Birliktelik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benden üç litre kan gelmişti. Mümkün değil kanamamasi. Kesin olmuştur baskalari, yeme bizi.

bir arkadasimdan 1 damlacik ancak gelmis mesela zamaninda..

Baska bir arkadasimdan da evlendikten 1 sene sonra bilmem kacinci iliskide kan gelmis o zaman yirtilmis zar
Kisiden kisiye degisir kanama durumu

Kisaca doktor zar yirtilmis dediyse yirtilmistir

Son düzenleme:
Hanımlar,
hakaretlerinizin haklı gerekçesi olamaz, kız korkmuş size danışıyor, üsluplarınıza dikkat ediniz lütfen.
Bence de

Konu sahibi su an panik durumunda

Hatali veya degil.
Olan olmus.
Bundan sonrasi icin ne yapabilir tavsiye verebiliriz ancak bence de.

Siz nasıl bir kan bekliyordunuz tazyikle fışkırmasını falan mı pembemsi hafif bir kanama oluyor zaten belki geldi farketmezdiniz bu kadar büyütülecek birşey değil bence ha sizin ve nişanlınızın kafa büyütecek kafaysa evlenmeden yapmayacaktınız

Bekarete önem veren adam ne diye evlenmeden ilişki istiyor ki? Sana inanmayan be doktora göndereeen adamla evlenirsen bir ömür namussuz damgası yiyeceksin.

Doktor niye gömülmüş anlamadım. Esnek olsa yırtılma olmazdı zaten, en fazla zedelenme olurdu. Doktor yırtılma olduğunu söylemiş.

Konu sahibi siz bu adamla evlenecek misiniz? Böyle adamları itinayla mı seçiyorsunuz ne yapıyorsunuz?
Adam daha kadın bedenini bilmiyor, sevişmeye kalkıyor.
Size inanmadığında eziklenmek yerine hunharca dalga geçip kapının önüne koymalıydınız.
Hem bekarete önem veriyor hem evlenmeden ilişki yaşıyor, ikiyüzlünün teki. Tekmeyi yemek dışında hak ettiği bir şey yok.

Nolur yardim edin bana yalvariyorumm biz nisanlimla iliskiye girdik fakat kan gelmedi ama canim cok yandi agrim oldu 1 hafta tuvaletemi yapamadim yanma oldu ve daha once hic iliskiye girmedim bugun doktora gittim iki tarafta yirtilma var dedi yirtilma oldugu icin kan gelmemesi mumkun degil dedi ama hic kan gelmedi ve nisanlim bana inanmiyorr
İlla kan mı gelcekmiş nerden buldunuz o dr başka dr ye gidin de nişanlıda ne takıntılı ölesinden koca olmaz

Bütün arkadaşlar yazmış zatende benimde anlamadigim şu nisanliniz hem bir zara önem verecek kadar geri biriyse neden sizinle ilişkiye giriyor nisanliyken ki sen kendinden eminsen açıklama yapmak zorunda degilsin

O nasıl dr ya ?? Haha! Hiç de gelmeyebilir. Benden 1 ay sonra geldi mesela. Ilk ilişkiler acılı olsa da temkinli birliktelikler olduğu için minik yirtiklar oluyor belki ve kanama olmayabiliyor daha sonradan gelebiliyor.

Nolur yardim edin bana yalvariyorumm biz nisanlimla iliskiye girdik fakat kan gelmedi ama canim cok yandi agrim oldu 1 hafta tuvaletemi yapamadim yanma oldu ve daha once hic iliskiye girmedim bugun doktora gittim iki tarafta yirtilma var dedi yirtilma oldugu icin kan gelmemesi mumkun degil dedi ama hic kan gelmedi ve nisanlim bana inanmiyorr
Birincisi yaptik hemen kan gelecek oluk oluk akacak diye bişey yok..
İkincisi size inanmayan nisanlidan koca olmaz..
Üçüncüsü de nişanlı gerçekten bişey anlıyor olsaydı sizin ilk birlikteliğiniz olduğunuzu anlardı birleşme esnasinda diye düşünüyorum (darlık açılma gibi )

Af edersiniz ama ne yirtildi? Cidden zar olduğunumu saniyorsunuz?

