birliktelik sonrasi kanama

xyzme

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2016
136
83
48
Merhaba kızlar. Sizinle bir sorunu mu paylaşmak istiyorum. Ben mayıs 18 kürtaj oldum kürtaj sonrasi adet bitiminden sonra esimle birlikteligimizde lekelenmem oluyor. Açık pembe rengi bide yanma oluyor. Benim gibi bu sorun ile karşılaşan oldu mu? Doktor a gittim normal dedi ilaç verdi gönderdi ama halen sorunum devam ediyor. Bide benden rahim ağzı kanseri suphesine karşı test istemişti ama bayram dolayısıyla gidememistim sizce ne yapmalıyım. Tekrar bebek istiyoruz

canım bende kürtaj oldum 15 güne yakın birliktelik olmadı acaba sen tam toparlanmadanmı birlikte oldun bende böyle bir sorun olmadğ rahmin tam iyilesmediyse bebekten önce tedavini ol allah korusun birsey çıkmasın

canım bende kürtaj oldum 15 güne yakın birliktelik olmadı acaba sen tam toparlanmadanmı birlikte oldun bende böyle bir sorun olmadğ rahmin tam iyilesmediyse bebekten önce tedavini ol allah korusun birsey çıkmasın
Geçmiş olsun canım. Bana doktor kürtaj sonrasi 20 gun iliski yok demişti. Bizde bekledik sonrasında korunmamiz gerekiyordu birazdan bu sebepten pek yakinlasmadik ilk adetim 35 gun sonra geldi ondan sonra düzenli devam etti ilişkimiz bazen lekelenmem oldu bazen de olmadi şimdi 2 haftadır ara ara oluyor gebelik süphemde var m olacak bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…