Birlikten Kuvvet Doğar Diyenlerin Yeri

newest

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2012
151
0
26
Uşak
Merhabalar ben Newest..
157 boyunda 72.3 kiloyum. Ve ilk etapta 60 sonra ise 50 kilo olmak istiyorum. Bunun için 3 gün önce diyete başladım. Daha öncede kısa süreli diyet deneyimlerim oldu. Ama artık bu diyet günlüğümü de açarak kilolarımdan kurtulmaya tamamen karar verdim. 3 gün önce 73.6 idim. 1.3 kilo verdim. Bunu, akşam karbonidrat yemeyerek, gün içinde aşırı yemeyerek ve spor yaparak verdim. Bundan sonraki yaptıklarımı buradan paylaşacağım. Benim gibi kilolarından artık bıkmış ve onlardan kurtulmaya kesin kararlı olan, diyet arkadaşı arayan herkesi beklerim. Hatta katılan olursa ve eğer isterlerse yarışırız aramızda daha güzel olur.

eğer biryerden başlamak gerekirse bugünkü menümü paylaşarak başlayayım:
sabah 6 buçukta:
1 kupa yeşil çay
yarım dilim tam buğday ekmeği
4 zeytin
yarım kk peynir.
yarım salatalık
1 yumurta

ara 10 buçukta:
1 kutu ayran
4 kuru kayısı

öğlen 14 de:
1 kutu kefir
bir tabak salata

şimdilik bu kadar..
akşamları leslie ile yürüyorum.

Grubumuzun üyeleri:
adı-----------------------başlangıç kilo--------------------hedef kilo
newest-------------------73,6------------------------------60
fndkkurdu----------------66,9------------------------------55
mevtul--------------------66--------------------------------54
samanyolu----------------70--------------------------------64
ElmaShekeri--------------71.1------------------------------55
katre26--------------------?---------------------------------?
yağmur0301--------------66--------------------------------58

Son düzenleme:
benide listeye ekle canım. yadığın mesajı düzenle altına benim adımı yaz diyete başlangıç kilom 66.9 du :)

bu sabah yediklerim= peynir 3zeytin tere ve yeşilçay

öğleni malesef şimdi yedim çünkü sözlümle birlikteydim biliyosun canım :50:

4 sulu köfte çorba ve salata yedim :1:

benide listeye ekle canım. yadığın mesajı düzenle altına benim adımı yaz diyete başlangıç kilom 66.9 du :)

hoşgeldin canım. seni gördüğüme sevindim. sözlünün kötü bişeyinin olmamasına sevindim. inşallah biz bu işi halledicez buna inanıyorum....:45:

sabah çok az yemişsin bi de ekmek yok. bugün kirkaç yüz grama daha elveda diyorsun:46:

yok kız ekmekte yedim unutmuşum yazmayı :1: akşam çorba iççem bi tek çünkü bi avuç kadar cips ve bonibon yedim bi kaç tane :43: bu hafta biraz daha az yersem kapatırım bu arayı :32:

yok kız ekmekte yedim unutmuşum yazmayı :1: akşam çorba iççem bi tek çünkü bi avuç kadar cips ve bonibon yedim bi kaç tane :43: bu hafta biraz daha az yersem kapatırım bu arayı :32:
seni gidi yaramaz kız :4: ama sözlünle birlikte vakit geçirmen münasebetiyle bunları göz ardı etmek gerek sanırım. zaten çözümünü de yazmışsın. bu hafat daha az kaçamak yaprak çözülebilir. birde senin gibi bir sportmen daha fazla leslie yapar böylece halleder cips olayını:8:

cnm günlüğün hayırlı olsun bol kilo vermelerr kilolarımız yakınmıs takip edicem senii:34:

Ah bacım lesliyle artik 6mil yurucem gunde 3 kez fazla geldi :-D bide sabahlari erken kalkcam artik 7de oyle yurucem daha cok kalori yakmak icin :-)

Aksam yemegim : 3 kasik haydari (yogurtlu naneli zarari yok diye yedim.) corba , karalahana kavurmasi cok az yagda 2 kasik yedim salata yagsiz ve sebzeli tavuk 3 kasik :-)

