Birlikte yatırmayın

Dayım olacak mahluk onlara kalmaya gittigimizde valizimden kilotlarimi calip burada anlatamadigim iğrenç şeyler yapardı.iç camasirlarimin uzerinde spermler bulurdum.O zaman cok daha kucuktum (7-8yas)ne oldugunu anlamlandiramiyordum.kimseye anlatamadim. Dayim 35-40 yaslarindaydi ve bekardi.O gece ben yeğenimle şurada yativeririm dedi. Herkes tamam dedi, ben kitlendim kaldim.Bu detaylar için özür dilerim

Son düzenleme:
Dayım olacak mahluk onlara kalmaya gittigimizde valizimden kilotlarimi calip burada anlatamadigim iğrenç şeyler yapardı.iç camasirlarimin uzerinde spermler bulurdum.O zaman cok daha kucuktum (7-8yas)ne oldugunu anlamlandiramiyordum.kimseye anlatamadim. Dayim 40 yaslarindaydi ve bekardi.O gece ben yeğenimle şurada yativeririm dedi. Herkes tamam dedi, ben kitlendim kaldim.Bu detaylar için özür dilerim
hiç evlenmedi mi sonra? belki de böyle bir sapkınlığı vardı, kendi yaşıtlarına ilgi duymadı ondan

Dayım olacak mahluk onlara kalmaya gittigimizde valizimden kilotlarimi calip burada anlatamadigim iğrenç şeyler yapardı.iç camasirlarimin uzerinde spermler bulurdum.O zaman cok daha kucuktum (7-8yas)ne oldugunu anlamlandiramiyordum.kimseye anlatamadim. Dayim 35-40 yaslarindaydi ve bekardi.O gece ben yeğenimle şurada yativeririm dedi. Herkes tamam dedi, ben kitlendim kaldim.Bu detaylar için özür dilerim
Siz niye Özür diliyorsunuz ki?
Nasıl rahat hissedecekseniz onları söyleyin.

Kimseyle paylaştınız mı bilmiyorum ama yardım almanın faydası olabilir.

unutulmuyor malesef ben yatırılmadığım halde dayımın tacizine uğradım 13 yaşındayken yıllar sonra öğrendim ki kuzenimi de aynı şekilde sıkıştırmış konuyu gördüm yine elim ayağım kesildi.

Of ne diyim ki. Bence pedofiller idam edilsin. Topluma zarardan başka bir şey verdikleri yok. Bir de yurtdışında teşhir ediliyor bunlar. Biz çocuğumuzun servis şoförünün ne olduğunu bile bilmiyoruz...

Yani bayan olupta böyle iğrenç anısı olmayan yok ne yazık ki .
kimin bu şekilde kiminin farklı. ..

Bunlara dikkat edelim ve en önemlisi çocuklarımızla iletişimde olalım böyle bir şeyle karsilastiklarinda tek başlarına mücadele etmek zorunda hissetmesinler ilk bize annelere koşup anlatsinlar. .
Nasıl anlatacağız ki benimde kötü bir tecrübem olmuştu tek bir sahne kaldı aklımda ve çok korkuyorum insanlardan

Aman çocuklarimıza bu konularda dikkat edelim sizler yaşamışsıniz evlatlarinizi evlatlarımızı sakınalim

Ben eşime dahi başkasinın kız çocugunu kucagina alip sevme derim çünkü benimde kızım olsa yakinimda olsa bi erkegin kucaginda oturmasını istemem.kimsenin kötu oldugundan degil her şey duyuyoruz.sınirini koymak için böyle yetişmesi gerekir bana göre.

