• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
slm canım hoşgeldinn...opuyorumnanaktan
sağol hayatım gelipte yazdığın için.olumunekankayizsmile.ben daha iki gün önce yumurtladım yani daha var 8 kasımda beklenmeyen adet günüm..eyvahedigeldismile
zaten ben fazla belirtilere takılmıyorum cünki adet ve hamilelik belirtisi aynı olduğu içinn.sende takılma derim.:umursamaz:.senin gününe kac gün varr inşallah meleğin seninledir..:Saruboceq:
sen dr. gidicektin sordunmu aspirini ne dedi..bilmiyorumkismile

cnm benim cevapladığın ben tşk edrim,bu arada yaşın kaçtı cnm senin?
inş bu ay tutmuşturda bebeğin seninledir cnm benim.
benimde 31 ekim ama ben kasım 5i beklicem cnm....
belirtilere gelince evet adet belirtisiyle aynı be cnm dediğin gibi şuan varya acayip rahatsızım yani ama sanırım adet olucam gibi.

cnm benim cevapladığın ben tşk edrim,bu arada yaşın kaçtı cnm senin?
inş bu ay tutmuşturda bebeğin seninledir cnm benim.
benimde 31 ekim ama ben kasım 5i beklicem cnm....
belirtilere gelince evet adet belirtisiyle aynı be cnm dediğin gibi şuan varya acayip rahatsızım yani ama sanırım adet olucam gibi.

26 yaşındayım canım..inşallah hayatım allahım inş. yüzümüzü güldürsün..
seninde iki gün var ama boşver günün gemeden yapma test filan..
adet belirtisi deyipte morelinide bozma burda ne arkadaşlarımız oldu kesin adet olucam diye ve sonra hamiş olduklarını öğrendik..allahım inş. bu ay sana meleğii yollamıştır...

hoşgeldin mervişimmm...kaydirigubbakcemile3
sağol hayatım ben iyiyim kahvemi aldım pc başındayım.:kahve:.sen nasılsınn.opuyorumnanaktan

Hoşbulduk canım benimolumunekankayizsmile
Ohh afiyet bal şeker olsun yarasın kahven!Ben de iyiyim canım...Kocişle oturuyoruz.
Tek sıkıntım yarınki 29Ekim konuşmasını bana vermişler.Bugün provada çok heyecanlandım tansiyonum çıktı sanırm kulağım tıkandı yarın napıcam onu düşünüorum;hamile hamile bunalıma soktular beniakannehir

Ohh afiyet bal şeker olsun yarasın kahven!Ben de iyiyim canım...Kocişle oturuyoruz.
Tek sıkıntım yarınki 29Ekim konuşmasını bana vermişler.Bugün provada çok heyecanlandım tansiyonum çıktı sanırm kulağım tıkandı yarın napıcam onu düşünüorum;hamile hamile bunalıma soktular beniakannehir

ahh kıyamam ben sana evet yaaa nele o hamiş kadına strsli işmi verilir...:olmaz:
neyse stres yapmadan sakin sakin oku ne yapıcan görev sonucta.boshayallersmile..şimdiden bol şanslar..:Saruboceq:

meraba cnm samsunda hangi okulda görev yapıyorsun cnm,ne öğretmenisin acaba.

ahh kıyamam ben sana evet yaaa nele o hamiş kadına strsli işmi verilir...:olmaz:
neyse stres yapmadan sakin sakin oku ne yapıcan görev sonucta.boshayallersmile..şimdiden bol şanslar..:Saruboceq:

Evet canım ya sorma çocuğumu düşüttürüvercekler zorla:))
Napalım Allah'ım yardım etsinde bir çırpıda okuyımda bitsin inşallah..
Çok sağol canım benim Allah razı olsun...