Aksam yemegim : 3 kasik haydari (yogurtlu naneli zarari yok diye yedim.) corba , karalahana kavurmasi cok az yagda 2 kasik yedim salata yagsiz ve sebzeli tavuk 3 kasik :-)[/QU

menün çok güzel canım tebrik ederim seni.
hep ne hayal ediyorum biliyomusun. istediğimiz kiloları vermişiz burda muhabbet ediyoruz.ay ne güzel bi hayal

bugün saat 16 gibi kızımın yemeğinden kalanı yedim 2 kaşık pilav ve 2 çatal tavuk.
akşam yemekten önce 1 buçuk saat dışarda yürüdüm. bir saat normal hızla, yarım saat de hızlı yürüdüm.
çok yoruldum leslie yapmıcam o yüzden bugün.
akşam saat 19 da salata yedim ve bugün yemek olarak bitti. artık su içmem lazım.

ah canıııım ne güzel olur :32: önce sonra yapar myıız acaba bizde :1::1: tığ gibi hatun kavramına uyabiliriz inşalllaaah :1:

newestt canım benimmm hayırlı olsunn günlüğünn..benimde var günlüğüm amaa madem siz burdasınız senden vee fındıkkurdumdan ayrılmak istemedimm:))bende burdayım artıkk bebemmm..tatlım 66 başladımm 54 kilo hedefimm...benide ekleee canımm..o zaman artık burdayızz..yine değişmedi demi pzt günü sabahtan bildircezzz demi canımm..annemler geldi ya gündüzleri falann fazla takılamıorumm ama aklım hep burdaaa..

sabah:3 zeytin-sut
öğleden sonra:1 yk kısır-1 dilim börek-1 kurabiye
akşam:3 dilim ayva

ah canıııım ne güzel olur :32: önce sonra yapar myıız acaba bizde :1::1: tığ gibi hatun kavramına uyabiliriz inşalllaaah :1:
pek tabiki bizde oluruz. bizim neyimiz eksik ayol demiiii:21:
:21:
newestt canım benimmm hayırlı olsunn günlüğünn..benimde var günlüğüm amaa madem siz burdasınız senden vee fındıkkurdumdan ayrılmak istemedimm:))bende burdayım artıkk bebemmm..tatlım 66 başladımm 54 kilo hedefimm...benide ekleee canımm..o zaman artık burdayızz..yine değişmedi demi pzt günü sabahtan bildircezzz demi canımm..annemler geldi ya gündüzleri falann fazla takılamıorumm ama aklım hep burdaaa..
ah canım benim hoş geldin sefalar getirdin. seni gördüğüme sevindim. henüz günlük için kurallar oluşturmadık ama her zamanki standart şeyler olabilir.mesela
şöyle nasıl fndkkrdum ve mevtulcum;
her pazartesi kilo bildirimi ve yapılan toplam spor saati
işte bu kadar :52: bence yeterli. sizce nasıl. ve isterseniz yarış yaparız. kazanana kokulu öpücükler göndeririz :118:(şu soldaki üçlü biziz :) )ayrıca en sağdaki kafayı yiyen benim :52: yada kazanana en nefis yemek resimleri ekleyip göndeririz özeline. böylece canı çeker diyeti bozar haftaya 1. olamaz nasıl fikir:27:
sabah:3 zeytin-sut
öğleden sonra:1 yk kısır-1 dilim börek-1 kurabiye
akşam:3 dilim ayva
canım benim sen fotosentez yaparak mı yaşıyorsun. börek ve kurabiye olmasa ne yedinki diycem. maşşallah sana. ama böreği öğlen yemen daha iyi akşam yesen kötü olurdu. alkali diyet yazarı diyorki akşam dikkat edilirse sabahtan birazcık kaçırsan bile farketmez diyor. bende buna katılıyorum.

sabah
1kupa yeşil çay
1 yumurta
3 zeytin
1kk peynir
yarım salatalık

ara
1 kutu ayran
3 kuru kayısı

öğlen
4 tane minik etsiz çiğ köfte
1 kk peynir
3 zeytin
1 kupa yeşil çay
şimdilik bu kadar

sabah
1kupa yeşil çay
1 yumurta
3 zeytin
1kk peynir
yarım salatalık

ara
1 kutu ayran
3 kuru kayısı

öğlen
4 tane minik etsiz çiğ köfte
1 kk peynir
3 zeytin
1 kupa yeşil çay
şimdilik bu kadar

akşamıda hafif atlatırsan süper :34:

bugün akşam yemek yemedim. kendimi çok aç hissetmiyorum. su içmeye çalışıyorum. alkali diyet kitabında haftada 1 gün akşam yemeğinin atlanmasının güzel olacağından bahsediyordu.
belki biraz sonra spor yaparım.

Back
X