Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah diyelim daha ne yapsın ben 7 yıllık evliyim daha bir kolye görmedim... çiçekte kadınlar gününde gelirse gelir o kadar. bahane hazırdır ''hayatım sen çiçek sevmezsin ki''. evlenmeden önce iş yerime boyum kadar çiçek göndermeyi biliyordu. onu eve taşımak tam bir işkence idi. şimdi ise birşey yok. ben söylersem yapar ama ne anlamı var ki o zaman. romantizm ne çok bilmiyor sanırım benim kocacım. bende herkesin kocasını benimki gibi sanıyordum bunu okuyunca tam bir hayal kırıklığı oldu bana :)Derdim evlilik yildonumumuz icin hicbirsey dusunmeyen kocam. Sizin esleriniz neler yapiyor yildonumunuzde siz neler yapiyorsunuz. Bir de uste cikiyor yanyanayiz daha ne olsun diye. Unutmasin diye arada kucuk kucuk hatiattim da. Oyle cok bi beklentim de yok. Bir dal cicek alsa yeter. Ben yemege cikaririm zaten onu. Tum beklentim bu ama o hicbirsey yapmayacak biliyorum. Dort yillik evliyiz. Sadece ilk sene kolye almisti. Her yil da tatile gitmistik ama bu sene ben is dolayisiyla sehir disinda oldugum icin esim de yanima geldi. O kadar.
Ben evleneli daha bir buçuk yıl bile olmadı. Evlilik yıl dönümünü bi mesajla kutladıDerdim evlilik yildonumumuz icin hicbirsey dusunmeyen kocam. Sizin esleriniz neler yapiyor yildonumunuzde siz neler yapiyorsunuz. Bir de uste cikiyor yanyanayiz daha ne olsun diye. Unutmasin diye arada kucuk kucuk hatiattim da. Oyle cok bi beklentim de yok. Bir dal cicek alsa yeter. Ben yemege cikaririm zaten onu. Tum beklentim bu ama o hicbirsey yapmayacak biliyorum. Dort yillik evliyiz. Sadece ilk sene kolye almisti. Her yil da tatile gitmistik ama bu sene ben is dolayisiyla sehir disinda oldugum icin esim de yanima geldi. O kadar.
Sizin esleriniz neler yapiyor yildonumunuzde siz neler yapiyorsunuz.
Bence eşiniz genel olarak ilgili ve iyi bir kocaysa yıldönümü filan hikayeDerdim evlilik yildonumumuz icin hicbirsey dusunmeyen kocam. Sizin esleriniz neler yapiyor yildonumunuzde siz neler yapiyorsunuz. Bir de uste cikiyor yanyanayiz daha ne olsun diye. Unutmasin diye arada kucuk kucuk hatiattim da. Oyle cok bi beklentim de yok. Bir dal cicek alsa yeter. Ben yemege cikaririm zaten onu. Tum beklentim bu ama o hicbirsey yapmayacak biliyorum. Dort yillik evliyiz. Sadece ilk sene kolye almisti. Her yil da tatile gitmistik ama bu sene ben is dolayisiyla sehir disinda oldugum icin esim de yanima geldi. O kadar.
yanınıza gelmıs daha ne olsun dıyorum bende...Derdim evlilik yildonumumuz icin hicbirsey dusunmeyen kocam. Sizin esleriniz neler yapiyor yildonumunuzde siz neler yapiyorsunuz. Bir de uste cikiyor yanyanayiz daha ne olsun diye. Unutmasin diye arada kucuk kucuk hatiattim da. Oyle cok bi beklentim de yok. Bir dal cicek alsa yeter. Ben yemege cikaririm zaten onu. Tum beklentim bu ama o hicbirsey yapmayacak biliyorum. Dort yillik evliyiz. Sadece ilk sene kolye almisti. Her yil da tatile gitmistik ama bu sene ben is dolayisiyla sehir disinda oldugum icin esim de yanima geldi. O kadar.