İyiyiz canım çok şükür ne olsun! Ben de yarının heyecanı var şimdiden off konuşma yapıcam okuldaakannehir
Siz nasılsınız bebişle bakalım?
Canım ya heycanını anlayabiliyorum. küçük çocuklar utanırda sahnede unutuverirler ya. bi öğretmen olarak sen bunu yaşiıosan onlarınkide çok doğalmış be ehehe :1:
benim bebiş iyi. haftaya doktorla randevumuz var. eşimin gördüğü pipiyi doktorumuzda görebilicek mi bakalım eheheeh. senin minik nasıl. ya bu arada belle nerede. ne zamandır göremiyorum?
hoşgeldinn canımmm..sağol ben kendi adıma iyiyim cok şükür...sen nasılsınn..
Hoşbuldum canım. iyiyim çok şükür. bugün evimi temizledim miss gibi oldu keyfim yerine geldi.

senin sayılı günün kalmışopuyorumnanaktan inşallah yeni bi bebiş katılıcak:lepi:

Canım ya heycanını anlayabiliyorum. küçük çocuklar utanırda sahnede unutuverirler ya. bi öğretmen olarak sen bunu yaşiıosan onlarınkide çok doğalmış be ehehe :1:
benim bebiş iyi. haftaya doktorla randevumuz var. eşimin gördüğü pipiyi doktorumuzda görebilicek mi bakalım eheheeh. senin minik nasıl. ya bu arada belle nerede. ne zamandır göremiyorum?

Hoşbuldum canım. iyiyim çok şükür. bugün evimi temizledim miss gibi oldu keyfim yerine geldi.

senin sayılı günün kalmışopuyorumnanaktan inşallah yeni bi bebiş katılıcak:lepi:

Ayy yok canım çocuklar benim aksime o kadar rahatlarki görmelisin.Ben onlardan beterimkaydirigubbakcemile3
Hadi bakalım canım ben de heyecanla bekliyorum senin adına dilerim gönlünüze göre olur bebişinizin cinsiyeti.Erkekler bence görmek istediklerini göruolar ama belkide görmustur adamcağızkaydirigubbakcemile3
Bellenin çok fazla mide bulantısı var bu aralar.Bir de yakın zamanda grip de oldu ama çok şükür ki o geçti.Ama dediğim gibi midesi çok kötü rahat vermiyor o da giremiyor sanırım.Ama dün burdaydı sanırım ara ara iyi oldukça geliyor.Bebişi iyi onunda maşallah kocaman oldu;kalbide pıt pıt atıyor:nazar:

güle güle kirlen o zaman diyeyim..bayanssulusmileayy azın ballar börekler yesin inş.:lepi:.inşallah canım yaaa benimde bebişim katılsın artık aramıza...:Saruboceq:
selam kizlarr,ben yokken kimler gelmis ne sohbetler etmis.kacirmisimÇok üzgünüm çoook

selam canımm hoşgeldinnnn valla herkeşler geldi gitti..sen nerdesin bakalım..opuyorumnanaktan

selam canımm hoşgeldinnnn valla herkeşler geldi gitti..sen nerdesin bakalım..opuyorumnanaktan[/QUOTE]

sagol canim .bende disari isleri falan ugrasiyorduma.s..bittim yorgunluktan.sen nasilsin

sagol canim .bende disari isleri falan ugrasiyorduma.s..bittim yorgunluktan.sen nasilsin

kolay gelsinnn hamiş halinle ne işi bu böyle dikkat et ağır işler yapma..
bende iyiyim yemekti filan derken işleri bitirdim şimdide burdayım herzamanki gibi..

Ayy yok canım çocuklar benim aksime o kadar rahatlarki görmelisin.Ben onlardan beterimkaydirigubbakcemile3
Hadi bakalım canım ben de heyecanla bekliyorum senin adına dilerim gönlünüze göre olur bebişinizin cinsiyeti.Erkekler bence görmek istediklerini göruolar ama belkide görmustur adamcağızkaydirigubbakcemile3
Bellenin çok fazla mide bulantısı var bu aralar.Bir de yakın zamanda grip de oldu ama çok şükür ki o geçti.Ama dediğim gibi midesi çok kötü rahat vermiyor o da giremiyor sanırım.Ama dün burdaydı sanırım ara ara iyi oldukça geliyor.Bebişi iyi onunda maşallah kocaman oldu;kalbide pıt pıt atıyor:nazar:

dikkat et heyecan yapma. bol şanslar :)

belle'nin iyi olmasına sevindim. göremeyince merak ettim.kaydirigubbakcemile5

Back
X