Konuyu açıp açmamakta çok kararsizdim. Kolay bir şey değil benim için. Ama insanlar bilinçlensin istiyorum.Çocukken (10-12 yas) evde gece yatacak yer yok diye dayimla birlikte yatirildim ve tacize ugradim. Çogu gece kabus goruyorum.Beni buz gibi duvara sıkıştırıyor...Rüyamda ağlıyorum.Lütfen cocuklarinizi akraba, yaşıt vs kimseyle yatirmayin.Bu hayatta en önemli prensibiniz olsun. Iyi niyetle teklif eden bile olsa kabul etmeyin.Sevgilerimle
Dayıyla dağdolan amcayla bir bağ dolanma diye bir söz vardı.Nasıl bir zihniyet bir insan bunun hesabını nasıl verir.Bu adamla görüşüyor musun hiç mi yüzü utanmıyor?

Bende ilkokul çağında hem komşumuz hemde okul arkadaşımın evinde kalmıştım. Arkadaşımın üvey ailesi idi...evde babasi içki içiyordu ve kızını banyoda yıkadı beni yıkadımı onu hatırlamıyorum ama gece ben arkadaşımın annesiyle aynı odada yattım ve bu adam girdi içeri...karnın ağrımıstir aç ovalayim dedi ve açtı...o an ben ağlamaya başladım eve götürün beni diye. Bana kızdılar bu saatte götürmeyiz diye. Neyse bu sefer arkadaşımda bizim odaya geldi yattı ve ben uyurmuyum bekliyorum tetikte. Bu sefer yine uyudum sandılar kadın kalktı adama uyudu dedi ve adam yine girdi içeri ben tabi çığlık ama tuvalete kalktık diye kandırmaya çalıştılar. Gecenin bir yarısı ben ağlıyorum. Başka odaya geçtim arkadaşımla ve arkadan kapıyı kitledim. Sabaha kadar uyumadim ve sabah erkenden kalkıp gitmek istediğimi söyledim. Adam yoktu evde ve kapıyı kitledi gitti seni göndermeyiz dediler. Valla gidecem diye ağladım yıktım ortalığı ve parayla kandırmaya çalıştılar. Pazar günüydü denize götüreceklerdi beni birde...neyse kapıyı açtı ben hemen eve kaçtım. Annemler uyuyorlardi daha hemen girdim yattim. Iki saat sonra geldi arkadaşım hadi denize gidiyoz diye gelmem ben dedim ve aksama kadar uyudum. O sapık iktidarsizdi ve evlerinin damından düşüp öldü. Kızıni yıllarca taciz etti ve üvey annede buna çanak tuttu ve kimbilir daha kimlere tacizde bulundu canı cehenneme...

Bende ilkokul çağında hem komşumuz hemde okul arkadaşımın evinde kalmıştım. Arkadaşımın üvey ailesi idi...evde babasi içki içiyordu ve kızını banyoda yıkadı beni yıkadımı onu hatırlamıyorum ama gece ben arkadaşımın annesiyle aynı odada yattım ve bu adam girdi içeri...karnın ağrımıstir aç ovalayim dedi ve açtı...o an ben ağlamaya başladım eve götürün beni diye. Bana kızdılar bu saatte götürmeyiz diye. Neyse bu sefer arkadaşımda bizim odaya geldi yattı ve ben uyurmuyum bekliyorum tetikte. Bu sefer yine uyudum sandılar kadın kalktı adama uyudu dedi ve adam yine girdi içeri ben tabi çığlık ama tuvalete kalktık diye kandırmaya çalıştılar. Gecenin bir yarısı ben ağlıyorum. Başka odaya geçtim arkadaşımla ve arkadan kapıyı kitledim. Sabaha kadar uyumadim ve sabah erkenden kalkıp gitmek istediğimi söyledim. Adam yoktu evde ve kapıyı kitledi gitti seni göndermeyiz dediler. Valla gidecem diye ağladım yıktım ortalığı ve parayla kandırmaya çalıştılar. Pazar günüydü denize götüreceklerdi beni birde...neyse kapıyı açtı ben hemen eve kaçtım. Annemler uyuyorlardi daha hemen girdim yattim. Iki saat sonra geldi arkadaşım hadi denize gidiyoz diye gelmem ben dedim ve aksama kadar uyudum. O sapık iktidarsizdi ve evlerinin damından düşüp öldü. Kızıni yıllarca taciz etti ve üvey annede buna çanak tuttu ve kimbilir daha kimlere tacizde bulundu canı cehenneme...
Of:(

Böyle bir anım yok ama bilincindeyim çok şükür.
En hassas olduğum konulardan biridir.

