BirLikte yemeğe çıktınız???

küçücük bir şeyse ekmek parçası filan alırım ne var o benim aşkımmm o benim sakızmı alıp çiğderr yeri gelir ayıp olcak amaaa çiğdenidigimm yemegi ister yaa (ben asla yapamammm)
ama midemi bulandıracak derecedeyse ayyy çok iğrençsin diye cırlardım :))

Silerim canım niye tiksinim kaydirigubbakcemile2
aynı şey benimde başıma gelebilir tiksinde üzülürümbenneyaptımki
alırım peçeteyi güzelce silerim burnunuda sıkarım gülerim:delphin:

ya işaret ederim ya da kendim silerim neden iğreneyim ki birbirini seven iki insan birbirinden iğrenmez zaten evleneceğiz zaten nelerimizi göreceğiz kimbilir hastalık var sağlık var ağzındaki leke hiçbirşey kocam olarak bakıyorum ben ona iğrenmem kesinlikle

ben işaret eder silmesini sağlardım çünkü ben silmeye kalksam izin vermez bana midem bulanır die ama aslında bulanmaz

puhahaha çok komik bi soru delikafadulden ama güzel bi soru
bende senin gibi yapardım şakkıdı

eşim olsa silerim hertürlü de... sewgili olunca birde ilk dönemlerinde flortun boyle bırsey yasasam cok rezıllık yaa.. ne bıleyım.elimin altında selpağım warsa silerdim heralde ama yoksa şuranda kaldı sil derdim agzını gosterıp heheuehehe :D

Derimki yaklaş yamacıma çabukkk :1rolleyes: sonra silerim aşkımın ağzını burnunu :asigim: iğrenilcek ne var insanlık hali Şeniz.. Allah korusun yarın önür gün hastalansa nasıl davranıcaz ne oldum dememeli ne olcam demeli kimse tiksinmesin :dilcikar:

bende tiskinmem ya benım basıma gelseydi? çok gulerdim oda guler neden guluyon yaaa der:)bende böyle bile çok guzelsin derim oda nasıl der ondan sonra çantamdan aynayı çıkarır eline veririm sonrada peçeteylede onu severek tabiki silerdim:))))

karşımda oturuyorsa silmem ben.ne o oyle taaa karşıyamı uzancam:)))dudağının üstünde bişi var sil derim geçerim..yanımda oturuyosa belki silerim belki sildiririm o an ki ruh halime bağlı:)))

Back
X