• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birliktelik

:))bekle birazdan yatmaya gidince yazıcam gece yatağa yatınca tilkiler benden ilham alır

10 gün dediydin de korktum valla.. hiç beceremedim erkek üzerinde taktik uygulamayı. öğretsen süper :52::52:

Erkeklerde de bir şekilde anlaşılıyormuş ama tabi tıbben.
Senin anlaman biyolojik olarak zor, tecrübesinden anlarsın ancak
Lakin böyle bir soruyu soran adam zaten sağlam pabuç değildir.
Ya yapmıştır ya da mutlaka yapacaktır.:ssz:

Bak dediklerimi harfiyen uygulamazsan ve plan başarısız oldu dersen karışmam anlaştıkmı:))

Öncelikle 10 gün çıt yok 10 günün sonunda aradığında telefonunu meşgule at kaç kere ararsa arasın mesaj atarsa cevap verme ısrarla mesaj atarsa seninle aramızda herşey bitti de.ne oldu diyince sen bilmiyosun da bana mı soruyosun diyeceksin tabi oyunculuk yeteneğine çok iş düşüyo burda haberim olmaz sandın kimlerle düşüp kalktığını de zaten onu iyi tanıyosan mimikleri herşeyi ele verecek

Ama şu var sen onunla birlikte olmuyosan erkek ihtiyaçları falan diye dem vurur ve kendini haklı çıkarır çünkü evli değilsiniz

Şimdi nereden anlaşılacağını söylerdim de...Sen bırak bu dangozu.Güven vermiyor güven.

kadin nasil anlar (aldatildigini) soluyeyimmi
hisseder
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu Adam Geçmişte En Tazesinden Bir Nane Yedi Anlayıp Anlamayacağını Denetliyor Ya da Yiyecek Yakın Zamanda Tepkini Merak Edip Ona Göre Davranıcak Bir İnsan Durduk Yere Bu Tarz Sorular Sormaz Arkadaşım Vaktini Boşa Harcama Derim :31:

Geçmiş olsun ,büyük ihtimalle aldatıldın..
ben olsaydım çok pis zarf atardım...merak etme anladım zaten ,konuşmanı bekliyordum gibilerinden...

Resmen aranmış adam, içine kuşku düşürmüş. Ben olsam soyar her yerine bakardım morartmışlar mı diye.. Sonra da ıslak havluyla döverdim.
edit: uu fantezi yapmışım farkında olmadan. :9:

Neyse, senin adam ateşle oynuyor anladığım kadarıyla.. Dikkat et..

Son düzenleme:
moralini bozmak istemem ama ya kafasında baskasıyla birlikte olmak gibi bi düşüncesi var ya da birlikte oldu yoksa yapmayacak bi insan böyle bi soru sormaz durduk yerde sorulmaz:50:

Herkesin dediği gibi durup dururken böyle birşey sorması normal değil.. Ben olsam üstüne giderdim telaş yaptırırdım. Nasıl yani nerden çıktı bu soru ne demek oluyor bu güvenimi boşa mı çıkartıcaksın gibisinden yürürdüm üstüne. Ama bu anlık vermen gereken bir tepkiydi şuan işe yarar mı bilmem. Yine de bir şekilde bu konuyu tekrar açıp üstüne gdebilirsin. Şuan sana çok güveniyorum ama geçmişte yaşadıkların da ortada gibisinden. Eğer telaşa kapılırsa kem küm ederse bas tekmeyi. Bir haltlar etmiştir.

Back
X