Size de çok geçmiş olsun....
O tür yaratıkları da Allah kahretsin, süründürsün dilerim.

Adam iktidarsız olmasaydi neler yapardı kimbilir. Rabbim yüzümüze baktı ve arkadaşım için çok travmatik bir hayattı. Tabi büyükler konuşurdu adamın böyle olduğunu o yüzden evlatlık almışlardı arkadaşımı. Bu kız ilkokul bittiğinde gelmemisti okula ve kısa bir süre sonra kaçtı bir oğlana. Yıllar sonra tekrar bizim mahalleye taşındı iki çocuğu vardı. Kocasida pis fantazileri olan biriymiş hep anlatti sonra sevgili yaptı kendine ve ben duyunca görüşmedim bidaha. Kisa bir zaman sonrada evden kaçtı çocuklarını bırakıp en son bir kötü yerde çalışıyor diye duyduk ama ne kadar doğru bilemem. Onu bu duruma getirenler utansın ne diyelim. Ben bu olaydan pek etkilenmedim çünkü kendimi korudum çok şükür biraz cadilik vardır bende. Kapıyı acmasalardi kesin camı kiracaktim yine kaçaçaktım ordan.

Bu tarz konularda hiç dikkat etmedi annemler yeri geldi kuzenle de yattık yeri geldi arkadaşlarımın evine yatıya da gittim.cok şükür başıma böyle birsey gelmedi ama olabilirdi de.o yüzden sizin gibi kişilerin uyarıları gerçekten önemli.boyle seyleri duya duya daha dikkatliyim bu konularda.ben de kizim ve oğlum konusunda hassas davranmaya çalışıyorum ama ayarı o kadar önemli ki.paranoyak olmak da istemem.of çok zor iş.allah kimsenin başına vermesin.allah yardımcın olsun dayini görmek de zorundasın belki ne kadar zordur

Ya nasil ya adam kizini taciz ediyor anne gozmu yumuyor:KK57: aman allahimm
Peki siz kac yasindaydiniz eve gelince anlattinizmi annenize.allah vermis belasi kopeginn gebersin boyle sapiklar.o kadinda gebersinn:sopa:

Adam iktidarsız olmasaydi neler yapardı kimbilir. Rabbim yüzümüze baktı ve arkadaşım için çok travmatik bir hayattı. Tabi büyükler konuşurdu adamın böyle olduğunu o yüzden evlatlık almışlardı arkadaşımı. Bu kız ilkokul bittiğinde gelmemisti okula ve kısa bir süre sonra kaçtı bir oğlana. Yıllar sonra tekrar bizim mahalleye taşındı iki çocuğu vardı. Kocasida pis fantazileri olan biriymiş hep anlatti sonra sevgili yaptı kendine ve ben duyunca görüşmedim bidaha. Kisa bir zaman sonrada evden kaçtı çocuklarını bırakıp en son bir kötü yerde çalışıyor diye duyduk ama ne kadar doğru bilemem. Onu bu duruma getirenler utansın ne diyelim. Ben bu olaydan pek etkilenmedim çünkü kendimi korudum çok şükür biraz cadilik vardır bende. Kapıyı acmasalardi kesin camı kiracaktim yine kaçaçaktım ordan.
Allah korumuş diğer kıza da çok üzüldüm .Allahim kimseyi bu şekilde sinama

