• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BirLikte yemeğe çıktınız???

aaa,malzeme önüme gelmiş,boş çevirmem asla....
yalıcanmı ,sileyimmi der takılmadan geçmezdim....:jeyyar:

ayrıcada,kesinlikle tiksinmem silerim...:teytey:

Son düzenleme:
derim tabii,ağzını,burnunu sil,yediklerin bulaştı derim yanii
aman beeee... ben sürekli yaparımki,dişinde,gözünde bişey var derim:utangac:
pasaklı değil ama,kendini beğenmesin.arada yapmak lazım.:jeyyar:

anında peçete uzatırım .. ayrıca yarın nolucamız belli olmaz belki eşimiz yatalak olucak altını bile temizzlicek...

Silerim yada silmesi için peçete uzatırım. Kocam sonuçta ne var bunda ama çok iğğğrennççsin diyede söyleyiveririm yüzüne delikafadulden

üff böyle şeylerden çok midem bulanır yaa:(

ama başıma gelmedi değil.geldi ve ağzının kenarını siler misin aşkıııım demiştim:)

gözüme çok tatlı görünür öyle yaaa bebek gibikaydirigubbakcemile3peçeteyi alır silerim ağşunu uuuŞeniz sorarsa da benım mınık bebiğim yemik yemiği yeni öğreniyo diyip gülümserim kaydirigubbakcemile3

ben de çaktırmadan peçeteyle silerdim sanırım. cünki insanlık halidir aynı şey benim de başıma gelebilirdi.onu asla rencide etmem.

yemek bulaşmış diyip peçeteyle silerim. utandırmak istemem olabilir kendisi bilerek atmadıya dışarı:DDD

ıııııııııııııııı, iğrenç, balgamın dudağında kalmış, çabuk sil, midem kalktı derdim:):):)

dudağının üstünde bişi var derim sildiririm nolcak olmadı ben silerim adam rezil olmasın yeterki:)

peçeteyle siler........
onada yemekk vardı derim....
tiksinmem eminim oda aynı şeyi yapardı.......

:dance:

Back
X