Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında gelenek ve göreneklerimiz örf ve adetlerimiz aile düzeni ve insan ilişkileri için düzenlenmiş. bozuk aile düzeni olan insanlar birlikte yaşamayı tercih eder.( bozuk derken= aile ortamı; anne- baba ayrı sorunlu aileler ) düzgün bir ailesi olan insanlar tercih etmez bana göre. anne babası birbirini .çok seven saygılı ve sevgiyle büyümüş aileler tercih etmez ... karşıdırlar ....bozuk amerikan kültürü gençliği esir aldı. malesef bir anlık mutluk için gayri meşru ilişkileri tercih ediyorlar.
Dün 21:31
BU nasıl bir bakış açısıdır benmi yanlış okuyorum yoksaa doğrumu anlıyorummm
ağzım açık kaldı siz neden bahsediyosunuz arkadaşım anne baba sorunlu insan saçmalamayın her şey insanın içindedir
siz çok düzgün ailelerin çocuklarının ne durumda oludğunu biliyormusunuz benimde sorunlu bi ailem vardı ama kimseyle birlikte yaşamadımm sevdiğim adamla evlendimm
ama biliyorum ki çok saygılı sevgili ailelerde bile gençler gereğini yapıyor yeterki içinde olsun
özellikle içinde bulunduğum meslekte bizler neler le karşılaşıyoruzz ay okurken çıldıracam şimdi bozuk ailelerde amerikan kültürü almış başını gidiyormuş
hayır tv kanalları çoğalıp televizyonlarda bu ilişkiler meşrulaştığından beri onun kardeşiyle diğrinin yatması birlikte olmalar doğal gösterilmeye başladığından beri herşey değişti bunu ailelere bırakarak onları suçlayamazsınız böyle düz bir mantık yok ya
sorunlu ailelerde namus anlayışı yokmudur hanım efendi belki biraz sert yazdım kesinlikle düşüncelerinize katılmıyorumm daha çok şey yazacaktım ama yuttum hepsini çok sinirlendim çünkü
citoll ortalığı bulandırma kıss
nilberacığım çok güzel bir yazı emeğine sağlık hayatımkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
ben karşıyım. benim karşı olmam sadece beni ilgilendirir. aile olmak kavramını benimsemiş insanlar böyle bir yaşamı tercih etmezler... . siz doğru yolu seçmişiniz ne güzel bir aile kurmuşunuz... benim anlatmak istediğimi yanlış anlamışız olucaksınız ki kızmışınız.hakketen benim de azm açık kaldı.. ne anladınız çok merak ettim. bir kere bu yazıyı kendi üzerinize neden aldınzı... siz sıkıntılı büyümüş olabilirsiniz.. bu sizi aile kurmak için etkilememiş...
siz neden üzerinize alındınız ki? ben kimsenin ailesine karşı yorum yazmadım ki! birbirine tanımak kısa süre de aynı evde yaşamak sonra anlaşamazlarsa çantasına eline alıp gitmek bana göre yanlış... aynı evi paylaşan insanlar için dedim... oooo siz almış konuyu nereye getirmişsiniz... bozuk amerikan kültürü işde. onlar bize benimsetmedi dizilerden filmlerden....
sorunlu bir ailesi olan kişiler aile kurmak istemezler. sorun yaşadıkları için ... aile içindeki anlaşmazlık ve kavga mutsuzluk olduğu ... aynı şeyi yaşamamak için... o yüzden dedim. o gün için içimden o fikirler geçti o yüzden yazdım.
avrupai işler bunlar bütün değerlerimizi kaybediyoruz zaten aile denilen yapı da biticek bu gidişle bizler asla avrupalılar gibi olamayız olmamalıyız da özenmeyelim canım şöyle şeylere
aslında gelenek ve göreneklerimiz örf ve adetlerimiz aile düzeni ve insan ilişkileri için düzenlenmiş. bozuk aile düzeni olan insanlar birlikte yaşamayı tercih eder.( bozuk derken= aile ortamı; anne- baba ayrı sorunlu aileler yada yanlış anlaşılmaya olmasın aile kurmaktan korkanlar için) düzgün bir ailesi olan insanlar tercih etmez bana göre. anne babası birbirini .çok seven saygılı ve sevgiyle büyümüş aileler tercih etmez ... karşıdırlar ....bozuk amerikan kültürü gençliği esir aldı. malesef bir anlık mutluk için gayri meşru ilişkileri tercih ediyorlar.