuşşlar yüzünüze ne yaptınız sizde bu kadar gençç hala dieee kadın demişki sperm sürüyorumm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 doktorlarr yine şaşırmışlar demişlerki ee eşiniz yokken napıyosunuzz kadında iki tane oglum var odalarına kutu koyuyyorummm onları sürüyorummm -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende izliom o programıı geçenlerdede kadınn daha iyi orgazm olmak için igne yaptırdııı görsenizzz. kadını aldılar bi odaya yanlız bıraktılar dedilerki parmagını sokk yokla nerden zevk alıyonn bull falan kadın tamam dedi buldu sonraaa doktor geldii oda baktı buramı falan die evett dediii sonra tam oraya igne yapptıı orası şişiyomuşş daha çok zevkk alıyomuşş insan![]()
bende izliom o programıı geçenlerdede kadınn daha iyi orgazm olmak için igne yaptırdııı görsenizzz. kadını aldılar bi odaya yanlız bıraktılar dedilerki parmagını sokk yokla nerden zevk alıyonn bull falan kadın tamam dedi buldu sonraaa doktor geldii oda baktı buramı falan die evett dediii sonra tam oraya igne yapptıı orası şişiyomuşş daha çok zevkk alıyomuşş insan![]()
canım artık test yapmana gerek yok bence
ama ben merakımdan çift çizgiden 2 gün sonra yapmıştım
bakalım ne çıkıcak diye kaydirigubbakcemile3
töbeeeeeeeeeeeeeee allahım ya ne günlere kaldık böylee..eyvahedigeldismilelmaz:
kız yoksa bu dijitürkteki kanalmı..:bbo:
zaten benimde 3 tane kaldı ovulasyon testten...bayanssulusmile
25 tanede gebelik testi var.:lepi:..tamam canım artık yapmıcam bende boşver..boshayallersmile
hıı dijitürktede var öyle bir kanal acaba omu dedim..cnm ben d smartta izliomm travel liningmi ne kanalın adıı
oo gebelik testi de bolmuş :))
ama erkenden yapmak yok tamam mı kaydirigubbakcemile5
inşallah preseed vesilesiyle olmuştur canım benimmm :Saruboceq::Saruboceq:
evet hende cok bol ama eşime söylicem saklasın yoksa dayanamaz yaparım ben..lmaz:
evet günüm gecmeden yapmakistemiyorum bende..:umursamaz:kaydirigubbakcemile5
inşallah canım zamanı gelmiştirde meleğim gelir.:Saruboceq:.
gusellerr albume resım eklıyorum şimdıkkk
gecmiş olsun canımmmm..olumunekankayizsmile..sen test yaptınmı bakalım varmı bişiyler..:CüvCüv:
yanlış hatırlamıyosam bizim topukluda senin gibi rahatsızlanınca öğrenmişti hamiş olduğunu..boshayallersmile
gusellerr albume resım eklıyorum şimdıkkk
evet erken gebelik testi ama dediğin gibi biraz beklersem daha garanti sonucu alrım heralde..aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3 evet bence de eşin saklasın yoksa duramazsın :))
gerçi onlar zaten erkenden gösteriyo canım ama olsun sen yine de bekle..
amin canım inşallah :Saruboceq::Saruboceq:
ben grip olmamıştım ki kaydirigubbakcemile3 ohss sendromu olmuştum:gitme: karnım su toplamıştı:gitme: üfff aklıma geldi yine iğrenç,acı dolu o günler..bilmiyorumkismile
evet erken gebelik testi ama dediğin gibi biraz beklersem daha garanti sonucu alrım heralde..aklinialirimsmile