- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb kızlarrr ben deldimmmm:sm_cool:
hoşgeldin canımm zemuszemus
ekledım fotoları ama bırkaç tane daha var eklenecek onlar eklenemıyorrr nedense bılemedımmm eklenınce onları da koyacağım şekerlerrr nasıllarrr![]()
hoşgeldin canımmmm..zemuszemusmrb kızlarrr ben deldimmmm:sm_cool:
ekledım fotoları ama bırkaç tane daha var eklenecek onlar eklenemıyorrr nedense bılemedımmm eklenınce onları da koyacağım şekerlerrr nasıllarrr![]()
hoşbulduk canım napıosun nasıl gidio hamilelikk
merhebe kızlar ben yeni üyeyim ..geçen sen dış gebelik yaşadım ve laporoskopi oldum. 1 yıl boyunca hiç cocuk düşünmedim. 3 yıllık evliyim. bu ay düşünmeye başladık. doktor kontrolünden geçtim yumurtlamamda tüplerde hiç bir problem yok. yumutlama günümde ilk denemizi yaptık, regli olmama 10 gün var fakat ben hamilelik belirtileri yaşıyorum. dün fortel idrar testi yaptım tes çizgi çıktı, acaba kanda sonuç verirmi?
hemen baktım ay bayıldım çok tatlılar
güle güle sağlıkla giysin inş mert kağan'ımız canım :asigim:
hoşgeldin canımmmm..zemuszemus
evet canım ben baktım bile güle güle kullansın denizci olana bayıldım..zemuszemus:asigim:
cok tatlılarr yaaaaa..içinde düşününce böyle ısırası geliyo insanın..opuyorumnanaktan
amınn ınş. canım benımmmm pipisinı yerım ben mert kağanımınnn :asigim:
hayır vermez idrar testi için adet gününü beklemelisin en erken adetten 1-2 gün önce belli olur,oda silik bir şekilde çıkar.şuan gebe kaldıysan bebek rahme daha yerleşmemiştir ancak ilişkiden 7 gün sonra yerleşiyor.yani kanda bile baktırsan 10 gün önce çıkmaz.merhebe kızlar ben yeni üyeyim ..geçen sen dış gebelik yaşadım ve laporoskopi oldum. 1 yıl boyunca hiç cocuk düşünmedim. 3 yıllık evliyim. bu ay düşünmeye başladık. doktor kontrolünden geçtim yumurtlamamda tüplerde hiç bir problem yok. yumutlama günümde ilk denemizi yaptık, regli olmama 10 gün var fakat ben hamilelik belirtileri yaşıyorum. dün fortel idrar testi yaptım tes çizgi çıktı, acaba kanda sonuç verirmi?
hoşgeldin canımmmm..zemuszemus
hoşbuşduk cnmvereliniortak
çok şükür canım iyi gidiyor :CüvCüv:
sen nasılsın :)
bende iyiyim canım adet günümü bekliyorum herzamanki gibiiii
bende iyiyim canım adet günümü bekliyorum herzamanki gibiiii
merhebe kızlar ben yeni üyeyim ..geçen sen dış gebelik yaşadım ve laporoskopi oldum. 1 yıl boyunca hiç cocuk düşünmedim. 3 yıllık evliyim. bu ay düşünmeye başladık. doktor kontrolünden geçtim yumurtlamamda tüplerde hiç bir problem yok. yumutlama günümde ilk denemizi yaptık, regli olmama 10 gün var fakat ben hamilelik belirtileri yaşıyorum. dün fortel idrar testi yaptım tes çizgi çıktı, acaba kanda sonuç verirmi?
hadi hayırlısı canım inş kırmızılar gelmez de
bi müjde de senden alırız alkisalkisalkis
kızlar çok yakında pc aldırıyorum eve artık sizinle dahada çok görüşebilicez:teytey::dance:
kızlar çok yakında pc aldırıyorum eve artık sizinle dahada çok görüşebilicez:teytey::dance: