• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ayy evet ya bende az önce okudum bu haberi
yazık ya sağuktan kolları ve bacakları mosmor olmuş:50:
neyseki sağlık durumu iyiymiş:nazar:
böyle haberler okuyunca acayip sinirleniyorum bu nasıl bir vicdandır inanılır gibi değil ya:19:

canım sen ne alacaksın bebek oadsı mııı , karyolası mıı? nasıl bır şeyler düşünüyorsunn azcık fıkır verırım sana ıstersennn hazırlık hususundaaa :13:

iyiyim elifcımmmm göbüşümu ve kendımı buyutuyorummm.. hafta sonu benım de ıkı gun mısafırlerım vardı vakıt buldukça gırıp yazdım ama kımsecıkler yoktu doğal olarakkk (yoğun değildik yanı ) bugun de dınlenıorummm bırazzz...

sen nasılsınn? eşin gelmişşş ohh negusellll :16:
iyiym bende hamdolsunn..eşimi görünce o moralle bikaç idare ediyorumm..hafta sonuna doğru girerim bunalıma.. :1:

offff kıçımın üstüne oturamıyorum ya:43:
afedersiniz çok fena kabızlık yaşıyorum sanırım birde basur oldu bende ya:25:
3 gündür bu ağrı beni mahvetti wc ye gitmye korkar oldum napıcam bilemiyorum :50:

canımbenimmm..çok geçmiş olsunn.kabızlığa sabahları kuru kayısı iyi geliyormuşş..bide ılık sütt..denedinmi hiç??
amin canımmm
allahım sana da nasip etsin en kısa zamanda bu duyguyu..

canım benim..çok sağoll..Allah razı olsunn..Rabbim aşatacak inanıyorumm..biliyorummm...
yakın zamandaa... inşallahh..

dün doktorum bütün ev işlerini, pazarı falan herşeyi yasakladı bana..gerekirse yemek bile yapmıcakmışım :5: istirahat ediceksin dedi ,kan sulandırıcı iğne verdi, hergün onu atıcak kociş:5: bi de dün bayıldım ben muayenehane de:(( kontrolüm bittikten sonra,ayağa kalkınca düşüverdim :( o yüzden herşey yasak artık bana:5:

çok geçmiş olsunn..dikkat edeceksinn yapılacak bişey yokk..kolay değil canım..bir değil iki değill.üç tane can taşıyosun içinde..müthişi birşeyy bu..bırak yemeği...temizliği..hele temizlik sakınnnn yapmıyosunnn... :20:

bu arada hafta sonu kontes yazmış..gören oldumu bilmiyorumm..iyiymiş.. :32:

iyiym bende hamdolsunn..eşimi görünce o moralle bikaç idare ediyorumm..hafta sonuna doğru girerim bunalıma.. :1:

Canımbenimmm..çok geçmiş olsunn.kabızlığa sabahları kuru kayısı iyi geliyormuşş..bide ılık sütt..denedinmi hiç??

Canım benim..çok sağoll..allah razı olsunn..rabbim aşatacak inanıyorumm..biliyorummm...
Yakın zamandaa... Inşallahh..

çok geçmiş olsunn..dikkat edeceksinn yapılacak bişey yokk..kolay değil canım..bir değil iki değill.üç tane can taşıyosun içinde..müthişi birşeyy bu..bırak yemeği...temizliği..hele temizlik sakınnnn yapmıyosunnn... :20:

Bu arada hafta sonu kontes yazmış..gören oldumu bilmiyorumm..iyiymiş.. :32:

:29: :29: :29:

canım sen ne alacaksın bebek oadsı mııı , karyolası mıı? nasıl bır şeyler düşünüyorsunn azcık fıkır verırım sana ıstersennn hazırlık hususundaaa :13:

vallaha canım ilk etapta oda almayı düşünmüyorum:50:
çocuk odasında şu an babasının bekarlıktan kalma genç odası var hemde yeni almıştı zaten
o yüzden sadece güzel kullanışlı bir beşik alırım ama hiç bakınamadım daha
zaten kiradayım inş kendi evime geçersem güzel bir oda yaparım buda üç beş seneyi bulur:19:

canımbenimmm..çok geçmiş olsunn.kabızlığa sabahları kuru kayısı iyi geliyormuşş..bide ılık sütt..denedinmi hiç??

