hoşgeldin tatlım
nasılsın herşey yolunda mı
nasıl gidiyo hamilelik![]()
Hoşbuldum cancazımmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin tatlım
nasılsın herşey yolunda mı
nasıl gidiyo hamilelik![]()
slm canım hoşgeldiin![]()
sen girmeden nasıl durdun![]()
![]()
hoş geldin topiğimizin sultanı en kuduruğu ama ben sana bişi sölim ameliyattan sonra herüfe 15 -20 gün yaklaşamayacaksın bak ona göre
hooş geldin canım![]()
valla fatoşa geçen hafta kız gibi demş dr...hayırlısı olsunn..sağlıklı olsunn..
benim hamişlik devam etseydi bende sizinle ayın heyecanı yaşıyor olacaktım bugünlerdee...nasip değilmişş..ne diyelimm..(
insan merak eder..etmezmii..ona göre şimdiden alırsın bişeylerr.insan cinsiyeti bilmeden pek bişey alamıyor sanırımm... hadi bakalımm.yarını 4 gözle bekliyoruzzzz....![]()
ay_she+, cerenankara, karaguuul, SariLale+, SeKeR_NaNe+, su06+, yaren0144, Yavyum+, yelizcem, Yildiz10+
Kızlaaaaaaaaaarrrrrr Şeronuz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiçok ösledim ben sizi hani öpücüklerim
![]()
Ay inşallah sucum yaaa![]()
hoş geldin topiğimizin sultanı en kuduruğu ama ben sana bişi sölim ameliyattan sonra herüfe 15 -20 gün yaklaşamayacaksın bak ona göre![]()
Hoşbuldum cancazımmmherşey yolunda çok şükür ama tembellik var ya evde ben iyice tembel oldum bayram temizliği yapamıyorum
![]()
sen nasılsın kızımız iyimi
![]()
sen merak etme şeronuz o 20 günün acısını yasak kalkınca günde 20 postayla çıkarır şekerim![]()
![]()
![]()
bence tadını çıkart evde olmanın
bayram temizliği için yardımcı olacak biri yok mu
kendini bence yormasan iyi olur
bende kızımda iyiyiz çok şükür![]()
ay_she+, cerenankara, karaguuul, SariLale+, SeKeR_NaNe+, su06+, yaren0144, Yavyum+, yelizcem, Yildiz10+
Kızlaaaaaaaaaarrrrrr Şeronuz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiçok ösledim ben sizi hani öpücüklerim
![]()
slm gusellerımmmm ben uykudan uyanıp kocaman bır baş ağrısıyla geldımmmmm
saol bitanem allahım hepimizinkini sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin bugün rüyamda ikizlerim olmuştu bi kız bi erkek bende banyo yaptırıyordum ay kıyamıyordum annelik çok değişik bişeymiş
Canımmmm seni tekrar tebrik edim denk gelemedik Çooook Sevindim duydugumda Allah tamamına erdirip saglıkla kucagına almayı nasip etsin İnşAllah
Sen merak etme Şeronuz o 20 günün acısını yasak kalkınca günde 20 defayla çıkarır şekerim![]()
![]()
![]()
yıldızcımm çok sevındım allah tamamına erdırsın ınş. haftaya kalp atışlarını da duyarsın canım benımmm![]()
Kıııızzzlaaaaaaaarrrr pre~seed im geldi yaşasıııııııııııııınnnnnbu arada biz kocişle son zamanlarda bi yakınımızın anlattıklarından sonra varikosel mi var acaba diye şüphelendik, kocişimin içine kurt düştü şu yumurtlama dönemini atlatır atlatmaz ürologa gidecek eğer varikosel varsa hemen ameliyatını olacak
sonra daaaaaaaaa gelsin bebikleeeeeeeeeeeeerrrrr
![]()
valla yaa sormaaa ne kapak olur ama![]()
![]()
![]()
evet canım keseyi gördük ya bilmiyorum tesadüf karşılaştık ve o önce girdi o çıkarken ben girdim ve doktor öyle söyledi bende sordum oda daha önce hiç gelmedi kontrollere dedi
canım benim evet üçümüz peşpeşeydik benim de hep aklıma geliyor
inşallah bundan sonraki meleğin sağlıkla doğar sağlıkla büyür canım benim..amin..
evet canım insan bişeler almak istiyor ufak tefek e bilmeden de alamıyosun
ara renkler var ama onlardan da nereye kadar alıcan :) bakalım inş gösterirse yarına öğreniriz..hayırlısı canım![]()
Sen merak etme Şeronuz o 20 günün acısını yasak kalkınca günde 20 postayla çıkarır şekerim![]()
![]()
![]()
yıldızcımm çok sevındım allah tamamına erdırsın ınş. haftaya kalp atışlarını da duyarsın canım benımmm![]()
![]()
Kıııızzzlaaaaaaaarrrr pre~seed im geldi yaşasıııııııııııııınnnnnbu arada biz kocişle son zamanlarda bi yakınımızın anlattıklarından sonra varikosel mi var acaba diye şüphelendik, kocişimin içine kurt düştü şu yumurtlama dönemini atlatır atlatmaz ürologa gidecek eğer varikosel varsa hemen ameliyatını olacak
sonra daaaaaaaaa gelsin bebikleeeeeeeeeeeeerrrrr
![]()
hoşgeldin canım geçmiş olsun![]()
saol bitanem allahım hepimizinkini sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin bugün rüyamda ikizlerim olmuştu bi kız bi erkek bende banyo yaptırıyordum ay kıyamıyordum annelik çok değişik bişeymiş