...birlikte zayıflıyoruz.....

Mahurbeste

all is well :)
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2012
431
0
96
Aydın
Arkadaşlar amacım şu ki birlikte birbrimize destek olarak zayıflayalım.. Genel kurallar olacak .
Herkes yaptığı ufak tefek kaçamakları dahi itiraf edecek ve yüzleşecek tabii bizde ona destek olacacağız.

Şahsen ben yanımda biri olmadan başladığım bir diyeti devam ettiremiyorum. kaçamaklar birbirini izliyor. sizi yemeğe davet eden arkadaşınıza hayır demeyi , aklınıza gelen kaçamak fikrini bastırmayı öğreneceğiz..

hergün 2 lt su içmeyi alışkanlık haline getireceğiz.. şayet hergün birbirimizi kontrol edip sorgulayacağız.

Ben 2 gündür bir diyetteyim. şu an sadece sıvıyla besleniyorum diyebilirim ve öğle öğünümü nesfitle geçiştiriyorum.. hergün sabah 100 akşam 100 olmak üzere mekik çekme amacım var ama daha başlayamadım .. destekelrinizi bekliyorum .. karşılıklı tabiki.. iktidarlı olan arkdaşları bekliyorum :)

diyeti bozan ceza alır !!! :):) yürüme koşma vs gibi tabii buda birbirimize güven sonucu olack bir şey. =) sevgiler...

Son düzenleme:
haydii bakalım ben varım:15:
ÇITIR Bİ GELECEK İÇİN ELELE!

nasıl bir diyet programı izliceksin peki canım ? ve günde 2 litre su kesin içicez tamam kussakta içicez :)

standart bi listem gittiğim bi diyetisyenim fln yok benim aslında. sağlıklı yaşam adı altında iç dış ve sakatat yağlarımdan kurtulup düzgün sağlıklı bi görünüme kavuşup uzun kaliteli bi yaşam hedefledim.:32:
meselenin özü dikkat etmeye çalışıyorum. uyguladığım kürler var, cips çekirdek fastfood dan uzak karbonhidratı dengeli tüketmeye çalışıyorum.:46::15:
rabbim zeval vermesin, amiinnn:23:

standart bi listem gittiğim bi diyetisyenim fln yok benim aslında. sağlıklı yaşam adı altında iç dış ve sakatat yağlarımdan kurtulup düzgün sağlıklı bi görünüme kavuşup uzun kaliteli bi yaşam hedefledim.:32:
meselenin özü dikkat etmeye çalışıyorum. uyguladığım kürler var, cips çekirdek fastfood dan uzak karbonhidratı dengeli tüketmeye çalışıyorum.:46::15:
rabbim zeval vermesin, amiinnn:23:

amin cümlemize vermesin inş. anladım.. benimde belli bir listem yok şu an tek yaptığım diyet ürünler yemk daha çok sıvı tüketmek ve dediğim gibi evde kendi çapımda bölgesel hareketler yapmak. zaten işi bir düzene oturtturursak düzenli ve kalıcı bir kilo verme sağlayabiliriz..ben kiloluyum 80 kioyum boy 170 rahat bi 15 kilo vermem lazım ve nasıl olck bilmiyorum .birde hızlı oolsun istiyorum . vücüdum hızlı reaksyon versede ben dayanamıyorum ama bu sefer bozmıcam sanırım.. ha bide mate çayı var duymuşsundur baya etkili diyolar ona başlamayı düşünüyorum.. tavsiye ederim

amin cümlemize vermesin inş. anladım.. benimde belli bir listem yok şu an tek yaptığım diyet ürünler yemk daha çok sıvı tüketmek ve dediğim gibi evde kendi çapımda bölgesel hareketler yapmak. zaten işi bir düzene oturtturursak düzenli ve kalıcı bir kilo verme sağlayabiliriz..ben kiloluyum 80 kioyum boy 170 rahat bi 15 kilo vermem lazım ve nasıl olck bilmiyorum .birde hızlı oolsun istiyorum . vücüdum hızlı reaksyon versede ben dayanamıyorum ama bu sefer bozmıcam sanırım.. ha bide mate çayı var duymuşsundur baya etkili diyolar ona başlamayı düşünüyorum.. tavsiye ederim
araştırım ben de tatlım. benim göbeğim feci ya benim aslında oraya yoğunlaşmam gerekli ama ne tam etkili olur bilmiyorum.

Back
X