Birlikte yatırmayın

YouTube da çocuklar cinsel istismara karsi kendini nasil korumali baslikli bir video var.iyice izleyin ve çocuklariniza anlatın. Lütfen.

araştırılmalı neden oluyor buradaki yanlışlar neler sadece aynı odada uyumakla alakalı değil taciz
gerçi yeterince araştırma değerlendirme vaka inceleme yapılamaz herkesin ailesi bu konuda çok temiz kime sorarsanız bizim ailede olmaz der ve konu kapanır
Sadece bununla sınırlı değil. 6 yaşlarindayken seni gezdirip hoplatayim der omuzlarina alır mahrem yerlerimi ellerdi. Çocuk aklimla beni ellemese keşke daha eglenceli olurdu diye dusunurdum. Özel bolgelerime dokunmamasi gerektigini bilmezdim.Ve dokunduğu zaman vereceğim tepkiyi bile bilemezdim. Tepkisizdim.Sadece kendimi kötü hissederdim. Çocuklariniza mahremiyet eğitimi verin lütfen.

Çocuğunuz kaç yaşında 2 yaşındaki oğluma her alt açmada anlatıyorum ama dokunacaklar diyor yani tabiki erken anlaması için ama sadece anne ve babam açacak altını açarken sildiğimiz için dokunuyoruz istemezsen dokunamayacam.diyorum ama hep ters tepki yinede bilinç altinda olur değil mi artik cok korkuyorum herseyden
benim büyük 5 yaşında. 3 yaşından beri açıkça anlatıyorum, ondan önce iki yaşından itibaren özel bölgelerini söyleyip ellenmez kimse dokunamaz anne babadan başka diyordum.

benim büyük 5 yaşında. 3 yaşından beri açıkça anlatıyorum, ondan önce iki yaşından itibaren özel bölgelerini söyleyip ellenmez kimse dokunamaz anne babadan başka diyordum.
Anladım şimdiden dersekte faydas var allah bütün yavruları korusun

Anksiyete ve panik atak bende de oldu.1 yıl tedavi gördüm. Panik atak gecti ama anksiyetenin hala izleri var.Size de çok büyük geçmiş olsun...

çok tesekkür ederim.zaten tacız vakası olan cok kişi de ne yazıkki anksiyete ve okb var.. :(

Back
X