beş saat demek istedim
ayy evet ya bende az önce okudum bu haberi
yazık ya sağuktan kolları ve bacakları mosmor olmuş

neyseki sağlık durumu iyiymiş

böyle haberler okuyunca acayip sinirleniyorum bu nasıl bir vicdandır inanılır gibi değil ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beş saat demek istedim
ayy evet ya bende az önce okudum bu haberi
yazık ya sağuktan kolları ve bacakları mosmor olmuş
neyseki sağlık durumu iyiymiş
böyle haberler okuyunca acayip sinirleniyorum bu nasıl bir vicdandır inanılır gibi değil ya![]()
iyiym bende hamdolsunn..eşimi görünce o moralle bikaç idare ediyorumm..hafta sonuna doğru girerim bunalıma..iyiyim elifcımmmm göbüşümu ve kendımı buyutuyorummm.. hafta sonu benım de ıkı gun mısafırlerım vardı vakıt buldukça gırıp yazdım ama kımsecıkler yoktu doğal olarakkk (yoğun değildik yanı ) bugun de dınlenıorummm bırazzz...
sen nasılsınn? eşin gelmişşş ohh negusellll![]()
offff kıçımın üstüne oturamıyorum ya
afedersiniz çok fena kabızlık yaşıyorum sanırım birde basur oldu bende ya
3 gündür bu ağrı beni mahvetti wc ye gitmye korkar oldum napıcam bilemiyorum![]()
amin canımmm
allahım sana da nasip etsin en kısa zamanda bu duyguyu..
dün doktorum bütün ev işlerini, pazarı falan herşeyi yasakladı bana..gerekirse yemek bile yapmıcakmışımistirahat ediceksin dedi ,kan sulandırıcı iğne verdi, hergün onu atıcak kociş
bi de dün bayıldım ben muayenehane de
( kontrolüm bittikten sonra,ayağa kalkınca düşüverdim
o yüzden herşey yasak artık bana
![]()
iyiym bende hamdolsunn..eşimi görünce o moralle bikaç idare ediyorumm..hafta sonuna doğru girerim bunalıma..
Canımbenimmm..çok geçmiş olsunn.kabızlığa sabahları kuru kayısı iyi geliyormuşş..bide ılık sütt..denedinmi hiç??
Canım benim..çok sağoll..allah razı olsunn..rabbim aşatacak inanıyorumm..biliyorummm...
Yakın zamandaa... Inşallahh..
çok geçmiş olsunn..dikkat edeceksinn yapılacak bişey yokk..kolay değil canım..bir değil iki değill.üç tane can taşıyosun içinde..müthişi birşeyy bu..bırak yemeği...temizliği..hele temizlik sakınnnn yapmıyosunnn...
Bu arada hafta sonu kontes yazmış..gören oldumu bilmiyorumm..iyiymiş..![]()
canım sen ne alacaksın bebek oadsı mııı , karyolası mıı? nasıl bır şeyler düşünüyorsunn azcık fıkır verırım sana ıstersennn hazırlık hususundaaa :13:
iyiym bende hamdolsunn..eşimi görünce o moralle bikaç idare ediyorumm..hafta sonuna doğru girerim bunalıma..
canımbenimmm..çok geçmiş olsunn.kabızlığa sabahları kuru kayısı iyi geliyormuşş..bide ılık sütt..denedinmi hiç??
çok saol canım
her sabah ılık süt içiyorum ama kuru kayısıyıda denicem umarım işe yarar![]()
vallaha canım ilk etapta oda almayı düşünmüyorum
çocuk odasında şu an babasının bekarlıktan kalma genç odası var hemde yeni almıştı zaten
o yüzden sadece güzel kullanışlı bir beşik alırım ama hiç bakınamadım daha
zaten kiradayım inş kendi evime geçersem güzel bir oda yaparım buda üç beş seneyi bulur![]()
sanırım artık bende bir anne adayıyım
bugün kesinleşecek
bebişim için dua istiyorum
lütfen ona ihtiyacım var
sanırım artık bende bir anne adayıyım
bugün kesinleşecek
bebişim için dua istiyorum
lütfen ona ihtiyacım var
hoşbulduk cnm
meslektaşız
şimdi öğle molasındayız bizde
kızlar geçen sene bu topikte çok takıldım. hayatım olmuştu adeta. şuan 2 buçuk aylık kızım var. rabbim herkeze nasip etsin.