Birlikteyiz iste daha ne olsun diyen koca

Sukara

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2018
127
56
13
35
Derdim evlilik yildonumumuz icin hicbirsey dusunmeyen kocam. Sizin esleriniz neler yapiyor yildonumunuzde siz neler yapiyorsunuz. Bir de uste cikiyor yanyanayiz daha ne olsun diye. Unutmasin diye arada kucuk kucuk hatiattim da. Oyle cok bi beklentim de yok. Bir dal cicek alsa yeter. Ben yemege cikaririm zaten onu. Tum beklentim bu ama o hicbirsey yapmayacak biliyorum. Dort yillik evliyiz. Sadece ilk sene kolye almisti. Her yil da tatile gitmistik ama bu sene ben is dolayisiyla sehir disinda oldugum icin esim de yanima geldi. O kadar.

ya biz ramazan ayina bir hafta kala evlendik,
ondan sonraki 3 sene evlilik yildonumumuz ramazana denk geldi,
disari yemege cikiyoruz, hem her yer tiklim tiklim dolu, hem de ilahiler esliginde falan evlilik yildonumu havasina giremiyorduk.

e ilk yillar oyle gecince tukenmis bizde, bazen bir hafta sonra fark ediyorum gectigini.

hatta bu yil dolali 2 ay olmus ya, gidip kutlayam aksam :olamaz:

saka bir yana, bence icinizden geliyorsa siz yapin tum organizayonu, o da size ayak uydursun.

Derdim evlilik yildonumumuz icin hicbirsey dusunmeyen kocam. Sizin esleriniz neler yapiyor yildonumunuzde siz neler yapiyorsunuz. Bir de uste cikiyor yanyanayiz daha ne olsun diye. Unutmasin diye arada kucuk kucuk hatiattim da. Oyle cok bi beklentim de yok. Bir dal cicek alsa yeter. Ben yemege cikaririm zaten onu. Tum beklentim bu ama o hicbirsey yapmayacak biliyorum. Dort yillik evliyiz. Sadece ilk sene kolye almisti. Her yil da tatile gitmistik ama bu sene ben is dolayisiyla sehir disinda oldugum icin esim de yanima geldi. O kadar.

daha ne bekliyorsunuz pardon ?

bu sene ben is dolayisiyla sehir disinda oldugum icin esim de yanima geldi

e daha ne?

sanki aynı evdeymişsiniz de birlikteyiz işte lafını küçümsüyorsunuz. adam yanınıza gelmiş bence gayet güzel bi hediye.

e daha ne?

sanki aynı evdeymişsiniz de birlikteyiz işte lafını küçümsüyorsunuz. adam yanınıza gelmiş bence gayet güzel bi hediye.
Ama is icin geldi yanima. Yani ben burdayim diye o da burda is yapmaya geldi. Yildonumumuze denk geldi sadece.

En büyük hediyeniz yanınızda yeter bence :)

e daha ne?

Ustelik ogle arasi da calisma arkadaslariyla yemek plani yapmis. Normalde birlikte yiyoruz cogu zaman. Ben bozulunca da aa yildonumumuz dimi dedi.

doğru söylemiş eşininiz...

Iyi de yaptigi birsey yok ki. Kim neyi bulamiyor anlamadim.
İlk sene kolye almis diger seneler de tatile cikmissiniz iste. Daha ne istiyorsunuz ki? 6 senelik evliyim dogum gunümü telefonda kutluyor kocam. Evlilik yil dönümünde zaten bir sey yok..

çok fazla beklenti içine girmişsin. her yıl tatile gidiyomuşunuz bu yılda böyle geçiversin. adam sanki yıllardır hiç bişey yapmamış sandım. belliki elinden geleni yapıyo değer veriyo. sen daha ne istiyosun

Back
X