• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birliktelik

Peki siz de ona sorun o halde.. Sen benim nasıl anlarsın bende merak ettim de. Hayır yani böyle abes bir soru olabilir mi.. Bana öyle soru sorsa boğazına yapışırdım:47::47: Sorarım adamsan doğruyu söylersin deyin..
bende yapışıcam bi buluşuyumda.. biz bu ilişkide hiç yalan sölemedik hiç yalan olmadı eğer böyle bişey olursa yüzüme söyle ki yolun başından dönüyümde evlenmeyim bana sadık olmayan bir adamla dedm.Malmıym da dicem seni kaybetcem demem ki falan dedi sen nasıl anlardn dedm

Canım bu benden önceki sevgililerine sadık kalmamış tabiri caize it gibi gezmiş birliktelik yaşamış bayanlarla beni tanıdıktan sonra uzak durdu yemin etti ve asla gitmedi güven verdi bana o konuda ama şimdi sorunda şüphe düştü içime

nasıl hangi nedenle anlayamadım :(

bencede :(

anlayıp anlamayacagımı belli etmezdim ve bu soruyu neden soruyorsun derdim.

ya onun tecrubelerinden rahatsız olacagınızı vs dusunuyor (ikiniz de bazı konularda katiyen yasanmaası gerektgini vs konustunuz mu bilemiyorum... )
ya da sizin ne derece bilgili oldugunuzu tecrubeleriniz boyle sorularla ölcmeye kalkısmıs...

iki kosulda da hoş bir diyalog degil,
ve cocukca buldum sorusunu.

ya onun tecrubelerinden rahatsız olacagınızı vs dusunuyor (ikiniz de bazı konularda katiyen yasanmaası gerektgini vs konustunuz mu bilemiyorum... )
ya da sizin ne derece bilgili oldugunuzu tecrubeleriniz boyle sorularla ölcmeye kalkısmıs...

Geçmişini silerek başladım bu ilişkiyi geçmişi sorgulamadan. Ölçmeye kalkmş olabilir bende gittiğin an bana dokunma sakın elimi dahi tutma sadık kalamadım da kafi bitirr giderim yanında tek göz yaşım akmaz senin için dedim.

Geçmişini silerek başladım bu ilişkiyi geçmişi sorgulamadan. Ölçmeye kalkmş olabilir bende gittiğin an bana dokunma sakın elimi dahi tutma sadık kalamadım da kafi bitirr giderim yanında tek göz yaşım akmaz senin için dedim.

gecmisini siz siliyorsunuz da o silebiliyor mu acaba?

istemediginiz hoslanmadıgınız davranısları varsa siz bunları soylersiniz o da kararını verir ve konuyu bir daha acılmamak uzere kapatır.
ama o tam tersini yapıp anlayabiliyor musun acaba diye test edici sorular soruyor guya...

niye vakit kaybediyorsunuz ki diyesim geldi.
eger devam edecekseniz benzer konuları acmamasını hicbir seyin de saklı kalamayacagını soyleyin.
fakat kendi sözüne ihanet etmeyi aklına koyan karsı taraftaki kisiye hayli hayli ihanet eder herhalde.
sizin korkunuzdan oturu degil, gecmisinden o da hosnut olmadıgı icin degismeyi secmeli.

Ben de böyle düşünüyorum. Okur okumaz bu geldi aklıma.
Ya da bi'şeyler yaptı acaba kız ne kadarını anlar diye mi düşündü acaba dedim:26:

Ya da bi'şeyler yaptı acaba kız ne kadarını anlar diye mi düşündü acaba dedim:26:

aynen oyle!
bana cok sacma geliyor boyle sorular,
diyelim ki anlamam, anlamıyorum eeee sen kendine yakıstırıyorsan ben daha ne yapayım,
benden korkusuna sadakat, sevgi, saygı bunlara deger veriyor gibi gozukuyor ise hayatımda hic olmasın daha iyi.

aynen oyle!
diyelim ki anlamam, anlamıyorum eeee sen kendine yakıstırıyorsan ben daha ne yapayım,
benden korkusuna sadakat, sevgi, saygı bunlara deger veriyor gibi gozukuyor ise hayatımda hic olmasın daha iyi.

Aynen. Böyle sorular durduk yere akla gelmez. Bariz nabız yoklaması yapıyo.
Güven zedeleyici bence:26:

böyle saçma bir soru sormasından anlarım.
aklında bir şey olmasa niye zırvalasın
şimdiye kadar yapmadıysa da aklında var ve bir gün yapacak belli ki

Aynen. Böyle sorular durduk yere akla gelmez. Bariz nabız yoklaması yapıyo.
Güven zedeleyici bence:26:
Aynenn öylee söyle diyorum söylemem valla diyo niye diyorum söylemem diyo hala inatlaşıyo.beni tanısan bunu sormazsın ya benden bahsediyoruz alla alla dedi sende beni biliyosun bu konuda hassasım aklıam şüphe düşsürüp bana güvenle ilgili konuşma dedm
aynen oyle!
Aynenn öylee ki cidden varsa böyle bi durum ardıma bakmadan bitirirm acımam ilerde üzüleceğime şimdi üzülürm
evet canım benimde aklımda o :(
umarım konu sahibi de nasıl anlarım diye dusunmek yerine bizim de farkedip rahatsız oldugumuz noktaya yonelir...
merak etmeyin çok iyi anladım yöneldm baskı yapıyorumm

böyle saçma bir soru sormasından anlarım.
aklında bir şey olmasa niye zırvalasın
şimdiye kadar yapmadıysa da aklında var ve bir gün yapacak belli ki

Bende bunu sordum aklından geçiyor heralde dedim geçiyodu ama sen varsın yapmam falan dedi şimdide güven olayına çevirdi bende konu güvense bana güvenden bahsetme dedim konuyu kapatma derdinde konuyu kapat bida açma sorma dedi bende sen önce aklıam klbime düşür şüpheyi snra kapa ohh dedm kapamak yok dedm

bana seni ya aldatmış ya da aldatmayı düşünüyor gibi geldi yoksa niye böyle bir şey sorsun.

bence ben her türlü anlarım de. gözünden hareketlerinden anlarım de ki korksun.:50:

bana seni ya aldatmış ya da aldatmayı düşünüyor gibi geldi yoksa niye böyle bir şey sorsun.

bence ben her türlü anlarım de. gözünden hareketlerinden anlarım de ki korksun.:50:

Aynenn canım öyle söyledim bendee :ssz: nasıl anlarsın hareketimden mesela dedi oda :43::44:

Sen sal gitsin bu erkek bozuntusunu.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynenn canım öyle söyledim bendee :ssz: nasıl anlarsın hareketimden mesela dedi oda :43::44:

bu kadar ayrıntıyı sorması normal değil.:50:

bence de ki niye sana anlama yöntemlerimi söyliyim? o zaman hareketlerine dikkat edersin falan de.

ama tam nasıl anlaşılır bilemicem. her türlü biraz panik yapar biraz tedirgin mahcup bir şeyler gizliyor hali olabilir.

bu kadar ayrıntıyı sorması normal değil.:50:

bence de ki niye sana anlama yöntemlerimi söyliyim? o zaman hareketlerine dikkat edersin falan de.

ama tam nasıl anlaşılır bilemicem. her türlü biraz panik yapar biraz tedirgin mahcup bir şeyler gizliyor hali olabilir.

dedimki pişmanlık olur davranışın değişir dedim pişman olmam sana belli etmem diyince tepem attı

Back
X