çok saol canım
her sabah ılık süt içiyorum ama kuru kayısıyıda denicem umarım işe yarar :25:

vallaha canım ilk etapta oda almayı düşünmüyorum:50:
çocuk odasında şu an babasının bekarlıktan kalma genç odası var hemde yeni almıştı zaten
o yüzden sadece güzel kullanışlı bir beşik alırım ama hiç bakınamadım daha
zaten kiradayım inş kendi evime geçersem güzel bir oda yaparım buda üç beş seneyi bulur:19:

hımmm anladım hayatımmmm

tmm beşik konusunda o zaman buyuyebılen almana gerek yok çnku ılerde oda yaparım dıyorsunnnn ...ıkea , çilek mobılyaa , kraftt ,belis gusel modeller var gerçktennn :13:

sanırım artık bende bir anne adayıyım
bugün kesinleşecek
bebişim için dua istiyorum
lütfen ona ihtiyacım var

İnşallah Kasım ayı hepimize mutlu haberleri getirir! Ben de bu ay çok ümitliyim. Ama tabi sonucu almaya daha 15 gün var. :1: İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz...:3:

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

:52:Günü Geçen Arkadaşlarımız :62:

hatunsultan..............................29 EKİM Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
cerenankara.............................29 EKİM Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
yelizcem...................................30 EKİM Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Seliz..........................................31 EKİM Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

GamzeliKiz.............................9 KASIM
pembedana............................9 KASIM
nurum84................................13 KASIM
emos9835..............................22 KASIM
aysglbrkn..............................27 KASIM
oglak75.................................28 KASIM

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK-OCAK-ŞUBAT-MART :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss // ALeNAM ---tinkerbell09---Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor // berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya // captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
su06 --SariLale--zonox

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle

EKİM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
Hilmi_ve_Fatma--mercan.a--Yildiz10--yaren0144--??

Destekçi Annelerimiz :nazar:
BenIpek
--sevtapduzyol

:emir_bebek:HOŞGELDİN BEBEK:emir_bebek:

kontes26:71: 17.08.2010(Ecmel ve Elvin bebekler dünyaya gözlerini açtı):nazar:
tinkerbell09:71: 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı):nazar:
e_pack:71: 27.09.2010 (Nilsu bebek dünyaya gözlerini açtı):nazar:
aydemet:71: 18.10.2010 (Mert bebek dünyaya gözlerini açtı):nazar:
zehsel:71: 24.10.2010 (Rüzgar bebek dünyaya gözlerini açtı):nazar:

hoşbulduk cnm
meslektaşız
şimdi öğle molasındayız bizde

ne gusel hayatımmmm evet meslektaşız ama ben heyet raporluyum şuan daa

doğumdan sonrada ucretsız ızne ayrılmayı düşünüyorummmm bu yılın yandı gbı bır şey olacak bakalımmm doğumu ıst da düşünduğumuz ıçın boyle olduuu ama hayırlısı olsun dıyorummm ben halımden memnunumm bebişim içinn her şeye değerrr :29: sen nerede görevdesınn .. ben baybruttayımm

kızlar geçen sene bu topikte çok takıldım. hayatım olmuştu adeta. şuan 2 buçuk aylık kızım var. rabbim herkeze nasip etsin.

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

:52:Günü Geçen Arkadaşlarımız :62:

cerenankara.............................29 EKİM Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
yelizcem...................................30 EKİM Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Seliz..........................................31 EKİM Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

GamzeliKiz.............................9 KASIM
pembedana............................9 KASIM
nurum84................................13 KASIM
emos9835..............................22 KASIM
aysglbrkn..............................27 KASIM
oglak75.................................28 KASIM
hatunsultan.............................3 ARALIK
:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK-OCAK-ŞUBAT-MART :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss // ALeNAM ---tinkerbell09---Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor // berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya // captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
su06 --SariLale--zonox

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle

EKİM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
Hilmi_ve_Fatma--mercan.a--Yildiz10--yaren0144--??

Destekçi Annelerimiz :nazar:
BenIpek
--sevtapduzyol

:emir_bebek:HOŞGELDİN BEBEK:emir_bebek:

kontes26:71: 17.08.2010(Ecmel ve Elvin bebekler dünyaya gözlerini açtı):nazar:
tinkerbell09:71: 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı):nazar:
e_pack:71: 27.09.2010 (Nilsu bebek dünyaya gözlerini açtı):nazar:
aydemet:71: 18.10.2010 (Mert bebek dünyaya gözlerini açtı):nazar:
zehsel:71: 24.10.2010 (Rüzgar bebek dünyaya gözlerini açtı):nazar:

Son düzenleme:
Back
X