Birlikteyiz iste daha ne olsun diyen koca

insanoğlu böyle. verdikçe daha yok mu der. Allah başka dert vermesin.

E bu yıl dönümü ikinizin degilmi canım sen yap birseyler hep kocadan beklememek lazım

E bu yıl dönümü ikinizin degilmi canım sen yap birseyler hep kocadan beklememek lazım

bizde de öyle kutlamalar filan olmaz... bende istemem romantik şeyler falan yapsa bile nedense çok zorlama yapmacık geliyor bana... hediyeye gerek yok ne istiyorsam alırım hatta o benden çok alır bana illa önemli güne mi denk gelmeli... beni seviyor değer veriyor ya napayım rakamsal günleri, yıldönümünü hiç takılmam önemli günlere özellikle son yıllarda... mutluysam huzurluysam yanında uyuyup uyanıyorsam ve bunun içinde hep yaradana şükrediyorsam beni mutlu ediyorsa yıldönümünü doğum günümü unutsa nolur ...Onunla geçen hergünüm özel çok şükür bin minnet...

Eşinizle aynı kafadayım sanırım birlikteyiz işte daha ne olsun:))

Evlilik yıldönümlerinde çiçek+yemek+kadife kutuda bir hediye olmazsa kafasını kırarım.
Aylar önceden hediyemi belirlerim eksiğime ya da beğenime göre, beraberken vitrinlere bakarız.
O hediye gelecek arkadaş, bende başka yol yok.
Ha benim kocam ne yapıyor, (iki senedir evlilik yıldönümüne yakın doğum yaptım ve sonraki aydada doğum günüm var) hepsinin hediyesini komple bir seferde çıkarıyor.
gerçekmi bu hediyeyi siz mi belirliyorsunuz ????Anlamakta zorlandım bi an o hediye illaki gelecek gelmezse kafasını kırarım falan şaka olmalı.....

Sekiz senelik evliyiz, yildonumumuzde ya yemege giderdik ya da evde birlikte biseyler yapardik, esim bazen cicek alir bazen almazdi. Biz boyle gunlere cok onem vermiyoruz, ikimiz de ayni dusuncede olunca sorun yasamiyoruz. Bu sene soyle oldu, esim bilgisayar basindaydi, biranda dondu bana "ya bizim evlilik yildonumumuz gecti, unuttuk gitti" dedi, ben de "a evet ya, olmusuz biz artik" dedim, gulduk islerimize devam ettik.

gerçekmi bu hediyeyi siz mi belirliyorsunuz ????Anlamakta zorlandım bi an o hediye illaki gelecek gelmezse kafasını kırarım falan şaka olmalı.....
Yoo, çok ciddiyim.
Eşim de kendi beğenir hediyelerini.
Yıllardır böyle yaparız, herkes istediğini beğendiğini alır hediye olarak.
Hatta şimdiden doğumgünü hediyesinin siparişini verdi bana ‘şunlardan istiyorum aslında bir düşün’ diye.

Eşim hiç unutmaz sağolsun bu yılda çok istediğim bişeyi almış. Almasada olurdu canı sağolsun yanımda olması sağlıklı huzurlu olmamızda dünyaya bedel zaten❤️

Biz özel kutlamalar yapmıyoruz, ama eşime sarılır öperim ve "Iyi ki eşim ve cocuklarimin babasisin. Bugün sorsan tekrar seninle evlenirim" derim. Bence her gün iyi geçinmek öyle zoraki günlerden cok daha önemlidir

Eğer evliliginizde baska sorun yoksa bunu dert etmeyin. Önemli olan genel ğüzel zaman geçirmek sırf evlilik yıl döneminiz diye bir gün değil.

Yoo, çok ciddiyim.
Eşim de kendi beğenir hediyelerini.
Yıllardır böyle yaparız, herkes istediğini beğendiğini alır hediye olarak.
Hatta şimdiden doğumgünü hediyesinin siparişini verdi bana ‘şunlardan istiyorum aslında bir düşün’ diye.
ben şaka sanmıştım demekki eşinizde aynı düşünce de olunca sorun olmuyor sizde ona istediği bir şeyi alıyormuşsunuz sonuçta...

Back
X