Kadinlarda yirtilan birşey yok. O zar dedikleri şey, vajinanin girişinde bir şişkinliktir. Ve evet eğer sert bir şekilde seks olursa, özelikle kadin hazirlanilmadiğinda orasi tahriş olup az kan gelebilir.

Ama kadinda rahat ise ve seks sert degilse kan gelmez tabi.

Bunu bilmeyen bir doktora nasil gittin? Ayrica 1 hafta tuvalete gidememek ne demek? Kadin anatomisini tekrar araştir derim ben.

Konu sahibi gitmiş zaten ama burdan sosyal mesaj vereyim.

*Kamu spotu*

Yaşadığınız şeyin arkasında duramayacaksanız, adam çekip gittiğinde ne yapacağınızı şaşıracaksanız, kendiniz istemiyor sırf karşınızdaki erkeği mutlu etmeye ya da elde tutmaya çalışıyorsanız cinsel birliktelik yaşamayın.

*Kamu spotu*

Arkadaslar bana hareket edin demedum bana yardimci olun dedim gercekten coook caresizim ya ben ve o istegi icin gitmedim doktora kendim istedigim ogrenmek istedigim icin bende coook utaniyorum ama oyle kolay degil hemen at bitsin diye bu kisiyle 2 senemiz gecmis bizim ya ben ona guvendim ettim ama bana illa kan gelmesi lazimdi diyoe ve benimde arkadasimsa kan gelmemis et parcasi dusmua boylede olabilir mi

Konu sahibi gitmiş zaten ama burdan sosyal mesaj vereyim.

*Kamu spotu*

Yaşadığınız şeyin arkasında duramayacaksanız, adam çekip gittiğinde ne yapacağınızı şaşıracaksanız, kendiniz istemiyor sırf karşınızdaki erkeği mutlu etmeye ya da elde tutmaya çalışıyorsanız cinsel birliktelik yaşamayın.

*Kamu spotu*

Ve ekliyorum, lütfen kadin olarak kendi vücüdünüzü taniyin. Internet var, araştirin. Yani 20 küsür yaş olup, iki delik sahibi olduğumuzu bilmemek vahim birşey.

Valla biktik artik bu sacma sapan konulardan. Bilincsizce sevisiyorsunuz, sonra buraya gelip magduru oynayip akil istiyorsunuz. Yok kan gelmemis, yok zar yirtilmamis, yok herif inanmamis, yok bilmem ne, aglayip duruyorsunuz.

D Deryaarse , siz bu adamla birlikte olduktan sonra ayrilik da yasayabilirdiniz. O zaman ne olacakti? Bunlari hic mi dusunemiyorsunuz?

Belli ki bu isleri kaldirabilecek bir yapiniz yok, sizin neyinize sevismek?

Arkadaslar bana hareket edin demedum bana yardimci olun dedim gercekten coook caresizim ya ben ve o istegi icin gitmedim doktora kendim istedigim ogrenmek istedigim icin bende coook utaniyorum ama oyle kolay degil hemen at bitsin diye bu kisiyle 2 senemiz gecmis bizim ya ben ona guvendim ettim ama bana illa kan gelmesi lazimdi diyoe ve benimde arkadasimsa kan gelmemis et parcasi dusmua boylede olabilir mi
Et parçası düşmesi mi?Yok artık,daha neler. Pembemsi bir kaç damla kan gelir.Et parçası filan asla düşmez.

Doktor niye gömülmüş anlamadım. Esnek olsa yırtılma olmazdı zaten, en fazla zedelenme olurdu. Doktor yırtılma olduğunu söylemiş.

aaa hayırr daha iki cümlelik paragrafı okuyup anlamadan "o nassı doktor yaauvvv" yazmak buranın doğasında var nasıl anlamazsın neden gömüldüğünü... :KK53:

konu sahibi arkana bakmadan kaç.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X