Ya nasil ya adam kizini taciz ediyor anne gozmu yumuyor:KK57: aman allahimm
Peki siz kac yasindaydiniz eve gelince anlattinizmi annenize.allah vermis belasi kopeginn gebersin boyle sapiklar.o kadinda gebersinn:KK16:
Ilkokul ya 4 ya 5..evlatlıktı arkadaşım. Kadın en son yaşıyordu adam bu olaydan 2 sene sonra geberdi. Ben kadının çanak tuttuğuna bizzat şahit oldum. Gece 11 gibi bizi bakkala bira aldırmaya gönderdi..saati o kadar net hatirliyorum ki bu saatte babam duysa gebertir dedim hatta. Arkadaşımda hep ben giderim bu saate bira almaya dedi. Banada içimek istedi içmedim ama arkadaşım bildiğin içti. Çok korkuyordu. Kimseye bisey anlatmadım ve evlerine bir daha uğradım bile cok korkmuştum. Babamdan korkardık ondan söylemedim. Çocuk aklı işte.

Ya bilmiyorum çok hassas konu. 2 yaşına yakın kızım var. 14 yaşında da erkek kardeşim. Eline doğdu kızım resmen. İlk 2 ay annemde kaldım doğum yapınca. Aklım almaz böyle şeyi. Kaldı ki evlenmeden önce kardeşimle aynı odadaydık. Gece korkunca abla diye yanıma gelirdi.

Diğer yandan ensest diye acı bir gerçek de var. Bence de konu sahibi haklı yine de... öz babaların bile neler yaptığını okumuyor muyuz gazetelerde... Allah çocuklarımızı korusun...
Kesinlikle hakli . ama dayi bu ya senin canindan kanindan ne bilim insan konduramiyor. Ben cok kucukken televizyonda bi haber cikmisti dıs ulkede bi baba evladi bi odaya kapatmis ve senelerce tecavuz etmis ben ondan cok etkilenmistim. Sonra anne uvey oglunu bulup oglunu iliskiye zorlamis birlikte olmuslar. Bunlara ne kadar inanmak istmesemde malesef boyle parazitler var :( bi kac gundur muge anlida 3.5 yasindaki kizin kacirilip pedofili kurbani olabiliceginden supheleniliyor. 3.5 yasinda ya videolari veriliyor kizin o kadar uzuluyorum kii. İnanamiyorum hangi alcak hangi serefsiz o kizdan zevk alir. Bunlari duydukca insan etrafindaki herkesten tirsar .temkinli davranmakta en guzeli .

Ilkokul ya 4 ya 5..evlatlıktı arkadaşım. Kadın en son yaşıyordu adam bu olaydan 2 sene sonra geberdi. Ben kadının çanak tuttuğuna bizzat şahit oldum. Gece 11 gibi bizi bakkala bira aldırmaya gönderdi..saati o kadar net hatirliyorum ki bu saatte babam duysa gebertir dedim hatta. Arkadaşımda hep ben giderim bu saate bira almaya dedi. Banada içimek istedi içmedim ama arkadaşım bildiğin içti. Çok korkuyordu. Kimseye bisey anlatmadım ve evlerine bir daha uğradım bile cok korkmuştum. Babamdan korkardık ondan söylemedim. Çocuk aklı işte.
Ya yuregim agzimda okudum:KK43:
Birde evlatlik almislar sanki cok bakacaklarmis gibi.kadersizmis kizcagiz.keske soyleseymissinde baban agzini burnunu dagitsaymis adi ser.sizin.okurken cildirdim yeminle.
Cok ucuz atlatmissin basina cok kotu seyler gelebilirmis.demeki cocuklari arkadas evinede gondermemk gerekiyor anneler.
O kadin yasiyorsa nolur git bul suratina tukur adi kadinin:/
Kadinda sapikmis bence bir tur igrenc fantazimiydi bu aralarinda acaba:/ ay uykum kacar yeminle:/

Back
X